Kilolar Firarda 😎

Cnm akşamla kahvaltı yer değiştirmiş ondan mı üzüldün
Balık da 100-150 gr olaymış

Dun yemek isini pizza dilimi yemis olsam da 14.00 te bitirmistim

Bugun sabah tartida tam 400 gram eksik cikmama vesile oldu

Gercekten 14.00 kadar erken olmasa da erken yemek isini bitirmek cok iyi olacak vucudumuz icin
Bunu sadece diyet yaparken degil yasam sekli haline getirmemiz gerek aslinda. Sabah midemi acayip rahatlamis hissettim

Ben sekersize uyamadim cnm ya yedim bı kaç şey çunki

Kisa surede modum dusuyir canim. Bir iki hafta uyuyorum sonra yine eski dengesiz beslenmeye donuyorum. Su siralar da yumurta diyeti diye birsey buldum. Yumurta et, salata, meyve hepsi var icinde. Ama iste bir iki hafta sonra yine birakmak istemiyorum. Inemedkm bir turlu su 70in altina tam aksine 80e yaklasiyorum

Ben 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim diş sızlamalarım epeyce azaldı
Cok iyi yapmissin. Canim bu arada ben bilmiyordum gecen disciye gittim (hamilrlik emzirme derken uzun sure gitnemistim) disci dedi ki artik yeni anestezi igneleri varmis benege zarar vermiyormus. Eger o yuzden gitmiyorsan lutfen arayip konus dis hekiminle

Oluyo mu o kadar az suyla yanmadi mi? Kisik ates miydi?
Ben boyle her gun brokoli kereviz karnibahar uesem bikmam cok seviyorum
Kısık ateşti cnm buharı içinde kaldı bayağı
Tabi cnm iyi yapıyorsun çok sağlıklı
Yuzdeye nasil bakiyorsunjz?
Göz kararı cnm, kalori yaklaşık biliyorum besinleri ona göre günün ne kadarlık kısmı basit şeker belli oluyor
Ben 1 haftadır birkaç kuru kayısı haricinde şeker tüketmedim diş sızlamalarım epeyce azaldı
Ooo canım harika gargaranı diş ipini de ihmal etme canım itedaviye kadar ilerlemesin
Canım boşver şok diyetleri gel bize katıl
%20-30 kaçamaklı var ya onu yapıyoruz
Aaa yüzdesi mi varmış inan yediklerimi toparlayamadim hangi gündü neydi bundan sonrası için yazayım insAllah menü yazmayı bı alışkanlık yapamadım

Yaa süper canım
Canım sen yaz yaz miktarlarıyla not tut bir yere sonra buraya geçir

Kuzum benim de hamileliğin son zamanı başladı çürük vardı film filan çekemediler çürük derin gözüküyor anestezi uygulayamayız deyip antibiyotik ağrı kesiciyle ertelediler doğumdan sonra gittim doktor emzirdin mi dedi evet dedim 4 saat emziremeyeceksin anestezi uyguladığımda süt sağdın mı dedi yok dedim bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum dedim 2 saat zannediyordum mama veriyor musun dedi yok deyince istersen anestezisiz deneyelim dedi İnan aylarca boşuna süründürmüşler o anki acı çektiğim diş ağrısından kat ve kat azdı dolgu yaptı kurtuldum zannedersem üst dişimde de benzer bir şey var özellikle tatlı vs yediğimde o bölgede sızı var üstte olduğu için göremiyorum benim yine bi gitmem gerek aslında
Ooo canım harika gargaranı diş ipini de ihmal etme canım itedaviye kadar ilerlemesin
Çürük olan yere dolgu yapıldı da kuzum üst tarafta benzer bi sızı var yine gebelikten sonra dişlerim çok ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…