Canim benim yoğun bi programim var. O yuzden simdilik ara veriyorum. İslerimi toparlayip dönerim insallahMutlu pazarlarr hanımlar
12 Kasım | 13 Kasım | 14 Kasım | 15 Kasım | 16 Kasım | 17 Kasım | 18 Kasım | ||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
Canim bu aralar yoğunum, giremiycem haberin olsun. İslerimi toparlayip dönüş yaparimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
12-18 Kasım
12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım nnurc Cookiie Hedef60kgolmak Beth18 nazaarboncukk deniz diyette Fit mutlu anne
Tamam canım çok katılım yok maalesef olanı yazıyorum benCanim bu aralar yoğunum, giremiycem haberin olsun. İslerimi toparlayip dönüş yaparim
Canım çok erken paylaştın amaaKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
12-18 Kasım
12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım nnurc Cookiie Hedef60kgolmak Beth18 nazaarboncukk deniz diyette Fit mutlu anne
Yok canım aynen devam bırakmamKötü olmuş cnm ama olan olmuş salma sakın yarın tam gaz devam
Yulaf lapasini nasil yapiyorsunuz?15 Kasım Menüm
Sabah 3 hurmalı kakaolu yulaf lapası
Öğlen levrek ızgara salata 2 dilim tb ekmek
Ara tahin helvası ceviz (kaçamağım)
Akşam mercimek çorbası yoğurt kıymalı patlıcan yemeği
2 lt su 8000 adım
Fit mutlu anne
Bu aksam az yerseniz 68.5 bile gorebilirsinizKizlar nasilsiniz? Bugun oglen biraz fazla yedim aksami hafif gecirmem lazimbu sabah 68.9 gordum uzun zamandir 68 i gormuyordum
1 bardak süte 4 kaşık yulaf ve yumuşayana kadar kaynatıyorumYulaf lapasini nasil yapiyorsunuz?
Yulafi ne kadar koyuyorsunuz?
Ya da hurmayi islatip mi koyuyorsunuz?
Tüh kötü olmuş Nereni incittin bekini falan miSelam Hanimlar,
Nasilsiniz?
Dün sporda yalniş Hareket etim, ve dün Akşamdan beri cok ağrim var. Hiç Hareket edemedim, yemek bile yapamadim.
Tüh kötü olmuş Nereni incittin bekini falan mi
Bende bugün kepekli undan pizza yaptım çok lezzetliydi az yedim 2 dilim ona rağmen baya şişkin hissediyorum
Geçmiş olsun canımSirtim karnim ve belim, tüm Gün uzandim, kendimi Siçak tutum.
Geçmiş olsun canımSelam Hanimlar,
Nasilsiniz?
Dün sporda yalniş Hareket etim, ve dün Akşamdan beri cok ağrim var. Hiç Hareket edemedim, yemek bile yapamadim.