Kilolar Firarda 😎

Benim ikizlerim var ve ailemden kimse yardimima gelmedi her seye ben kostum zaten farkli sehirlerdeyiz
Bunalmdaydim her seyi kafa takiyordum
Hic kendime ait bir alanim yoktu sizinki gibi
Ilac kullanip uyumak kafamin icindekiler unutmak istiyordum
Psikologa gittim
O ilac vermedi
Cok seansa gittim ve baya iyi geldi bana sonrasinda biraktim
Cok acildim iyiyim cok sukur simdi
Maşallah 🧿 çok sevindim sizin adınıza ❤️
Darısı başıma inşallah 🤲🏻

Kizlar size bir sey sormak istiyorum
Cok salata yemek kalorilimi olur?
Ben bu sabah ve aksam baya salata yedim de.

Iyi aksamlar kizlar erken uyaninca gun bitmedi sanki oglanla araba suruyoruz smdi gecmis yapiyorm alintilarla gelecegm insallah. Menu olsrk bugun patladim ya ztn adetimgecikti acayip tatli krizim var komsu brownie yapmis 3 dilm yedm :olamaz:

Kizlar size bir sey sormak istiyorum
Cok salata yemek kalorilimi olur?
Ben bu sabah ve aksam baya salata yedim de.
Yağı sosu çok fazla değilse salata güzeldir ya , zarar gelmez 😍
Iyi aksamlar kizlar erken uyaninca gun bitmedi sanki oglanla araba suruyoruz smdi gecmis yapiyorm alintilarla gelecegm insallah. Menu olsrk bugun patladim ya ztn adetimgecikti acayip tatli krizim var komsu brownie yapmis 3 dilm yedm :olamaz:
Canım ne yaptın, uyku sorununu çözdün mu

Yağı sosu çok fazla değilse salata güzeldir ya , zarar gelmez 😍

Canım ne yaptın, uyku sorununu çözdün mu
Yok cnm malesef uykulsrmiz hala duzensiz cunku uykuyu reddediyor oyle oluncada anca bayilark uyuyor gece 2yi buluyor oglen bazn uyuyor bazen uyumuyor uyumayinca yine 12 fln oluyor dun aylardir olmadi ama 9bucuk uyudu sabh 7bucuk uyandi ama kackez kalkti kucagma geldi g3ce normalde artk deliksiz uyuyor ama dun alistigi uyku saatler arasi uyumayinca yadirgadi sanrm. Sizin nasl uyku saatlerniz

Merhaba canım hoş geldin kendini biraz tanıtır mısın🥰

Dukan birası olabilir veya ananas çok iyi bir ödem atıcı onu kullanabilirsin canım😘

Kontrolü tamamen yitirmemeye çalışıyorum canım hafta sonu yiyip hafta içi dikkat ettiğim bir yeme düzeni oluşturdum😅
Mantikli cnm ztn biyerde dur demeyince geliyor kilolar ya malesef
Ay ben kahvaltıda yedim ama beklediğim gibi yemedim🤣🤣acıkmadığım sürece bugün daha bir şey yemem🤣ve işin iyisi 700 tane ip atladım💃💃 @Valyrian canısı yarın sabah ölçülüp ölçümlerimi yazacağım☺
Masallah ip atlanmiss
Kizlar bende aktif bir gruba dahil olmak istiyorum
Öbur aktf olan gruba almadilar cok doluymus🤪🤪
Yasim 34
Ogretmenim
Boy 167
Kilom
Diyetebaslangic 68
Guncel 63
Hedef 58
Hosgeldn cnm aramiza bende pinar memnun oldm insallah daha cok kaynasiriz zamanla
Çok yoruldum gerçekten dün geceden beri çok kötüydüm bir anda niye bu kadar dağıldım anlamıyorum da her zaman olan şeyler aslında bu sefer niye böyle oldum bilmiyorum
Kendime ait hiç alanım yok gibi hissediyorum sanki herkes herşey bana bağlıymış gibi ama bi o kadar da yok sayılıyorum ne dediğim ne düşündüğüm kimsenin umrunda değil gibi
:KK43: canim ya oyle oluyor hem is hem ev cocuklar sorumluluklar yetisememek ve herkezin bence seni cok guclu gibi gorup, ustesinden gelebilcegni dusunuyor olabillr. Kizlar cogunluk yazmis bi uzman gerekli belkide. Insallah duzelir cnm

Olsun yavas olsum bizim olsn, keske alirkende oyle yavas gelse

Yaa cnm gercktm kisirdongu bu durum :KK43: bende cok yasadim insallah kurtulursn biranonce

Tbrkler cnm cok guzel eksi

Tbrkler cnm cok guzel

Hmm bence yinede basarili butun hafta kotu gectiyse fazla bir arti degl, ama haftaya eksi gelsinnnn

Hmm adet odemi fln olabillrmi yada tursu vs yedinmi

Aaa tartiyla kusme cnm tartil yuzless,
Miss olmus o koku burnuma geldi
Bir ara yüzleşme lazım gerçekten canim. Yapacağım bunu birgün😂😂
Eskiden koşa koşa tartılırdım şimdi sırf mecburiyetten tartılıyorum hiç heves istek kalmadı gidişat fena🤭🤭
Ay sen mecburiyet falan yinede tartiliyirsun canim bende o da yok.
İns bende tartilacagim bir gün😂

Mantikli cnm ztn biyerde dur demeyince geliyor kilolar ya malesef

Masallah ip atlanmiss

Hosgeldn cnm aramiza bende pinar memnun oldm insallah daha cok kaynasiriz zamanla

