- 31 Ekim 2013
- 20.745
- 68.033
- 40
MaşallahBenim ikizlerim var ve ailemden kimse yardimima gelmedi her seye ben kostum zaten farkli sehirlerdeyiz
Bunalmdaydim her seyi kafa takiyordum
Hic kendime ait bir alanim yoktu sizinki gibi
Ilac kullanip uyumak kafamin icindekiler unutmak istiyordum
Psikologa gittim
O ilac vermedi
Cok seansa gittim ve baya iyi geldi bana sonrasinda biraktim
Cok acildim iyiyim cok sukur simdi
Yağı sosu çok fazla değilse salata güzeldir ya , zarar gelmezKizlar size bir sey sormak istiyorum
Cok salata yemek kalorilimi olur?
Ben bu sabah ve aksam baya salata yedim de.
Canım ne yaptın, uyku sorununu çözdün muIyi aksamlar kizlar erken uyaninca gun bitmedi sanki oglanla araba suruyoruz smdi gecmis yapiyorm alintilarla gelecegm insallah. Menu olsrk bugun patladim ya ztn adetimgecikti acayip tatli krizim var komsu brownie yapmis 3 dilm yedm
Yok cnm malesef uykulsrmiz hala duzensiz cunku uykuyu reddediyor oyle oluncada anca bayilark uyuyor gece 2yi buluyor oglen bazn uyuyor bazen uyumuyor uyumayinca yine 12 fln oluyor dun aylardir olmadi ama 9bucuk uyudu sabh 7bucuk uyandi ama kackez kalkti kucagma geldi g3ce normalde artk deliksiz uyuyor ama dun alistigi uyku saatler arasi uyumayinca yadirgadi sanrm. Sizin nasl uyku saatlernizYağı sosu çok fazla değilse salata güzeldir ya , zarar gelmez
Canım ne yaptın, uyku sorununu çözdün mu
Mantikli cnm ztn biyerde dur demeyince geliyor kilolar ya malesefMerhaba canım hoş geldin kendini biraz tanıtır mısın
Dukan birası olabilir veya ananas çok iyi bir ödem atıcı onu kullanabilirsin canım
Kontrolü tamamen yitirmemeye çalışıyorum canım hafta sonu yiyip hafta içi dikkat ettiğim bir yeme düzeni oluşturdum
Masallah ip atlanmissAy ben kahvaltıda yedim ama beklediğim gibi yemedimacıkmadığım sürece bugün daha bir şey yemem ve işin iyisi 700 tane ip atladım @Valyrian canısı yarın sabah ölçülüp ölçümlerimi yazacağım☺
Hosgeldn cnm aramiza bende pinar memnun oldm insallah daha cok kaynasiriz zamanlaKizlar bende aktif bir gruba dahil olmak istiyorum
Öbur aktf olan gruba almadilar cok doluymus
Yasim 34
Ogretmenim
Boy 167
Kilom
Diyetebaslangic 68
Guncel 63
Hedef 58
Çok yoruldum gerçekten dün geceden beri çok kötüydüm bir anda niye bu kadar dağıldım anlamıyorum da her zaman olan şeyler aslında bu sefer niye böyle oldum bilmiyorum
Kendime ait hiç alanım yok gibi hissediyorum sanki herkes herşey bana bağlıymış gibi ama bi o kadar da yok sayılıyorum ne dediğim ne düşündüğüm kimsenin umrunda değil gibi
Bir ara yüzleşme lazım gerçekten canim. Yapacağım bunu birgünOlsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse
Yaa cnm gercktm kisirdongu bu durumbende cok yasadim insallah kurtulursn biranonce
Tbrkler cnm cok guzel eksi
Tbrkler cnm cok guzel
Hmm bence yinede basarili butun hafta kotu gectiyse fazla bir arti degl, ama haftaya eksi gelsinnnn
Hmm adet odemi fln olabillrmi yada tursu vs yedinmi
Aaa tartiyla kusme cnm tartil yuzless,
Miss olmus o koku burnuma geldi
Ay sen mecburiyet falan yinede tartiliyirsun canim bende o da yok.Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fena
Kaç dilim kek vermişti komşunIyi aksamlar kizlar erken uyaninca gun bitmedi sanki oglanla araba suruyoruz smdi gecmis yapiyorm alintilarla gelecegm insallah. Menu olsrk bugun patladim ya ztn adetimgecikti acayip tatli krizim var komsu brownie yapmis 3 dilm yedm
İnşallah canım çok teşekkür ederimMantikli cnm ztn biyerde dur demeyince geliyor kilolar ya malesef
Masallah ip atlanmiss
Hosgeldn cnm aramiza bende pinar memnun oldm insallah daha cok kaynasiriz zamanla
