Kilolar Firarda 😎

Cnm 3 porsiyon meyve yemiş gibisin küçük tatlanmış trabzon hurma ve 1 küçük tatlı muz birer porsiyon diye biliyorum canım

Gunaydn kizlar 76.6 ciktm yeni baslangic sayip eskileri karistirmiyorm cunku cok dalgalandi bu hafta zaten 77 de gordm 75 de. Resim cekmistm ama smdi uygulamadn girdm sonra ataym bir gecmis yapaym kim napmis

1 eylül
Cnm 3 porsiyon meyve yemiş gibisin küçük tatlanmış trabzon hurma ve 1 küçük tatlı muz birer porsiyon diye biliyorum canım
evet canım yanımdaydı ben de ezilmesinler işteyim diye yedim
vallahi pişman değilim

insAllah cnm

Gr bile önemli haftaya daha güzel olur insAllah canım

Eksi eksidir canım tebrikler

Tebrikler canım

Ay cidden üst üste gelmiş başın sağolsun Allah kolaylık versin yeniden toparlanirsn insAllah
İnşallah canım bu hafta kaçamaklarım olmuştu gece geç saatte yedim birşeyler ondan beklemiyordum çok birşey
Bu hafta çok dikkat edicem inşallah

Ne guzel yazmissin bende ayni dusunuyorm ve start verdim kendime bu defa bozmak yok insallah
insAllah cnm başaricaz
Baslangicin olsun cnm insallah en kis zamanda 7lerle devam et
insAllah cnm
Amin Allah razı olsun, inşallah ya. Gerçekten şu dönemde öyle şiştim ki çok mutsuzum. Bir tartıya çıkayım bakalım
Yaşadıkların kolay değil canım normal ama artık toparlanma vakti gelmiş demek ki senin için ki burdasın
Hayirli Sabahlar Kizlar

Buraya Pazartesi akşami katildim.

Pazartesi 08.11.2021 -> 75 kilo
Cuma -> 74,1 kilo
Fark: -900 gr.

% nasil hesaplanir bilmiyorum, sonra kendime öğretiçem.
Dünkü Menüm bügün yaziçam.
Tebrikler canım güzel eksi
Geçen cuma 61.2 bugün 62.5 fark +1.4 kg inş çabuk gider amin
Eki Görüntüle 2950910
insAllah çabuk gelen çabuk gider canım
İnşallah canım bu hafta kaçamaklarım olmuştu gece geç saatte yedim birşeyler ondan beklemiyordum çok birşey
Bu hafta çok dikkat edicem inşallah
Hadi insAllah cnm
Az önce tartıya çıktım sabah çok az yemiştim. 66.70 kiloyum. Pazartesi güncel kilomu yazarak başlarım inşallah.
Süper hadi hayırlı olsun başlangıcın canım hg

canım rica ederim her zaman bence kaçma artık kuşum yavaştan iletişim kurmaya başla koca beyle :) mesela gözlemle,sen ne diyorsun ne konuşuyorsun anlatıyorsun da dinlemiyor yani nasıl cevap veriyor bunları bir gözlemle bakalım canım gerçekten düşündüğün gibi mi yoksa karamsarlık ve alnganlıktan mı öyle düşünüorsun

ama gerçekten depresyondayken insan çok daha alıngan oluyor çünkü kendine bi eleştiri saldırı gibi görebiliyor her sözü bakışı bile canım , ben de yaşamıştım kaçacak yer arıyor insan kendi zihnininderinliklerine ama orası daha karanlık ve karmaşık

canım işe yarıyor kesinlikle, spor yapmazsan da sıcak oda olmalı, termojenik baharatlar ve çay lazım canım biraz daha uzun süre giymen gerekiyor
acı biber,karabiber, zencefil zerdeçal vs ve çay olarak da bol limonlu tarçınlı yeşil çay ya da greyfurtlu acı biberli bir karışım olabilir
armut tip güzel ama insan düz karın istiyor di mi biraz kıvrım olsun ama yürürken de zorlanmayım diyor ben de öyleyim en son erimeye başladı gıcık bacaklar
tamam cnm burda resim paylaşırız whatsapp gerek yok
aynen yaa yoyo oyuncağı gibi kilolar
hımm, yükselen balık mı diye düşünmüştüm hep içine atar melankoliktir dışardan neşelidir çünkü hımm o zaman yükselenine uygun yaşa cnm kova sosyaldir, fikir alır ama kendi fikirlerine kendine daha çok değer verir sen de önce kendine değer ver canım daha iyi anlatmaya çalış kendini ve korkma,kimse senden üstün değil ama yaşamak için sosyalliğe mecburuz, çok derin ilişki kurmasan da aile dışı insanlarla sohbet et yine sohbette özelinde çok derine inmeden.
yani derdini anlamayabilirler, kendini en iyi tanırsın canım , ailene anlatsan yeter bence maddi imkan da varsa şöyle izin alıp bi sakin otele mi gitseniz sohbet de edebileceğiniz,doğa içinde bir yer
başak erkeği otoriterdir diye biliyorum canım ve duygularını çok belli etmeyen ama sadık ve her detayın farkında olan, mizah yeteneği güçlü ve eğlenceli aslında ve otoriterdir gerçekten ama arkadaş da olur sevdiğiyle, sen içindeki bu eğlenceli ve ailesini koruyan adamı çıkart ortaya
ilk tanıştığınızda nasıldı mesela,sonradan ailenin de etkisiyle o da bunalmış olabilir canım sürekli bişeyler istiyolarsa