:KK43: canim ya oyle oluyor hem is hem ev cocuklar sorumluluklar yetisememek ve herkezin bence seni cok guclu gibi gorup, ustesinden gelebilcegni dusunuyor olabillr. Kizlar cogunluk yazmis bi uzman gerekli belkide. Insallah duzelir cnm
İnşallah canım çok teşekkür ederim ❤️

Aynen öyle canım kendileri ve kendi aileleri dışında hiç kimse hiç birşey önemli değil ne yazık ki
Haaa tabii ki önemliyimdir ama öncelikli değilim, küçük kızımın doğumundan beri konuştuğumuz konuların %90ı kendisi ve ailesi ile ilgili
Ailesiyle hiçbir sıkıntım yok aksine gerçekten çok iyi bir aile karşılıklı değer veriyoruz birbirimize ama varlığımın farkında olunsun istiyorum
Ev işi konusunda aman Allah iş yapan biri değilim kuzum zaten derdim bu değil İnan ki artık hayalet gibi hissediyorum kendimi kimsenin ne hissettiğimi önemsediği yok sanki büyük kızım bile babası deyince hemen yapıyor ama beni çıldırtana kadar ne diyorsam tersini yapıyor

Neyse canımm hakkını helal et, benimle uğraşıyorsun bir de, desteğin için çok teşekkür ederim ❤️

Motivasyon toplamanız gereken bi sayfada bu kadar dökülmek doğru olmadı kusura bakmayın lütfen kızlar, çok doluyum kimseyle de paylaşamıyorum size döküldüm

Ben en iyisi kaçayım kendimi toplayana kadar, toparlayabilirsem görüşürüz yine umarım
Yine uğrarım tabii ki ama diyet işini askıya alıyorum bi süre, o yüzden sizin de enerjinizi düşürmek istemem
Anlatmak rahatlatır canım öyle düşünme uzak kalmak iyi gelecekse tabi biraz toparlan ama burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz sürekli güçlü olması gereken, herşeyi sırtlayan insan olmak zor cidden keşke senin ne kadar bunaldıgini üzüldüğünü eşin ve ailesi de görebilse aynen sağlıkla bı an önce ameliyat olur geçer canım insAllah

Anlatmak rahatlatır canım öyle düşünme uzak kalmak iyi gelecekse tabi biraz toparlan ama burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz sürekli güçlü olması gereken, herşeyi sırtlayan insan olmak zor cidden keşke senin ne kadar bunaldıgini üzüldüğünü eşin ve ailesi de görebilse aynen sağlıkla bı an önce ameliyat olur geçer canım insAllah
Eşim de ailesi de ne yazık ki sadece eşim odaklılar, aman eşim üzülmesin eşim hastalanmasın eşim kızmasın eşim heeeppppp iyi olsun yeter ki nasıl olduğu çok da önemli değil ama 😣
Belki yanlış düşünüyorum belki yanlış suçlamalar yapıyorum bilmiyorum şu an sağlıklı düşünemediğimin de farkındayım
Ama inanılmaz öfkeliyim öyle böyle değil, içim de her an patlamaya hazır bi yanardağ var sanki kaynayıp duruyor

Kahvalti
8.30
Sucuklu kasarli domatesli tava 7 8 catal
1 kk beyaz peynir
2 domates
5salatalik
6 zeytin
1 tatli kasigi bal
2 bardak cay
2 dilim ekmek

Ogle
13.00
3 parmak kalinliginda kasarli salamli sandvic
1 pop kek (olmadi bu ama cok canim cekti)
1 fincan cay

Ara
2 pirinc patlagi
Biraz nar
2 kucuk biskuvi

Aksam19.00
Yarim tabak salata
5 6 kasik ayran

Bugun acik havadaydik
O nedenle biraz kacirdim abur cubur konusunda
Ama aksam hem saat olarak normal yedim
Hem de cok az yedim

Amanın gidiyor musun kıızzzzz
geldim geldimm :KK70: :KK70:
İyi akşamlar canlar 😍🥰

Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.

Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.

Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım😘😘😘
ayy sen de mi cnm ama ben döndüm sen de dön :KK70:
Eşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedim🙈
oyy afiyet olsunn önce onu tost makinesinde ısıtıp sucuğun üstüne bastırcan sonra içine koycann :rolleyes:
ayağın iyileşti im yavru kuş?
İlk bildirim bendem gelsin o zaman☺
Geçen cuma : 69.9
Bu cuma : 69
Fark : -900gr
Yüzde : %1.288
Haftaya hedef : 68.4
El_Em El_Em @Breeze96 @Valyrian
oyyyy nerdeyse 68 yaa süpersin cnm bnm :KK36:
Ellerine sağlık kuzum ❤️🥰

Hayırdır canım anlatmak istersen dinleriz seve seve
Umarım çabucak çözülebilecek bi mevzudur
oyy teşekkür ederim yaaa 😍 canım benim geçti geçti 😘
esas senin sorunun önemli yaa kuzum çok mu karışıyor aileler?
oyy tebriklerr cnm 73ü gördünn :KK76:
Yok kullanmadım ama kullananlar çok övüyor ben de alıp denemek istedim😍

Yok ya bulamadım yine🤣

Oh oh afiyet olsun😍biz de ablamın kaynanasına geldik ve yarın sabah sıcacık katmer yapacak ve ne zamandır aklımdaydı valla bi yiyeceğim😍😍😍
oyyy katmerler yenmiş sonundaaa afiyet olsunn :rolleyes: :KK60:
Ahahahahha 🤣 beni de pastanecilere emanet ediniz :KK76:
Neden canim neyin var :KK43:

Masallah cnm bu isin sirri ne bize de soyle :KK36: :rolleyes:
cnm geldim ben ,her zamanki drama işte 😂 kadınız naaapak yaani

X