Hepinize iyi bir gun diliyorum
Afiyet olsun cok saglikli bi tabak olmusHepinize iyi bir gun diliyorum
Günaydın cnm kimse etiketlemiyo ondanGünaydın kızlae bana hiç bildirin gelmedi nedense burdan
Baya boşladık sanki bu araGünaydın cnm kimse etiketlemiyo ondan
Malesef diyet günlüklerinde takımlardaki ciddiyet olmuyorKimse aktif değil maalesef salmış durumdayıziki gün annemde idik bizde bugün evdeyiz ama şükür artı değilim baklm tartı ne gösterecek yarın oğlanı uyuttum şimdi sabah çay demledim icemedim onu icicem yanında kuruyemiş yerim sanırım
Malesef diyet günlüklerinde takımlardaki ciddiyet olmuyorhoş artık takımlar da kalmadı ya
Sende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllahHanimlar gelmiyorsunuz evet
Gunluk listeye de cok kisi yazmiyor
Ben hala azimliyim bugun biraz kacirsamda
Sabah tartida guzel bir rakam gordum ama yarin gorur muyum bilmem cunku bugun baya yedim
12 Kasım | 13 Kasım | 14 Kasım | 15 Kasım | 16 Kasım | 17 Kasım | 18 Kasım | ||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Aslinda genel olarak oyle degil ama bu hafta evdeyim diye boyle oldu. Okulda olsam bir sey yemezdim.Sende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllah
Eine saglik tesekkurler bakalim insallah yarin gorecegiz :)KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
12-18 Kasım
Eksiksiz menü paylaşanBeth18 tebrik ederim canım
Tam menü yolunda olanCookiie Hedef60kgolmak ve nazaarboncukk sizleri de tebrik ederim kızlar bu azminiZ istikrarınız yarın tartıda eksi olarak size döner umarım
12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım nnurc Cookiie Hedef60kgolmak Beth18 nazaarboncukk deniz diyette Fit mutlu anne Ucmelekannesi