Bende inşallah 21 günğ tamamlayabilirim canımHosgeldin cnm baslamissin insallah gider. Kilolar gercktn mutsuz ediyor insani
Supersinnnn benimde baslayasm geldi boyle gorunce ama kendime guvenim hic yok
Cok sagol canimm, amin insallag
Supersinniz ya ben guv3nemiyorm kendime malesef :/
ay evet bi dak bulup gelicem dun aksam cocuklar evvelsi gunden kalan kofteleri yedi. Yani 10 kasim olmasi gerek et yedigim tarif bi bulayim yapistirayim
Bobrek ameliyati
Çarşambaymış tmmHeh bak buradaHedef60kgolmak
Dun aksa spora gittigim icin spor oncesinde sadece corba ictim cok zorlamasin diye
Aynen gördümHedef60kgolmak genel olarak az yemeye calisiyorum sadece et degil tum porsiyonlarimi kuculttum yoksa kilo veremiyorum.
Ama hayvansal olmasa da bitkisel protein aliyorum
12 kasimda hem oglen hem e aksam nohut yedim
Emeğine sağlık canım
Kız salatalık domates bi de tavukÖğlen yemeğine birtürlü alıştıramadım kendime hazırlamak hep zor heliyor
Eki Görüntüle 2951387
Günaydınlarrr Şekersiz 21 Gün 2. günündenn
2 dilim kepekli ekmeğe 1 dilim beyaz peynir tost,4 zeytin , 1 minik elma,1 haşlanmış tütsülü piliç sosis ve limonlu yeşil çayım
yapmaya çalışcam bakayım sabah kahvaltıyı 11 gibi yapınca hiç öğle istemiyorum ama bir demicemÇarşambaymış tmmama köftede de protein az cnm yağsız kıymayla ve fırında yaptıysan iyi miktar gelebilir
Çorba enerji vermez ki kuzumsporda zorlanabilirsin
Aynen gördümama yine peynirdeki etteki kadar fazla değil canım o yüzden kilon takılabilir ve geri kolay alabilirsin hatırlatayım istedim
rica ederim cnm
Kız salatalık domates bi de tavuk
Afiyet olsunEki Görüntüle 2951387
Günaydınlarrr Şekersiz 21 Gün 2. günündenn
2 dilim kepekli ekmeğe 1 dilim beyaz peynir tost,4 zeytin , 1 minik elma,1 haşlanmış tütsülü piliç sosis ve limonlu yeşil çayım
Evet canımLimonlu yesil cay, hergün iciyormusunuz?
Tamam canım hafif de olsa farklı bi öğün güzel olur cnmyapmaya çalışcam bakayım sabah kahvaltıyı 11 gibi yapınca hiç öğle istemiyorum ama bir demicem
Olur canım neden olmasın afiyet olsunAfiyet olsun
Bende peynirli omlet, domates, zeytin, sirkeli sarımsaklı maydonozlu kapya biber, 1 çk fındık ezmesi 1 ck bal yedim birde 1 dlm tb ekmeği
Bilmem oluyormu
Diyetisyen öğlen yemeği koymuştu salata ayran vs gibi öğlende. Çıkarttırdım onu dedim yok yapamıyorum ben by şekildeEvet canımkorumaya geçince içmeyebilirim her gün ama ah bir geçsem
Tamam canım hafif de olsa farklı bi öğün güzel olur cnm
Olur canım neden olmasın afiyet olsun
Cnm iyi olur metabolizmayı canlı tutarDiyetisyen öğlen yemeği koymuştu salata ayran vs gibi öğlende. Çıkarttırdım onu dedim yok yapamıyorum ben by şekilde
Bir kere daha denerim bu hafta içinde birkaç gün
Acikcasi cok umrumda degil bu sekilde 6 kilo verdim. Daha vermesemde takili kalsada olur Ikizlerim var kucukler oyle her seye dikkat edemem yemek bulduguma sukrediyorum bazen. Corbayi da ekmekli yedim enerji versin diye degil karnim doysun diye yedim. Kiymami yagsiz kuzu etinden aliyorum cocuklarda yedigi icin yani nerdeyse sirf et.Çarşambaymış tmmama köftede de protein az cnm yağsız kıymayla ve fırında yaptıysan iyi miktar gelebilir
Çorba enerji vermez ki kuzumsporda zorlanabilirsin
Aynen gördümama yine peynirdeki etteki kadar fazla değil canım o yüzden kilon takılabilir ve geri kolay alabilirsin hatırlatayım istedim
rica ederim cnm
Kız salatalık domates bi de tavuk
Dikkate alıcam canım evde olduğum süreler mutlaka öğle öğünü yapıcam o haldeCnm iyi olur metabolizmayı canlı tutar
Peki canımAcikcasi cok umrumda degil bu sekilde 6 kilo verdim. Daha vermesemde takili kalsada olur Ikizlerim var kucukler oyle her seye dikkat edemem yemek bulduguma sukrediyorum bazen. Corbayi da ekmekli yedim enerji versin diye degil karnim doysun diye yedim. Kiymami yagsiz kuzu etinden aliyorum cocuklarda yedigi icin yani nerdeyse sirf et.
Canım 21 gün zor zaten ,yapabildiğimiz kadarKizlar bugun disarida oldugum icin sekersiz beslenemedim
O yuzden menuyu bir tek diger sayfaya yazdim ama pazartesi baslicam insallah
Bir de tam bugday ekmeginde de un var
Yani o da sekerli yani karbonhidratli besinlere giriyor bence tuketilmemeli
Un olmayan ekmek var mi?Canım 21 gün zor zaten ,yapabildiğimiz kadar
Beyaz un olmayan ekmek bulmak zor cnm ve bayağı pahalı oluyo ben bi zararını görmedim canım
%80 sağlıklı %20 kaçamak da makul olan diyenler var cnmUn olmayan ekmek var mi?
Wasa denilen sey o mu?
O zaman bende tam bugday ekmegi alayim yarin en azindan ondan yerim bebelere de ondan yediririm daha saglikli.
Aslinda 21 gun yapsak acayip saglikli ve dinc oluruz seker bizi uyuşuk hale getiriyor
İsim / Tarih | 12 Kasım | |||
| 62,0 | |||
| 84,9 | |||
| 82,9 | |||
| 62,6 | |||
| 71.7 |
İsim/Tarih | 12 Kasım | 13 Kasım | 14 Kasım | 15 Kasım | 16 Kasım | 17 Kasım | 18 Kasım |
| |||||||
| ? | ? | |||||
| |||||||
| |||||||
| ? | ? |
Eline saglik evet evde olmadigim icin ne soylerlerse ondan az yedim. Secme şansimin olmadigi bi yerdeydik bide21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım Beth18 62,0 Cookiie 84,9 Fit mutlu anne 82,9 Hedef60kgolmak 62,6 deniz diyette 71.7
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım Cookiie Fit mutlu anne ? ? Beth18 Hedef60kgolmak deniz diyette ? ?
Fit mutlu anne deniz diyette hadi kızlar menü yazın da beraber bakalım
Beth18 canım %20 yi biraz geçmiş kaçamak o yüzden check atamadım canım