Kilolar Firarda 😎

Hayırlı geceler hanımlar.
Ara tatil olunca çocukları gezdiriyoruz. Misafirlerim geldi. Biz misafirlige gidiyoruz derken düzene giremedim.
Ptesi inşallah tam anlamıyla başlayıp , kilo işini bitirmek istiyorum.

Kimse aktif değil maalesef salmış durumdayız iki gün annemde idik bizde bugün evdeyiz ama şükür artı değilim baklm tartı ne gösterecek yarın oğlanı uyuttum şimdi sabah çay demledim icemedim onu icicem yanında kuruyemiş yerim sanırım

Malesef diyet günlüklerinde takımlardaki ciddiyet olmuyor hoş artık takımlar da kalmadı ya

Hanimlar gelmiyorsunuz evet
Gunluk listeye de cok kisi yazmiyor
Ben hala azimliyim bugun biraz kacirsamda
Sabah tartida guzel bir rakam gordum ama yarin gorur muyum bilmem cunku bugun baya yedim

Hanimlar gelmiyorsunuz evet
Gunluk listeye de cok kisi yazmiyor
Ben hala azimliyim bugun biraz kacirsamda
Sabah tartida guzel bir rakam gordum ama yarin gorur muyum bilmem cunku bugun baya yedim
Sende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllah

Sende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllah
Aslinda genel olarak oyle degil ama bu hafta evdeyim diye boyle oldu. Okulda olsam bir sey yemezdim.
Eine saglik tesekkurler bakalim insallah yarin gorecegiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…