- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Galiba menu yazmadi demekne demek BU listede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba menu yazmadi demekne demek BU listede?
doğru diyorsun canım, şu an için kendime alanlar yaratıp herkesten kaçarak öfkemi yatıştırmaya çalışıyorumAynen cnm,burda birbirimize anlattığımız gibi ve duygulu biraz da temasla tabi iletişiminiz güçlenecektir
Hahaha tamam sen biraz düşün sakinleş önce,bi de kendin için yatırım yapsan ufak ufak,o da sakinleştirir cnm küçük hedefler koy
Madoi birikim olabilir ya da diyetse önce sabah ne yediğini yazarsın sonra diğer öğünleri eklersin yavaştan
Ve en önemlisi önce kendin için yaptığını bilmek canım kendimizin bebeğiyiz sonuçta ve en iyi biz bakmalıyız
Ooooo seni burda görmekk ne kaaa güzelmiiişşBende bendee aynı durumdayım O aburcuburlara karşı koydum ben direndim ama sonra bir dürüm tantuniye koyamadım
Buralardauım bendeOoooo seni burda görmekk ne kaaa güzelmiiişş
Ayy kız öyle bir anlatıyorsunki birdaha canımı çektircekainOf nasilda guzeldir ekmegin citirtisi, etin kokusu, domates uffff afiyet olsun
Olsun arada odullendirmek gerek kendimizi :)
Ahh aynı ben hala tatlı birşey yaptığımda dibini sıyırmadan edemiyırum o yüzden hiç yapmıyorum artık nasıl bıraktın bu alışkanlığıBen de dün eşime ıslak kek yaptım oturdu tepsinin yarısını yedi ben ancak kokladığımla kaldım eskiden ne güzel sosunu böyle kaşıkla sıyırır kedi gibi yalanırdım sonra diğer yarısını da ben yer bitirirdim ah ah
Ben en son ne zaman tatlı bir şey yaptım hiç hatırlamıyorum herhalde 1 sene oluyordureşim isyan etti artık ben sağlıksız şekerli yağlı hamur işi yemek istiyorum diye ben de dün ilk defa yaptım böyle o kaşık ağzıma gitti geldi ama hayır Hazal dedim tuttum kendimi hemen suyun altına tuttum yıkadım ama içimden ah ziyan oldu en güzel yeri diyorumAhh aynı ben hala tatlı birşey yaptığımda dibini sıyırmadan edemiyırum o yüzden hiç yapmıyorum artık nasıl bıraktın bu alışkanlığı
Eylulde bende burdaydım hep kızlar destek verdi bana burası güzel biyerBuralardauım bende
Evett bende özel olarak kendimize arrık hiç yapmıyorum arada aynı söyleniyor. Diyorum ya misafir gelince nasiplenirsin yada çok canın isterse dışarıdan al. Dışarıdan alınca bir derece 1 tane falan yiyorsam evde yaptığıma kendisi 1 2 dilim yiyor kalanı ziyanmı olcak şimdi bu diye girip çıkıp yiyordumBen en son ne zaman tatlı bir şey yaptım hiç hatırlamıyorum herhalde 1 sene oluyordureşim isyan etti artık ben sağlıksız şekerli yağlı hamur işi yemek istiyorum diye ben de dün ilk defa yaptım böyle o kaşık ağzıma gitti geldi ama hayır Hazal dedim tuttum kendimi hemen suyun altına tuttum yıkadım ama içimden ah ziyan oldu en güzel yeri diyorum
Aaa ne güzel kuzumm şimdi tabi bıraktın bu işleri sen. Kızlar sağolsunlar çok destek oluyorlar gerçektenEylulde bende burdaydım hep kızlar destek verdi bana burası güzel biyer
Aynenn sayelerinde oldu canım sanada iyi gelcekkAaa ne güzel kuzumm şimdi tabi bıraktın bu işleri sen. Kızlar sağolsunlar çok destek oluyorlar gerçekten
İnanıyorum canımAynenn sayelerinde oldu canım sanada iyi gelcekk
Ama onun tadi gece cikiyor aksam yemegini biraz hazmediyosun sonra az yer aciliyo midede boyle nasil kaziniyor anlatamam sonra onu yiyosun ohh rahatliyosun sonra da hooopp yataga ertesi gun bunlar bize yol su elektrik olarak dönus yapiyorAyy kız öyle bir anlatıyorsunki birdaha canımı çektircekain
Ödüllendirelim tabi ödüllendirmesine de bu gece 11 12de olmasın
Aynen ben de puding yapinca hem tencereyi hem de karistirma telini siyirmadan yapamam hala da yapiyorum ama oturupbir kase yemiyorum :)Ben de dün eşime ıslak kek yaptım oturdu tepsinin yarısını yedi ben ancak kokladığımla kaldım eskiden ne güzel sosunu böyle kaşıkla sıyırır kedi gibi yalanırdım sonra diğer yarısını da ben yer bitirirdim ah ah
O günün menüsü eksik demek cnmne demek BU listede?
