- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
cnm menüleri menü spor sayfasına yazıyoruzKahvalti
8.30
Sucuklu kasarli domatesli tava 7 8 catal
1 kk beyaz peynir
2 domates
5salatalik
6 zeytin
1 tatli kasigi bal
2 bardak cay
2 dilim ekmek
Ogle
13.00
3 parmak kalinliginda kasarli salamli sandvic
1 pop kek (olmadi bu ama cok canim cekti)
1 fincan cay
Ara
2 pirinc patlagi
Biraz nar
2 kucuk biskuvi
Aksam19.00
Yarim tabak salata
5 6 kasik ayran
Bugun acik havadaydik
O nedenle biraz kacirdim abur cubur konusunda
Ama aksam hem saat olarak normal yedim
Hem de cok az yedim
ayy çok geçmiş olsun canımKızlar esimin annesi covid oldu yașı da var epey 68. Kendisi bursa da buyuk oglu alt katta oturuyordu calisiyor ondan gecmis once o olmus. Kizi var bitane esimin ablasi o ve esi hastaneye goturduler 3 gundur evde haplari ilaclari kullaniyor ama kotulesmis dja qibugun terar gittiler cigerlerde tutunma var demis doktor yatıșı yapıldı. Tabi yaninda kalacak kimse yok gorumce 2 oglu var. Esim izin aldı 2 hafta gidiyor. Yani biraz tek kalicaz oglumla bakalm nasl olcak ilkdefa oyle uzun tek olucazacıkcası kendimede kiziyorm kadin orda kotuyken bunu dusunuyorm diye. Insallah iyi olur
hay Allah yaa nasıl bu hale geldi cnmCanım konuyu bilmiyorum ama ne yaşadığını çok iyi anlıyorum
Çünkü aynı duyguları yaşıyorum şu an seninle
Senden bir farkla
Ben çok daha uzun süredir bunu yaşadığım İçin belki, artık eşimi görmezden gelmeye karar verdim, neredeyse yok sayıyorum çünkü artık bana daha fazla zarar versin istemiyorum
Çünkü onun bencillikleri hem bana hem çocuklarıma zarar veriyor psikolojimizi çok bozuyor ve şunun farkettim ki babadan yana sıkıntı yaşıyorlarken bir de benim yüzümden üzülmelerini istemiyorum çocuklarımın
Herşeyden önce bir anneyim ve çocuklarım İçin iyi olmalıyım iyi olmak İçin de mutlu olmalıyım
Ben çocuklarımla bi dünya kurmaya çalışıyorum evet eşim evde ama yok sayarak
Siz nasıl bi problem yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sen de ilk önce kendini düşünmelisin önce kendin sonra çocukların için
Senden önemli kimse yok çünkü bu hayatta bunu hiçbir zaman unutma
Kendine değer vermelisin
belki de sen çok ilgi verdiğin için olmuştur cnsmCanım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Mesele hiçbir konuda kendinin haksız olduğunu kabul etmemesi. Ben bir şeye kırıldığımı hissettirdigim anda benden önce suratını aşıp kümesi. Ben abartiyorum hiç yoktan mesele çıkartıyorum ona göre. Gönlümü alma yok, surda da ben haksizdim demek yok hiç bir zaman.
Evet kabullendim diyorum ilgi beklemiyorum, olduğu kadar diyip kendimi geri çekiyorum çekiyorum çekiyorum. Bu sefer de sen çok değiştin diyor. Alıştı her ne yaparsa yapsın benim ona adım atmama.
Her durumda haklı olup benim sinirimi zıplatıyor. Ve sonuç ben bir çıldırma anı ağlama krizi geçiriyorum kendimi toparlayana kadar uzun bir süre geçiyor.
