Amin cnm cumlemizin evlatlarını bağışlasın.Amin insallah canim hos bulduk, evlatlarini Allah bağışlasın. İnsallah hedefine ulasirsin, az kalmis. Hadi bakalim.
Yok canım benim ben her türlü anlattım kendimi odun olmak isteyen ödün kalıyor malesef işlenemiyorAynen cnm o da bundan memnun olduğunu düşünebilir ama önce değişmeyi kendin istemen lazımburda yazıyoruz ya dertlerimizi biraz da abartarak yani eşinle de duygulu konuşmaya çalış cnm artı biraz da naz gerekiyor galiba
Bende 76-77 ile başladım şimdi 66 kilodayım temmuzdan bu yana dikkat ediyorum erken yiyerek sadece hedef 57 benim de ama 60 da uyar banaHoş bulduk canim teşekkür ederim.
Hamilelilten sonra kilo verdim aslinda 57 ye kadar düştüm ama kendimi hep ac biraktim şok diyetler yaptim. Sonra da geri aldim iste.
Senin hedefin kaç kilo olmak
Masallah canim cok güzel kilo vermissinn, insallah hem istedigin kiloya ulaşırsın hem de atanirsin.Bende 76-77 ile başladım şimdi 66 kilodayım temmuzdan bu yana dikkat ediyorum erken yiyerek sadece hedef 57 benim de ama 60 da uyar bana
Bende emzirme süreciyle beraber KPSS sürecim vardı anneme gittim aldım kiloları gerçi hala istediğim puanı alamadım bu sene de devam edeceğim KPSS ama inş dikkat ediyorum vereceğim inş
Aminnn inş şişko atanmaya bile razıyım ama olmadı inş çıtır atanırım bu seneMasallah canim cok güzel kilo vermissinn, insallah hem istedigin kiloya ulaşırsın hem de atanirsin.
İnsanin beyni ne kadar cok şey ile meşgul olursa o kadar daha açık oluyormuş. Bilimsel calisma öyle diyor.
Aminnn inş şişko atanmaya bile razıyım ama olmadı inş çıtır atanırım bu sene
Canım afiyet olsun çok güzel menüSabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
Domates,salatalik, biber
Cay
Ara 13.00
Turk kahvesi sade
2 kare bitter
Aksam 18.00
Haslanmis tavuklu bulgur pilavi 1 porsiyon.
Bol salata
Ara 21.00
Yarim muz
1 bardak süt
Su 2 lt
Spor 30 dakika yürüyüş.
Yoo çok kötü değil ama daha dengeli gidersen kan şekerin de oynamaz canım daha iyi hissedersinAmin n cnm Allah razı olsun.
Çok kötü besleniyorum farkındayım cnm. Düzelteceğim inşallah
Ağaç yaşken eğilirYok canım benim ben her türlü anlattım kendimi odun olmak isteyen ödün kalıyor malesef işlenemiyor
Amann o hafta acayip canim sikkindi ama şu an hiç umrumda değil . O patlama bana baya gider zaten
Hem oraya hem buraya yazıyoruz sanmistim canim, kopyala yapistir yaptim o yuzden. :))Canım afiyet olsun çok güzel menü
Menü spor listeleri sayfasına yazıyoruz canım altta görürsün
Yoo çok kötü değil ama daha dengeli gidersen kan şekerin de oynamaz canım daha iyi hissedersin
Ağaç yaşken eğilir
Tamamöfkemi yedim diyorsun hee
Hem oraya hem buraya yazıyoruz sanmistim canim, kopyala yapistir yaptim o yuzden. :))
Hg tekrarKizlar bende kendimi tanitayim
164 boy, 75 kiloyum, 26yasindayim, yurtdişinda yaşiyorum.
Suan calişmiyorum
Hedefim 60 kilo
Kilolarim sitressten pskilojik siddetten oldu.
5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım | 11 Kasım | ||
@Breeze96 | ||||||||
| ||||||||
@Valyrian | ||||||||
| ||||||||
@Pin-ky | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
G Goklerce | ||||||||
@Toprak_ Kokusu | ||||||||
| ||||||||
|
Kizlar ben kendimi tanitayim, sizleri de tanimak isterim. Siz de tanitirsaniz memnun olurum.
161 boy, 71 kiloyum.
Öğretmenim
1 oglum var, evliyim. 33 yasindayim.
Hedefim 59u görmek.
İnsallah olur.
Hoşgeldiniz kızlar ben Hafize 27 yaşındayım 2 çocuğum var ev hanımıyım ideal kilonuza sağlıkla ulaşırsınız insAllahKizlar bende kendimi tanitayim
164 boy, 75 kiloyum, 26yasindayim, yurtdişinda yaşiyorum.
Suan calişmiyorum
Hedefim 60 kilo
Kilolarim sitressten pskilojik siddetten oldu.
Hoşgeldiniz kızlar ben Hafize 27 yaşındayım 2 çocuğum var ev hanımıyım ideal kilonuza sağlıkla ulaşırsınız insAllah
Ellerine saglikKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım 11 Kasım @Breeze96 Cookiie @Valyrian yarimuhendis @Pin-ky Hedef60kgolmak Beth18 G Goklerce @Toprak_ Kokusu deniz diyette nazaarboncukk
Her aksam esim karsimda bir suru abur cubur yiyo kendimi zor tutuyorum bendeGünaydın kızlar
dün çok güzel geçmişti gece hiç hesapta yoktu birşeyler olduyazamıyorum o yüzden dünü
Bende bendee aynı durumdayımEllerine saglik
Her aksam esim karsimda bir suru abur cubur yiyo kendimi zor tutuyorum bende
Neler yediniz peki bari isimlerini gorup ic gecirelim
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım 11 Kasım @Breeze96 Cookiie @Valyrian yarimuhendis @Pin-ky Hedef60kgolmak Beth18 G Goklerce @Toprak_ Kokusu deniz diyette nazaarboncukk
Of nasilda guzeldir ekmegin citirtisi, etin kokusu, domates uffffBende bendee aynı durumdayımO aburcuburlara karşı koydum ben direndim ama sonra bir dürüm tantuniye koyamadım