Evett sabahta bin pişman uyanıyosun hatta son lokmada pişmanlık başlıyorAma onun tadi gece cikiyor aksam yemegini biraz hazmediyosun sonra az yer aciliyo midede boyle nasil kaziniyor anlatamam sonra onu yiyosun ohh rahatliyosun sonra da hooopp yataga ertesi gun bunlar bize yol su elektrik olarak dönus yapiyor
Aynen ben de puding yapinca hem tencereyi hem de karistirma telini siyirmadan yapamam hala da yapiyorum ama oturupbir kase yemiyorum :)
Aynen ya ne kadar cok yedim ne gerek vardi simdi bunu yemeyeEvett sabahta bin pişman uyanıyosun hatta son lokmada pişmanlık başlıyor
Ben de öyleydim canım genelde fazla kalacak gibiyse ilk günden buzluğa atıyorum artık sonra istedikçe çıkartıp koyuyorum önüne eşimin ama kendini tutmak gerçekten zor güya diyet bitti benim korumaya geçtim ama yine her şey gözümde kalıyorEvett bende özel olarak kendimize arrık hiç yapmıyorum arada aynı söyleniyor. Diyorum ya misafir gelince nasiplenirsin yada çok canın isterse dışarıdan al. Dışarıdan alınca bir derece 1 tane falan yiyorsam evde yaptığıma kendisi 1 2 dilim yiyor kalanı ziyanmı olcak şimdi bu diye girip çıkıp yiyordum
Ben ek kalori diye artık tenceredeki yemeğin tadına tuzuna bile bakmıyorum zaten ben cidden kafayı yediğim için acaba sürdüğüm krem bana kalori olarak geri döner mi diye bile hesap yapıyorum Her şey kararında güzel 1 kase puding de yenir ama akşam değil ara öğün olarak tüketmek gerekAma onun tadi gece cikiyor aksam yemegini biraz hazmediyosun sonra az yer aciliyo midede boyle nasil kaziniyor anlatamam sonra onu yiyosun ohh rahatliyosun sonra da hooopp yataga ertesi gun bunlar bize yol su elektrik olarak dönus yapiyor
Aynen ben de puding yapinca hem tencereyi hem de karistirma telini siyirmadan yapamam hala da yapiyorum ama oturupbir kase yemiyorum :)
Bizim bebeler aksam istiyo mecburen aksam yapiyorum yavrular 8den aksam 5e kadar kreste ne yapsinlar annelerini aksam goruyorlarBen de öyleydim canım genelde fazla kalacak gibiyse ilk günden buzluğa atıyorum artık sonra istedikçe çıkartıp koyuyorum önüne eşimin ama kendini tutmak gerçekten zor güya diyet bitti benim korumaya geçtim ama yine her şey gözümde kalıyor
Ben ek kalori diye artık tenceredeki yemeğin tadına tuzuna bile bakmıyorum zaten ben cidden kafayı yediğim için acaba sürdüğüm krem bana kalori olarak geri döner mi diye bile hesap yapıyorum Her şey kararında güzel 1 kase puding de yenir ama akşam değil ara öğün olarak tüketmek gerek
Ben de cumadan beri yiyorum ya dinlenme dönemi oldu etlenme dönemi