Kilolar Firarda 😎

İnşallah canım

Tesekür ederim. Ben katilmiyorum ki zaten coğunu yapiyorum, normal beslenmeye devam.
Dünkü menum bügün yaziçam.

Teşekkür ederim, hoşbuldum. Bu haftasonu dikkatli olacağım ama pazartesi başlamak istiyorum :)

Merhaba kızlar şekersiz 21 günün ilk gününden
resimde gördüğünüz dengeli bir tabak önerisi, yağsız protein, yağsız tam tahıl karbonhidrat sebze ve sağlıklı yağ kaynağı olarak da avokado var
Bugün sizin ilham verici öğününüz hangisiydi? resim almak isteriz

Öglen 11.00
3 yk nohut
3 kasik yogurt

12.00
1 trabzon hurmasi
Yarim muz

14.00
1/2 ceviz
3 kaju

16.00
Yarim altinbasak

19.00
2 kepce nohut
1 kepce pilav
Salata
canım afiyet olsun baklagil tahıl meyve tmm kuruyemiş çok az cnm peynir yumurta göremedim,vejetaryen değilsen haftada 2-3 et de yemeni öneririm
bir de ameliyatından dolayı spor yapamıyodun sanırım,metabolizma için baharat ekle kuzum

afiyet olsun canım şu 2. ara yerine güzel proteinli bi öğle yemeği olsa süper olurmuş ama çok güzel
sporun da var

Amin Allah razı olsun, inşallah ya. Gerçekten şu dönemde öyle şiştim ki çok mutsuzum. Bir tartıya çıkayım bakalım
Hosgeldin cnm baslamissin insallah gider. Kilolar gercktn mutsuz ediyor insani
Eki Görüntüle 2950972
Ben hazırlandım dolaba yapıştırcamki gözümün önünde dursun her güne de tik atıcam inşallah
Supersinnnn benimde baslayasm geldi boyle gorunce ama kendime guvenim hic yok
tamam ekliyorum canlar

oyy çok sevindim canım kaynana da geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin

canım çok az yedin ya geçen hafta,ondan belki de

gider tabi kiii
Cok sagol canimm, amin insallag

Supersinniz ya ben guv3nemiyorm kendime malesef :/

Hosgeldin cnm baslamissin insallah gider. Kilolar gercktn mutsuz ediyor insani

Supersinnnn benimde baslayasm geldi boyle gorunce ama kendime guvenim hic yok

Cok sagol canimm, amin insallag

Supersinniz ya ben guv3nemiyorm kendime malesef :/
canım güvenecek bir şey yok ya su çok sıcak gel gel
olduğu kadar yani,beslenme uzmanı değiliz tabi yapabildiğimiz kadar

Canim oglumun yumurta alerjisi var o sebeple hic eve yumurta almiyoruz. Et dun yedim 2 3 gunde bir yemeye calisiyoruz evde cocuk olunca. Spora dr izin verdi dün aksam yaptim zaten. Yorumun icin cok tesekkurler

Öğlen yemeğine birtürlü alıştıramadım kendime hazırlamak hep zor heliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…