- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm bu hafta hepimiz yazsak insAllahCnm eline sağlık , geçen hafta ayrılmıştım o yüzden öyle
insAllah cnmİyi olmuş tartılman canım verirsin nolcak
Kahvalti
8.30
Sucuklu kasarli domatesli tava 7 8 catal
1 kk beyaz peynir
2 domates
5salatalik
6 zeytin
1 tatli kasigi bal
2 bardak cay
2 dilim ekmek
Ogle
13.00
3 parmak kalinliginda kasarli salamli sandvic
1 pop kek (olmadi bu ama cok canim cekti)
1 fincan cay
Ara
2 pirinc patlagi
Biraz nar
2 kucuk biskuvi
Aksam19.00
Yarim tabak salata
5 6 kasik ayran
Bugun acik havadaydik
O nedenle biraz kacirdim abur cubur konusunda
Ama aksam hem saat olarak normal yedim
Hem de cok az yedim
Evet haklisin karistirip direkt buraya yazmisimcnm menüleri menü spor sayfasına yazıyoruz
Dönerim ins aminayy sen de mi cnm ama ben döndüm sen de dön
Alttan alıp evin huzurunun bozulmasını istemediğinden hep canim. Biraz da ilgi beklemem lazım dediğin gibi belkidebelki de sen çok ilgi verdiğin için olmuştur cnsm
Hemde nasilcanları çok tatlı di mi
Bir sakınca yok diye dusunuyorm, kızlar siz ne diyorsunuz?Katilabilirmiyiz?
Komsularla. Iyi aram cnm sukur ama tbi onlara birakamam oglumu cunku onlarinda cocugu var ve akrabam hic yok burda malesef ama bi sekilde idare ediyoruz. Esim bi sure daha orda gibi bakalimayy çok geçmiş olsun canım sana da Allah kolaylık versin ,komşularınla yakın mısın ya da akraba var mı yakında, gündüz biraz yardım etseler işine bakarsın
hay Allah yaa nasıl bu hale geldi cnm hani sen okulla ilgili sorundan bahsedince konuşmuştuk sana destek o işi bırakman konusunda diye ,aranız iyi diye düşünmüştüm
belki de sen çok ilgi verdiğin için olmuştur cnsm
tı tı tı bu nasıl ilgisizlik ya
peki ilk evlendiğinizde nasıldı cnm? yani değişti mi neden sence
oyy inşallah kolayca atlatır minnoşum
canları çok tatlı di mi
hoşgeldin canım
canım çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi
canım eline sağllık
olsun ya döndün ya verilir o
vah canım ya bayağı da oldu di mi peki hormonlara da baktırdınız mı cnm? ön yanlardan ve tepeden m dökülüyor?
hoşgeldin canım
Yaa grcmis olsn kolay gelsn cnm. Kilo isi iyi olmus eksisin bileKuzular cumartesi gece evime döndüm ama elimde KVnin verdiği sos payladı düdüklü patlasa öyle kirlenirdi her yer iki gündür onunla uğraşıyordum bu sabah tartıldım dün gece de makarnayı fazla kaçırmıştım ona rağmen 2 hafta önce 66,15
Bugün 66,10
Aynıymışım
Aynen cnm,burda birbirimize anlattığımız gibi ve duygulu biraz da temasla tabi iletişiminiz güçlenecektirhaklısın canım belki paylaşmayı denesem aslında problem olmaktan çıkacak, öfkem azıcık yatıştıktan sonra konuşmayı denerim canım sağol
ama şimdi değil zira bu sinirle konuşursam muhtemelen boşanmaya gideriz
Katılabilirsin canım hoşgeldinSelam hanimlar, bende aranizda katilabilirmiyim?
Cnm kuralımız öyle ,yarışma gruplarından beriEvet haklisin karistirip direkt buraya yazmisim
Neden farkli bir yere yaziyoruz menuleri??
AminDönerim ins amin
Alttan alıp evin huzurunun bozulmasını istemediğinden hep canim. Biraz da ilgi beklemem lazım dediğin gibi belkide
Hemde nasil
Tabi ki cnm katılabilirsiinMerhaba kızlar, bende kendi basima 1 haftadir diyet yapiyorum.
hzlsel mesajlarinda gördüm bu grubu. Ben de katilabilir miyim :)
Canım Allah kabul etsin :)8 Kasım
İftar,
Bir tabak ( biber, patlıcan, acur) dolması, sarma
Bir b ayran
Salata, turp
Çay
Bir paket oreo bisküvi
Amin n cnm Allah razı olsun.Canım Allah kabul etsin :)
Kan şekerin düşmüştür tabi hem oruç hem de iftarda protein almayınca
Belki şöyle olabilirdi ; yarım paket oreo, 1 elma birkaç ceviz ve telvesiyle içtiğin türk kahvesi canım
Hoşgeldin inş Kısa sürede hedefe ulaşırsın Canım kilolar hamilelikten kalma mıKizlar ben kendimi tanitayim, sizleri de tanimak isterim. Siz de tanitirsaniz memnun olurum.
161 boy, 71 kiloyum.
Öğretmenim
1 oglum var, evliyim. 33 yasindayim.
Hedefim 59u görmek.
İnsallah olur.
Memnun oldum hoşgeldin cnm.Kizlar ben kendimi tanitayim, sizleri de tanimak isterim. Siz de tanitirsaniz memnun olurum.
161 boy, 71 kiloyum.
Öğretmenim
1 oglum var, evliyim. 33 yasindayim.
Hedefim 59u görmek.
İnsallah olur.
Hoş bulduk canim teşekkür ederim.Hoşgeldin inş Kısa sürede hedefe ulaşırsın Canım kilolar hamilelikten kalma mı
Amin insallah canim hos bulduk, evlatlarini Allah bağışlasın. İnsallah hedefine ulasirsin, az kalmis. Hadi bakalim.Memnun oldum hoşgeldin cnm.
158 boyum 67 kilodayım.
Çalışmıyorum 3 tane çocuğuma bakiyorum. 30 yaşındayım.hedefim 63 inşallah hepimiz hedefimize en kısa sürede varırız