Beni kendinden soğuttu artık şu son olayla da artık kendi bilir canim.
tı tı tı bu nasıl ilgisizlik yaAhhh canımm belli ki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşim bütün bunlara ek olarak bir de bencil ne yazık ki
Kendi annesi ameliyat olacakken hepimize dünyayı dar etti zaten gerginim canım sıkkın bi de siz üstüme gelmeyin diye hem çocuklara hem bana
Şimdi benim annem daha önemli daha riskli bir ameliyat olacak ama o hala sadece kendi ufak dertleriyle hepimizin canına okuyor ben onlara sıkıntımı yansıtmamak İçin canım çıkarken
Bir başkası da karı koca ilişkimiz tamamen bitti
Nedenini şu anda sorgulamıyorum çünkü somut bir adım atacak kadar güçlü değilim henüz
Ama diyorum ya artık 3 kişilik bi dünya kurdum öyle de yaşıyorum mutlu etmeye çalışıyorum hepimizi
Sen de çok mutlu ol inşallah ve umarım eşin artık seni ne hale getirdiğinin farkına varır
oyy inşallah kolayca atlatır minnoşumSağol kuzumm
Annemin kalp kapakçığı değişecek daha da önemlisi kalbinde toplamda 2,5 mm’lik 2 tane delik varmış ameliyat olmazsa max 6 ay götürür bu kalp seni demiş doktoru
1 ay içinde ameliyat olacak ve zor bi ameliyat ne yazık ki
canları çok tatlı di miAh ahh kendileri gripken vasiyet yazan beyler bunlar.
hoşgeldin canımMerhabalar bir kaç gündür takip ediyorum konunuzu, kabul ederseniz bende aranıza katılıp tüm fazlalıklarımdan son kez kurtulmak istiyorum.
canım çok geçmiş olsun nasılsınız şimdikızlar nasılsınız? takip edemedim bir süredir. hastalıklardan bi türlü kurtulamadım. hem ben hem çocuklar hasta olunca çok çok zor oldu. hala da hastayızdiyeti de bıraktım. ama yarın tartılıp tekrar başlıyorum inşallah. spor listesini de hazırlıycam bugün kusura bakmayın geç oldu
canım eline sağllıkKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
22 Ekim - 28 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Carșamba Perșembe Toplam Puan: Hedef60kgolmak 253 60 125 140 578 yarimuhendis 150 120 100 150 250 370 1140 Pin-ky 245 245 Breeze96 160 166 342 310 92 1070 Cagrihilal1 100 100 Cookiie 70 50 60 180 SonsuzUmut SonsuzUmut 50 80 60 30 35 255
olsun ya döndün ya verilir oSelam kizlar, kürkcu dükkanına döndüm ama kötü geldim almışım bayainsan 10 günde 3 kilo kadar alır mı ya neyse bugün başlangıç yapıyorum tatilde aldıklarımi vermek için, bugün tartildim 66.6 geldim
vah canım ya bayağı da oldu di miAy valla sinir yediriyor bugun ben de doymuyorum.Biliyorum dünyaları yesem gecmeyecek bu his.Sınavları kafaya takmış küçük oğlum.bir saçı döküldü bugün banyo da sorma,ağlamamak icin zor tuttum kendimi.
hoşgeldin canımEğer kabul ederseniz yarın başlamak isterim.
29 Ekim | 30 Ekim | 31 Ekim | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | ||
@Breeze96 | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@Pin-ky | ||||||||
|
sevindim canımmoyy teşekkür ederim yaaacanım benim geçti geçti
esas senin sorunun önemli yaa kuzum çok mu karışıyor aileler?
canımm aramız iyi aslında daha doğrusu ona göre bir sıkıntımız yok çünkü her şekilde arkasında destek bir ben varımhay Allah yaa nasıl bu hale geldi cnmhani sen okulla ilgili sorundan bahsedince konuşmuştuk sana destek o işi bırakman konusunda diye ,aranız iyi diye düşünmüştüm
Dolmuş taşmışsin canım böyle hissetmen çok normal bazen sustukça kendini haklı sanıyor insanlar cidden bende başta çok duydum kendi kendime sinir oldum ağladım küstüm sonra dedim içimde tutmaktansa söylerim rahatlarm eşinin ailesiyle aran nasıl tam bilmiyorum ama fırsatını bulduğunda onlara da senin de bu canın olduğunu söyle tek çocuk mu eşin ya da tek erkek çocuk niye bu kadar gözbebeği durumu var acabaEşim de ailesi de ne yazık ki sadece eşim odaklılar, aman eşim üzülmesin eşim hastalanmasın eşim kızmasın eşim heeeppppp iyi olsun yeter ki nasıl olduğu çok da önemli değil ama
