Kilolar Firarda 😎

Ben de öyleydim canım genelde fazla kalacak gibiyse ilk günden buzluğa atıyorum artık sonra istedikçe çıkartıp koyuyorum önüne eşimin ama kendini tutmak gerçekten zor güya diyet bitti benim korumaya geçtim ama yine her şey gözümde kalıyor😫

Ben ek kalori diye artık tenceredeki yemeğin tadına tuzuna bile bakmıyorum zaten ben cidden kafayı yediğim için acaba sürdüğüm krem bana kalori olarak geri döner mi diye bile hesap yapıyorum🤣🤣 Her şey kararında güzel 1 kase puding de yenir ama akşam değil ara öğün olarak tüketmek gerek🥰
Kremalı şeyleri atabiliyormusun canım buzluğa tatlılarda. Ne güzel yaa diyet bitmiş süpersin valla 😍:nazar:

Sağolası canım hepimize afiyey olsun. Ben diyetisyeni bıraktım artık daha dikkat etmem gerek menüleri hiç aksatmamam gerek 😬😬🤣
aa bıraktn mı canım ,çok mu yiyecek veriyordu
Hayırlısı aksamlar
Kaptan cvp yazmadı ama kabul edildim sanırım.
Bu sabah tartıldım.
67.600 ile başlangıç yapayım.
hoşgeldin canım

Takıma bence aktif katılacak üyeler lazım canım yoksa pek bir hareketlilik olmayınca bizlerin de motivasyonu düşüyor zaten dikkat ediyorum 5. Takımdan kimsecikler yok gelenler de hep kaçıp kaçıp gitti😶
kaçtı demeyelim de arada gidiyor diyelim 🤣
doğru cnm 9. takım katılınca canılık geldi valla 😍 son zamanlarda geldiler ve görevleri de çoğunlukla onlar aldı,menü yorumladılar sohbete de onlar daha çok katıldı ❤️
Kesinlikle canım bi kişinin bile iyi hissetmesi harekete geçirebiliyor dediğin gibi enerji durumu çok etkiliyor

Allah razı olsun Hamdolsun canım iyiyim sen de iyisindir inşallah
41 günlük oldu şükür büyüdü biraz
oy 40 ı çıktı mı yaa minnoşun aşallah 😍

yaa keşke :KK43:

talep olsa açmazlar mı tekrar acaba?
böyle bi hedef olmayınca salıyoruz ya
whatsapp grubu kurmak isteyen olur mu acaba? ya da öğünlerimizin resmini burda paylaşmak motive edebilir 😍
Senin suanki kilonda olsam daha ne isterim 😀
Senin masallahin var canim, insallah vereceksin yine. Ben temiz besleniyorim sadece su aralar, paketli gida seker filan yemeden herseyi yiyorum. Diyet lafi pek diymak istemiyorum bir sure. Cok bunaldim. Diyetler diyetisyenler…. ☹️☹️
canım sadece kalori saymayı denesen ve dilediğin gibi doldursan?
örneğin 1600 kalori ve sağlıklı gıdaları da tüketerek doldursan bir uygulamadan 😘
Günaydın kızlar 😍🥰

Kilomu yazmaktan utanıyorum artık, durum çok ama çok karanlık yine 70e dayandım 😔😔 ve bunu çay ve simitle kutluyorum şu an 😣
Sıfır motivasyon, sıfır inanç, sıfır heves offf yaaa 70i tekrar görmek istemiyorum ama bişe de yapacak hevesim yok

Geçen hafta: 67,25
Bu hafta: 69,25
Fark: +2 kg
Yüzde: -2,97
yaa senin kutlamanı sevsinler 🤩 afiyet olsun
2 kilo nedir yaa 😍 2 günde gider o adı üstündeee :KK76:

Günaydın kızlar 😘😍 bildirimi yapayım
Pazartesi tartilmistim o yüzden pazartesiden yapacağım
Pazartesi,:66.6
Cuma:65.6
Fark: -1.0 kg
vuuuu :KK9:
tek çözümü destek almak diye düşünüyorum ama kendime sıra gelmiyor ki ilgileneyim :KK43:
çok yılgın bıkkın hissediyorum kendimi
sabah çok çok üzüldüm
dün 68,3dum nasıl bi günde 1 kilo aldım anlamıyorum :KK43:

tebrikler canımm şahanesin devamı da gelsin inşallah :KK9::KK9::KK73: :KK60:
canım 1 günde 1,5 bile alınıyor :rolleyes:
Çok güzel gitmiş tebriklerr 😍😍
çok sağol canım :KK200:
Günaydın kızlarrrrrrr ben hafta sonundan sonra diyet kafasında değil ama normal beslenmeyle ilerledim ve oruçluydum neredeyse sahursuz oruç tutuyorum havuç salatalık elmayla😆ve dün gece yeğenimin burnu tıkandı ne uyudu ne uyuttu gözlerimi açamıyorum şu anda muhtemelen cumadan az biraz artı çıkacağım ama çok çıkabilirim de tartılmıyorum cumadan beri🙈🙈
gel buraya kızz :KK69: ge örgü örem
öyle oruç tutulmaz ayyy bayılıp kalcan Allah korusunn :KK35:

Beklenen artımla karşınızdayım🤣🤣
Geçen Hafta:64,3
Bu Hafta:65,4
Fark: +1,1

Zaten pazar gününden beri 65 dolaylarında gezip duruyorum çok güzel koruyorum kiloyu🙈
olsun canım ya 1 yıldır diyettesin sonuçta,biraz da korumada kal 😍 devam edeceğin zaman da gelir elbet :KK66:
biraz assortik menü ekleriz istersen 😘 yulaflı narlı süzme yoğurt, fırında kuşkonmazlı hindi filan 😊
Tebrik ederim harika sonuç 😍😘
sağol canımmm 😍 bu cuma sabit gelsem iyi 🤣

eee ben koca hafta naptım ki acaba.
Gittim geldim tartıldım yok sınuç değişmedi 😬
Oysa pazartesi 84 görmüştüm 🤦🏼‍♀️
Geçen hafta cuma 85.00
Bugün 85.00
Fark 0
olsun canım belki vücut korumaya almştır bu hafta 😘

Tartilmadim hiç yuzlesemiycem mutluyum böyle😂😂
hadi yüzleş artıkkkk 😂 grubumuzun cimcimisin yaa nasıl düşüyor enerji sen gidince
Kizlar sabahtandir gelemedm ya kilo bilditimim:

Bu hafta 75.2
Babam gelmeden once 74.4 dum sanrm
Ama o varken 77ler kadar ciktigm icin suan sonuctan memnunum ve adet olacam siskinlik var
olsun canım önemli olan başlamak tartılmak 😍
Olsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse

Tbrkler cnm cok guzel
sağol cnm 😘 aynen yaa yavaş gelse keşkemm :KK51:
Geçen hafta:73.8
Bu hafta:74,36
Fark:+0.55

El_Em El_Em @Valyrian
İnternetimde problem vardı gelemedim üzgünüm
550 gr 55 kilonun habercisi diyeyim moral olsun muuu :KK70: :KK66:
Vala benim uğramaya yüzüm yok sanırım bu hafta daha iyi olur insAllah kilo bildirimi bile yapmadım tartilmadim:KK43:
tartıl kızzzzz başla tut bir yerindenn :KK45:
@Valyrian tartıldım canım +1 geldim😭ama hafta sonu harici bir şry yemedim desem yeridir oruç tutuyordum zaten anlamadım gitti🙈ablam fazla çıktın ama incelmişsin belli oluyor bariz kilonu göstermiyorsun dedi ondan yana mutluyum🤣ama işin yarın sabah kahvaltıya pikniğe gitme yanı var🤣
canım oruçta artı gelmek normal ya ki bazen hiç anlamıyorsun 😂 menü yazsan bakar üdükkk
o kadar spora incelmez mi insan yaa 🤩
oyy piknik miiiiiii :KK49:
Bütçe ayırabilirim çok şükür ama kimse ne halde olduğumu anlayamıyor, dün bütün gece ağladım sinirimden herkes hep ben hep ben diyor bana sıra gelmiyor ki araya kendimi katsam aman seninki de dert mi diyorlar ama tükendim artık dün gece çok fazlasıyla hissettim bunu

Annem hariç kimsenin beni önemsediği yok, yazık annem de benim gibi kendi kendine ameliyat olmayı bekliyor kimseye yük etmemeye çalışıyor kendini o da benim gibi yalnız ona da ayrı dertlendim gece 😔
canım yükselen burcun ne acaba, böyle içine atma canım , insanların sorunlarından haberi olmazsa nasıl bir şey yapabilirler ki? hem ağlamayana meme yok demişler 😂 gerçi bi anne bebesini zorla emzirir aç olmasa da ama yani belli etmek lazım canım 😂
bir de böyle belli belirsiz, kısık sesle söylüyorsan da umursamayabilirler canım ,çünkü kendin de umursamamış oluyorsun bir bakıma yani bunu hissettirmen lazım senin için önemli bir konu olduğunu canım :KK66:
Günaydın kızlar benide alirmisiniz aranıza🤗
canım hoşgeldin
Çok yoruldum gerçekten dün geceden beri çok kötüydüm bir anda niye bu kadar dağıldım anlamıyorum da her zaman olan şeyler aslında bu sefer niye böyle oldum bilmiyorum
Kendime ait hiç alanım yok gibi hissediyorum sanki herkes herşey bana bağlıymış gibi ama bi o kadar da yok sayılıyorum ne dediğim ne düşündüğüm kimsenin umrunda değil gibi
bak böyle düşünme canım ,eşinde liderlik özelliği koruma içgüdüsü yüksek anladığım kadarıyla,onun burcu ne? 😊
yani gerçekten anlarsa seni de korumaya geçecek bence canım , belki ona bu şansı vermen gerekiyor biraz ona sığınman gerekiyor zıtlaşmaktansa ki zıtlaşmayı da içinde yapıyorsun farkında mısın ☺️
Kizlar size bir sey sormak istiyorum
Cok salata yemek kalorilimi olur?
Ben bu sabah ve aksam baya salata yedim de.
canım ne koyduğuna bağlı tabi mesela sıvıyağlı patates salatası çok kalorili ama az yağlı yeşillik salatası az kalorili

