Aynen öyle canım kendileri ve kendi aileleri dışında hiç kimse hiç birşey önemli değil ne yazık ki
Haaa tabii ki önemliyimdir ama öncelikli değilim, küçük kızımın doğumundan beri konuştuğumuz konuların %90ı kendisi ve ailesi ile ilgili
Ailesiyle hiçbir sıkıntım yok aksine gerçekten çok iyi bir aile karşılıklı değer veriyoruz birbirimize ama varlığımın farkında olunsun istiyorum
Ev işi konusunda aman Allah iş yapan biri değilim kuzum zaten derdim bu değil İnan ki artık hayalet gibi hissediyorum kendimi kimsenin ne hissettiğimi önemsediği yok sanki büyük kızım bile babası deyince hemen yapıyor ama beni çıldırtana kadar ne diyorsam tersini yapıyor
Neyse canımm hakkını helal et, benimle uğraşıyorsun bir de, desteğin için çok teşekkür ederim
Motivasyon toplamanız gereken bi sayfada bu kadar dökülmek doğru olmadı kusura bakmayın lütfen kızlar, çok doluyum kimseyle de paylaşamıyorum size döküldüm
Ben en iyisi kaçayım kendimi toplayana kadar, toparlayabilirsem görüşürüz yine umarım
Yine uğrarım tabii ki ama diyet işini askıya alıyorum bi süre, o yüzden sizin de enerjinizi düşürmek istemem