Kilolar Firarda 😎

Günaydın kızlar benide alirmisiniz aranıza
Merhaba canım hoş geldin kendini biraz tanıtır mısın
Bugünden sonra içeyim önereceğiniz birçeyler varmı kızlaR
Dukan birası olabilir veya ananas çok iyi bir ödem atıcı onu kullanabilirsin canım
Kontrolü tamamen yitirmemeye çalışıyorum canım hafta sonu yiyip hafta içi dikkat ettiğim bir yeme düzeni oluşturdum

Ay ben kahvaltıda yedim ama beklediğim gibi yemedimacıkmadığım sürece bugün daha bir şey yememve işin iyisi 700 tane ip atladım hzlsel canısı yarın sabah ölçülüp ölçümlerimi yazacağım☺

Kizlar bende aktif bir gruba dahil olmak istiyorum
Öbur aktf olan gruba almadilar cok doluymus
Yasim 34
Ogretmenim
Boy 167
Kilom
Diyetebaslangic 68
Guncel 63
Hedef 58
Merhaba canım hoş geldin ben Hazal ben de öğretmenim kilolarımız da yakın hoş ben bu aralar saldım toparlayamıyorum bir türlü

Merhaba hosbulduk siz baya vermissiniz masallah
Salmayin sonunda biz kazanacagiz
Bu hafta içi inşallah toparlayacağım artık bugün son vurgunu yapayım
Menülerimizi sporumuzu ayrı bir sayfada paylaşıyoruz ayrı olarak vücut ölçülerimizin ve kilomuzun 1 aylık değişimiyle tablo yapıyorum istersen sen de ölçülerini paylaşabilirsin tabloya eklerim

Nerde paylasiyorsunuz?
Ben ameliyat oldum simdilik spor yasak
Ama olculerimi olcup yazarim disaridayim aksam yazayim

Çok yoruldum gerçekten dün geceden beri çok kötüydüm bir anda niye bu kadar dağıldım anlamıyorum da her zaman olan şeyler aslında bu sefer niye böyle oldum bilmiyorum
Kendime ait hiç alanım yok gibi hissediyorum sanki herkes herşey bana bağlıymış gibi ama bi o kadar da yok sayılıyorum ne dediğim ne düşündüğüm kimsenin umrunda değil gibi

Çok haklısın canım nasıl yorulmayacaksın bunalmayacaksın her şey şu an senin üstünde ama kendine bir alan bir vakit ayırman gerekiyor destek alsan gerçekten çok iyi olacak sana şartlarını zorla kuzum ve zaman ayır buna biraz da idare etsinler seni

İnşallah idare ederler kuzum, son kez şansımı deneyeceğim

Tamam menumu oraya yazarim
Spora baslayinca da yazarim
Bobreklerimde tas vardi
Onlari ameliyatla kirdilar stend taktilar
Bugunde stend cikti bakalim biraz daha dinlicem kendimi sonra baslicam

Herkese simariklik gibi geliyor belki de söylediklerin, insanın ciddiye alınması için sanırım illaki bir yerlerinin yaralanması, ameliyat falan olması gerekiyor...herşeyi en başından beri sen yaptığın için artık görevin diye düşünüp onemsemiyorlar ama sen artık dinleme onları, erkekler bizim gibi değil her zaman daha benciller, en iyisi bile kendini daha üstün görüyor nedense çünkü onlar önemli varlıklar öyle büyüdüler ya, o yüzden senden de kendini hiçe sayıp onları önemsemeni bekliyorlar itiraf etmeseler bile bence böyle, eşin veya başkaları kim ne derse desin tıka kulaklarini ve kendin bir karar ver, git psikologa kendini iyilestir, evdeki iş yükünün bir kısmını verebilirsen eşine ver ama ciddi baskı yap ya da işi gerekiyorsa mecbur olmadıklarını sen de yapma( temizlik, yemek vs eksik kalsın) boşver kendini düşün biraz...

Aynen öyle canım kendileri ve kendi aileleri dışında hiç kimse hiç birşey önemli değil ne yazık ki
Haaa tabii ki önemliyimdir ama öncelikli değilim, küçük kızımın doğumundan beri konuştuğumuz konuların %90ı kendisi ve ailesi ile ilgili
Ailesiyle hiçbir sıkıntım yok aksine gerçekten çok iyi bir aile karşılıklı değer veriyoruz birbirimize ama varlığımın farkında olunsun istiyorum
Ev işi konusunda aman Allah iş yapan biri değilim kuzum zaten derdim bu değil İnan ki artık hayalet gibi hissediyorum kendimi kimsenin ne hissettiğimi önemsediği yok sanki büyük kızım bile babası deyince hemen yapıyor ama beni çıldırtana kadar ne diyorsam tersini yapıyor

Neyse canımm hakkını helal et, benimle uğraşıyorsun bir de, desteğin için çok teşekkür ederim

Motivasyon toplamanız gereken bi sayfada bu kadar dökülmek doğru olmadı kusura bakmayın lütfen kızlar, çok doluyum kimseyle de paylaşamıyorum size döküldüm

Ben en iyisi kaçayım kendimi toplayana kadar, toparlayabilirsem görüşürüz yine umarım
Yine uğrarım tabii ki ama diyet işini askıya alıyorum bi süre, o yüzden sizin de enerjinizi düşürmek istemem

Canım benim kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, iyi gelecekse burda ol ama burası da sana yük gibi olacaksa kafanı dinle, burda kimsenin bu konudan rahatsız olduğunu düşünmüyorum hepimiz benzer sıkıntıları yaşıyoruz...sen kendine değer ver kimseyi bekleme, fazla verici oldukça inşaat seni unutuyor genelde ama sen kendini unutma hep iyi ol inşallah

İlaç da kullandınız mı peki
Teşhisiniz neydi bi de özel olmazsa
Benim ikizlerim var ve ailemden kimse yardimima gelmedi her seye ben kostum zaten farkli sehirlerdeyiz
Bunalmdaydim her seyi kafa takiyordum
Hic kendime ait bir alanim yoktu sizinki gibi
Ilac kullanip uyumak kafamin icindekiler unutmak istiyordum
Psikologa gittim
O ilac vermedi
Cok seansa gittim ve baya iyi geldi bana sonrasinda biraktim
Cok acildim iyiyim cok sukur simdi

Canımsınn çok teşekkür ederim

Bir problemim de bu ne yazık ki, derdimi anlattıkça insanları sıktığımı bunalttığımı onlara yük olduğumu düşünüp iyice içim sıkılıyor

Kısır döngü içine girdim sanki hem anlatmak rahatlamak istiyorum hem de kimseyi daraltmak istemiyorum

Biraz kendi içime dönsem daha iyi olacak sanki, umarım çözebilirsem birşeyleri geleceğim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…