Canım afiyet olsun çok güzel menü 😘
Menü spor listeleri sayfasına yazıyoruz canım altta görürsün 😉

Yoo çok kötü değil ama daha dengeli gidersen kan şekerin de oynamaz canım daha iyi hissedersin 😉

Ağaç yaşken eğilir 😂😂😂
Tamam 😂 öfkemi yedim diyorsun hee
Öfkemi kendimi herseyimi:KK70::KK70:
hadi yüzleş artıkkkk 😂 grubumuzun cimcimisin yaa nasıl düşüyor enerji sen gidince
Cumaya yuzleseceğim😂😂😘😘

tabiki ya 😍 kilon normal cnm yalnız armut tiptin değil mi,onun için termal tayt öneririm canım 😘
ayyy evet o kör olmayasıca armut tipi benim işi :olamaz:

faydalı olur mu ki ya acaba alsam mı

ama alsam bile ilk önce spora başlamam gerek di mi o da ben de yok :KK70:

whatsapp grubu kurmak isteyen olur mu acaba? ya da öğünlerimizin resmini burda paylaşmak motive edebilir 😍
kuzucum whatsapp gurubu kurmak site kuralları gereği yasak ne yazık ki :KK43:

yaa senin kutlamanı sevsinler 🤩 afiyet olsun
2 kilo nedir yaa 😍 2 günde gider o adı üstündeee :KK76:
sağol kuzum inşallah :KK60:

canım 1 günde 1,5 bile alınıyor :rolleyes:
ama verirken anamız ağlıyor bu haksızlık yahu :bicak:

canım yükselen burcun ne acaba, böyle içine atma canım , insanların sorunlarından haberi olmazsa nasıl bir şey yapabilirler ki? hem ağlamayana meme yok demişler 😂 gerçi bi anne bebesini zorla emzirir aç olmasa da ama yani belli etmek lazım canım 😂
bir de böyle belli belirsiz, kısık sesle söylüyorsan da umursamayabilirler canım ,çünkü kendin de umursamamış oluyorsun bir bakıma yani bunu hissettirmen lazım senin için önemli bir konu olduğunu canım :KK66:
benim yükselenim kova, burcum da boğa canım
böyle bi cinsim işte ya kendime çok kızıyorum, sanki anlatınca insanları çok daraltacakmışım gibi hissediyorum anlatamıyorum
bir de anlatsam da boşa anlatacağım nasılsa hiçbir çözmü olmayacak diyorum kendi kendime

doğru diyorsun, nitekim herkes beni çok umursamaz, zorluklar sıkıntılar karşısında daha sakin daha dik kalabilirim sanıyorlar ama bi bilseler içimde ne kıyametler kopuyor :olamaz:

bak böyle düşünme canım ,eşinde liderlik özelliği koruma içgüdüsü yüksek anladığım kadarıyla,onun burcu ne? 😊
yani gerçekten anlarsa seni de korumaya geçecek bence canım , belki ona bu şansı vermen gerekiyor biraz ona sığınman gerekiyor zıtlaşmaktansa ki zıtlaşmayı da içinde yapıyorsun farkında mısın ☺️
onun da burcu başak canım

bilmiyorum ya ben mi şans vermiyorum eşime gerçekten yoksa hali hazırda yaşadağım şeyler sebebiyle acaba diyorum zaten hiçbirşey değişmez o yüzden uğraşmaya değmez mi diye düşünüyorum

ama haklısın çok kendi içime döndüm özellikle şu son aylarda hiç ama hiç birşey paylaşmaz oldum kimseyle
belki daha fazla konuşmam gerekiyor

aa bıraktn mı canım ,çok mu yiyecek veriyordu

hoşgeldin canım

kaçtı demeyelim de arada gidiyor diyelim 🤣
doğru cnm 9. takım katılınca canılık geldi valla 😍 son zamanlarda geldiler ve görevleri de çoğunlukla onlar aldı,menü yorumladılar sohbete de onlar daha çok katıldı ❤️

oy 40 ı çıktı mı yaa minnoşun aşallah 😍
Bıraktım canım hem annemler covid olunca gitmek istememiştim o zamanki randevumA. Bende görüşmüştüm annemlerle cünkü. Sonrasında da birdaha iletişime geçmedim ya fiyat olarak yüksek gelmeye başlamıştı.
Bıraktım bırakmasına da bıraktıktan sonra bir rahatlama geldi. Onu toparlamam gerek 😬

X