Belki yanlış düşünüyorum belki yanlış suçlamalar yapıyorum bilmiyorum şu an sağlıklı düşünemediğimin de farkındayım
Ama inanılmaz öfkeliyim öyle böyle değil, içim de her an patlamaya hazır bi yanardağ var sanki kaynayıp duruyor
tek çocuk değil aslında ama en küçük çocuk olmanın verdiği el üstünde tutulma var sanırımDolmuş taşmışsin canım böyle hissetmen çok normal bazen sustukça kendini haklı sanıyor insanlar cidden bende başta çok duydum kendi kendime sinir oldum ağladım küstüm sonra dedim içimde tutmaktansa söylerim rahatlarm eşinin ailesiyle aran nasıl tam bilmiyorum ama fırsatını bulduğunda onlara da senin de bu canın olduğunu söyle tek çocuk mu eşin ya da tek erkek çocuk niye bu kadar gözbebeği durumu var acaba
Anladım canım gerekirse patla tartışın konuşun içine atmak iyi gelmiyortek çocuk değil aslında ama en küçük çocuk olmanın verdiği el üstünde tutulma var sanırım
haa bu sadece eşime karşı da değil ailecek birbirlerine hep böyleler
zaten esas problemim eşimin beni yok sayması
yoksa tabii ki kendi evlatları daha önce gelecek nasıl annem babam için ben daha önemliysem
ama eşim için de en önemli sadece kendisi, bu canımı sıkıyor
zaten yakındır ona karşı da bi patlama bekliyor sanırım
Ben de bugün yeşil çaya geri başlayacağım bu kilolar ne kadar hızlı geliyorLimonlu suyumla geldim
Aynen vala yaBen de bugün yeşil çaya geri başlayacağım bu kilolar ne kadar hızlı geliyor
Süper tartı sonucun canım geçmiş olsun iyi size bişey olmamış kolay gelsin canımKuzular cumartesi gece evime döndüm ama elimde KVnin verdiği sos payladı düdüklü patlasa öyle kirlenirdi her yer iki gündür onunla uğraşıyordum bu sabah tartıldım dün gece de makarnayı fazla kaçırmıştım ona rağmen 2 hafta önce 66,15
Bugün 66,10
Aynıymışım
Hoşbuldumhoşgeldin canım
Cnm eline sağlık , geçen hafta ayrılmıştım o yüzden öyleKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
Geçen haftanın tablosunu yeni yapabildim ama kimse menü yazmıyor nerdeyse cidden kusura bakmayin aksadi
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım @Breeze96 Cookiie hzlsel yarimuhendis @Pin-ky Hedef60kgolmak
Sağol canımsevindim canımm
canımm aramız iyi aslında daha doğrusu ona göre bir sıkıntımız yok çünkü her şekilde arkasında destek bir ben varım
ne yapsa ne etse gıkı çıkmayan bir ben
sorunları yüzüne söylemeye cesaret edemediğim için herşey yolunda sanıyor o yüzden
ama artık yok sayamıyorum sanırım, yıprandım artık rol yapmaktan mutluymuş herşey yolundaymış gibi davranmaktan
canımı sıkan kafamı kurcalayan çok şey var ama çözümünü bilmediğim için daralıyorum sanırım
İyi olmuş tartılman canımGünaydın kızlar
Bugün tartı ile yuzlestim maalesef adet zamanı yediğim karbonlu şeylerle beraber +2 gördüm
En son 22 Ekim de 80.10musum güncel kilom 82.10 ama çoğu ödemdir diye düşünüyorum hızlı gider insAllah yılbaşı hedefi koydum kendime 77 kg şu son aldığım 2 kg hızlı giderse hedefi güncelleyecegim
Aynen yaaBen de bugün yeşil çaya geri başlayacağım bu kilolar ne kadar hızlı geliyor
Cnm menü spor listeleri sayfamıza yazıyoruzYeni taşındığımız için wifi yoktu yeni geldi.
Ne kadar da internete bağlı olduğumuz bı dünyada yaşıyoruz ve kimse de huzur yok malesef.
Menüyü buraya mi yaziyoruz hanımlar.
Bugünden itibaren düzenli menu paylaşımı yapacağım İnşallah.
haklısın canım belki paylaşmayı denesem aslında problem olmaktan çıkacak, öfkem azıcık yatıştıktan sonra konuşmayı denerim canım sağolO zaman bilmiyor yani diyorsun , sakince oturup konuşsanız tatlıya bağlanabilir canımyani hayat paylaştıkça güzel ve süper kahraman değiliz bu kadar sorumluluğu tek başına alalım