anladım canım iyi yapmışsın burda veririz beraber

Günaydın kizlar,kusura bakmayın kaç gündür gelemedim, bugün memlekete geldim bu hafta sonuna kadar burda olamayabilirim kusura bakmayın,
tamam canım bekliyoruz seni

Ben varim canim.
Bal recel pekmez de yok. Ama meyve olabiliyor abartmamak kaydiyla diye biliyorum.
İsterim katılmak
Ben de varim ekmek olarak tb ekmegi mi olacak peki?
tamam ekliyorum canlar

Gunaydin canlar dun kaynanam taburcu oldu bugun esim geliyor sukur
oyy çok sevindim canım kaynana da geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin
Merhaba kızlar ben diyeti bıraktım ama güya dikkat ediyordum fakat 2 gündür tartılmaya korkar oldum çok ciddi yiyorum birkaç gün dikkat edip tekrar 65e dönmem lazım
canım çok az yedin ya geçen hafta,ondan belki de
Ben bunu okuyinca zaten sekersiz beslenme diyeti yapiyormusum dedim

Ama beyaz ekmek, pirinc ve makarna tuketiyordum bjnlari da yemicem 21 gun boyunca
Kesin 4kilom gider :
gider tabi kiii

oyyyy kessinlikle canımmm o zamannn diyete aramıza hoşgeldin tekrarrr

Kizlar buraya mi ekliyoruz tarti fotolarini?
Azmin zaferi ama kastan gitti mi bilemiyorum bence kesin gitmistir kas oranimi arttirip yag oranimi azaltmam lazim

Baslangic:68 kg
Pazartesi:63.2kg
Guncel:62 kg
1.2 kg gitmis
canım harikasın

Fazla beklemicem kahvaltımı erken yapıp bı düzen oluşturmak istiyorum tabiki artiyim hala relgde olmadım bklm
Pazartesi: 82.10
Cuma: 82.90
Fark: +800
Yüzde: -%0.974
1 kilo bile değilll çok iyii
Çpk iyi olur bugün tartıdan umutlu değilim karnım şiş ve tok uyandım nedense
3. Haftam oluyor veremediğim yine veremediysem artık birşeyleri değiştirmem şart
aynen cnm biraz daha dengeli beslenirsek olur bu işşş
Geçen cuma 85.00
Bugün 84.90
Fark 100 gr cık
olsunnn yine eksii
Pazartesi 66,10
Bugün 65,90
Fark 200
Yüzde 0,302
Haftaya hedef64,95
canım tebrik ederim
canım çok kötü şeyler yaşamışsın yaa geçmiş olsun ama hoşgeldin
Hayırlı cumalar hanımlar
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.8
Fark _300
canımm tebriklerr

İnşallah canım

Gunaydn kizlar 76.6 ciktm yeni baslangic sayip eskileri karistirmiyorm cunku cok dalgalandi bu hafta zaten 77 de gordm 75 de. Resim cekmistm ama smdi uygulamadn girdm sonra ataym bir gecmis yapaym kim napmis
kesinlikle canım yeni bir başlangıç yeni bir macera
Hayirli Sabahlar Kizlar

Buraya Pazartesi akşami katildim.

Pazartesi 08.11.2021 -> 75 kilo
Cuma -> 74,1 kilo
Fark: -900 gr.

% nasil hesaplanir bilmiyorum, sonra kendime öğretiçem.
Dünkü Menüm bügün yaziçam.
canım tebrikler
yüzde için : ( geçen cuma kilon-bugünkü kilon)x100 / geçen cuma kilon cnm yani
(75-74,1 )x100 bölü 75
Az önce tartıya çıktım sabah çok az yemiştim. 66.70 kiloyum. Pazartesi güncel kilomu yazarak başlarım inşallah.
tamam cnm
Görüyorum ve bende başlıyorum kaç gün sürer tabi bilinmez
oy oy oyyyy başlayalım o zamannn
E sayende aklımda hiç yoktu getirdin aklıma müthiş olan sensin
Kolay gelsin canım
oyyy canımsın yaa inşallah çok güzel sonuçlanacak canımmm
sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…