Kilolar Firarda 😎

cnm menüleri menü spor sayfasına yazıyoruz

ayy çok geçmiş olsun canım sana da Allah kolaylık versin ,komşularınla yakın mısın ya da akraba var mı yakında, gündüz biraz yardım etseler işine bakarsın

hay Allah yaa nasıl bu hale geldi cnm hani sen okulla ilgili sorundan bahsedince konuşmuştuk sana destek o işi bırakman konusunda diye ,aranız iyi diye düşünmüştüm
belki de sen çok ilgi verdiğin için olmuştur cnsm
tı tı tı bu nasıl ilgisizlik ya
peki ilk evlendiğinizde nasıldı cnm? yani değişti mi neden sence
oyy inşallah kolayca atlatır minnoşum
Ah ahh kendileri gripken vasiyet yazan beyler bunlar.
canları çok tatlı di mi
Merhabalar bir kaç gündür takip ediyorum konunuzu, kabul ederseniz bende aranıza katılıp tüm fazlalıklarımdan son kez kurtulmak istiyorum.
hoşgeldin canım
canım çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi
canım eline sağllık

olsun ya döndün ya verilir o
vah canım ya bayağı da oldu di mi peki hormonlara da baktırdınız mı cnm? ön yanlardan ve tepeden m dökülüyor?
Eğer kabul ederseniz yarın başlamak isterim.
hoşgeldin canım

oyy teşekkür ederim yaaa canım benim geçti geçti
esas senin sorunun önemli yaa kuzum çok mu karışıyor aileler?
sevindim canımm

hay Allah yaa nasıl bu hale geldi cnm hani sen okulla ilgili sorundan bahsedince konuşmuştuk sana destek o işi bırakman konusunda diye ,aranız iyi diye düşünmüştüm
canımm aramız iyi aslında daha doğrusu ona göre bir sıkıntımız yok çünkü her şekilde arkasında destek bir ben varım
ne yapsa ne etse gıkı çıkmayan bir ben
sorunları yüzüne söylemeye cesaret edemediğim için herşey yolunda sanıyor o yüzden
ama artık yok sayamıyorum sanırım, yıprandım artık rol yapmaktan mutluymuş herşey yolundaymış gibi davranmaktan
canımı sıkan kafamı kurcalayan çok şey var ama çözümünü bilmediğim için daralıyorum sanırım

Dolmuş taşmışsin canım böyle hissetmen çok normal bazen sustukça kendini haklı sanıyor insanlar cidden bende başta çok duydum kendi kendime sinir oldum ağladım küstüm sonra dedim içimde tutmaktansa söylerim rahatlarm eşinin ailesiyle aran nasıl tam bilmiyorum ama fırsatını bulduğunda onlara da senin de bu canın olduğunu söyle tek çocuk mu eşin ya da tek erkek çocuk niye bu kadar gözbebeği durumu var acaba

Günaydın kızlar
Bugün tartı ile yuzlestim maalesef adet zamanı yediğim karbonlu şeylerle beraber +2 gördüm
En son 22 Ekim de 80.10musum güncel kilom 82.10 ama çoğu ödemdir diye düşünüyorum hızlı gider insAllah yılbaşı hedefi koydum kendime 77 kg şu son aldığım 2 kg hızlı giderse hedefi güncelleyecegim

tek çocuk değil aslında ama en küçük çocuk olmanın verdiği el üstünde tutulma var sanırım
haa bu sadece eşime karşı da değil ailecek birbirlerine hep böyleler
zaten esas problemim eşimin beni yok sayması
yoksa tabii ki kendi evlatları daha önce gelecek nasıl annem babam için ben daha önemliysem
ama eşim için de en önemli sadece kendisi, bu canımı sıkıyor

zaten yakındır ona karşı da bi patlama bekliyor sanırım

Anladım canım gerekirse patla tartışın konuşun içine atmak iyi gelmiyor

Kuzular cumartesi gece evime döndüm ama elimde KVnin verdiği sos payladı düdüklü patlasa öyle kirlenirdi her yer iki gündür onunla uğraşıyordum bu sabah tartıldım dün gece de makarnayı fazla kaçırmıştım ona rağmen 2 hafta önce 66,15
Bugün 66,10
Aynıymışım

Ben de bugün yeşil çaya geri başlayacağım bu kilolar ne kadar hızlı geliyor
Aynen vala ya
Süper tartı sonucun canım geçmiş olsun iyi size bişey olmamış kolay gelsin canım

Yeni taşındığımız için wifi yoktu yeni geldi.
Ne kadar da internete bağlı olduğumuz bı dünyada yaşıyoruz ve kimse de huzur yok malesef.

Menüyü buraya mi yaziyoruz hanımlar.
Bugünden itibaren düzenli menu paylaşımı yapacağım İnşallah.

Cnm eline sağlık , geçen hafta ayrılmıştım o yüzden öyle
Sağol canım
O zaman bilmiyor yani diyorsun , sakince oturup konuşsanız tatlıya bağlanabilir canım yani hayat paylaştıkça güzel ve süper kahraman değiliz bu kadar sorumluluğu tek başına alalım

İyi olmuş tartılman canım verirsin nolcak
Ben de bugün yeşil çaya geri başlayacağım bu kilolar ne kadar hızlı geliyor
Aynen yaa vermesi nasıl zor ama işte...
Cnm menü spor listeleri sayfamıza yazıyoruz

O zaman bilmiyor yani diyorsun , sakince oturup konuşsanız tatlıya bağlanabilir canım yani hayat paylaştıkça güzel ve süper kahraman değiliz bu kadar sorumluluğu tek başına alalım
haklısın canım belki paylaşmayı denesem aslında problem olmaktan çıkacak, öfkem azıcık yatıştıktan sonra konuşmayı denerim canım sağol

ama şimdi değil zira bu sinirle konuşursam muhtemelen boşanmaya gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…