canim ya oyle oluyor hem is hem ev cocuklar sorumluluklar yetisememek ve herkezin bence seni cok guclu gibi gorup, ustesinden gelebilcegni dusunuyor olabillr. Kizlar cogunluk yazmis bi uzman gerekli belkide. Insallah duzelir cnm
Anlatmak rahatlatır canım öyle düşünme uzak kalmak iyi gelecekse tabi biraz toparlan ama burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz sürekli güçlü olması gereken, herşeyi sırtlayan insan olmak zor cidden keşke senin ne kadar bunaldıgini üzüldüğünü eşin ve ailesi de görebilse aynen sağlıkla bı an önce ameliyat olur geçer canım insAllahAynen öyle canım kendileri ve kendi aileleri dışında hiç kimse hiç birşey önemli değil ne yazık ki
Haaa tabii ki önemliyimdir ama öncelikli değilim, küçük kızımın doğumundan beri konuştuğumuz konuların %90ı kendisi ve ailesi ile ilgili
Ailesiyle hiçbir sıkıntım yok aksine gerçekten çok iyi bir aile karşılıklı değer veriyoruz birbirimize ama varlığımın farkında olunsun istiyorum
Ev işi konusunda aman Allah iş yapan biri değilim kuzum zaten derdim bu değil İnan ki artık hayalet gibi hissediyorum kendimi kimsenin ne hissettiğimi önemsediği yok sanki büyük kızım bile babası deyince hemen yapıyor ama beni çıldırtana kadar ne diyorsam tersini yapıyor
Neyse canımm hakkını helal et, benimle uğraşıyorsun bir de, desteğin için çok teşekkür ederim
Motivasyon toplamanız gereken bi sayfada bu kadar dökülmek doğru olmadı kusura bakmayın lütfen kızlar, çok doluyum kimseyle de paylaşamıyorum size döküldüm
Ben en iyisi kaçayım kendimi toplayana kadar, toparlayabilirsem görüşürüz yine umarım
Yine uğrarım tabii ki ama diyet işini askıya alıyorum bi süre, o yüzden sizin de enerjinizi düşürmek istemem
Eşim de ailesi de ne yazık ki sadece eşim odaklılar, aman eşim üzülmesin eşim hastalanmasın eşim kızmasın eşim heeeppppp iyi olsun yeter ki nasıl olduğu çok da önemli değil amaAnlatmak rahatlatır canım öyle düşünme uzak kalmak iyi gelecekse tabi biraz toparlan ama burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz sürekli güçlü olması gereken, herşeyi sırtlayan insan olmak zor cidden keşke senin ne kadar bunaldıgini üzüldüğünü eşin ve ailesi de görebilse aynen sağlıkla bı an önce ameliyat olur geçer canım insAllah
Cagirdi ondaydim cnmKaç dilim kek vermişti komşun
Canım hoşgeldinHosbuldukPnrrr-12 cok memnun oldum ❤
Hosbulduk anladim tesekkurlerCanım hoşgeldin
H Herbalife ın kısaltması ama burdaki amacım insanlara onsuz kilo vermelerine yardım etmek sonuçtao yüzden yazmayacağım, onun dışındaki malzemeleri yazarım ve yerine whey protein tozu, çiya, dukan birası örneğin
geldim geldimmAmanın gidiyor musun kıızzzzz
ayy sen de mi cnm ama ben döndüm sen de dönİyi akşamlar canlar
Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.
Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.
Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım
oyy afiyet olsunn önce onu tost makinesinde ısıtıp sucuğun üstüne bastırcan sonra içine koycannEşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedim
oyyyy nerdeyse 68 yaa süpersin cnm bnm
oyy teşekkür ederim yaaaEllerine sağlık kuzum
Hayırdır canım anlatmak istersen dinleriz seve seve
Umarım çabucak çözülebilecek bi mevzudur
oyy tebriklerr cnm 73ü gördünnGeçen hafta:74,7
Bu hafta:73,8
Fark:0,9
Yüzde:1,20
UcanSupurge El_Em @Valyrian Fit mutlu anne Ucmelekannesi @yarimuhendis Jasminium84 @Hogwartss
oyyy katmerler yenmiş sonundaaa afiyet olsunnYok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedim
Yok ya bulamadım yine
Oh oh afiyet olsunbiz de ablamın kaynanasına geldik ve yarın sabah sıcacık katmer yapacak ve ne zamandır aklımdaydı valla bi yiyeceğim
Ahahahahha
cnm geldim ben ,her zamanki drama işteNeden canim neyin var
Masallah cnm bu isin sirri ne bize de soyle