Kilolar Firarda 😎

Hoşbuldum canım gerçekten dediğin gibi bende bir disiplin istedim kendim çünkü 2 gün yapıp 3. Gün bırakıyorum sürekli. Böyle tartı gününe gitcem diye mecburi eksi gelmem gerek diye çabalıyorum. Ama dediğin gibi burasının motivasyonuda çok iyi. 79u göriyim zaten diyetisyeni bırakabilirim diye düşünüyorum buradan devam ederim
Ay inşallahh

Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah ya gerçekten teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşıladınız beni Daha bir heyecanlandım istekliyim

Geçmiş olsun biran evvel geçsin gitsin inşallah mevsim geçişi herkes hasta bu ara

Tamam canim aylık mi alacağız ölçüleri fırsat bulunca alıp yazarım olculerimi kv var şimdi bende
Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Çok şık ve tatlı görünüyorsun canim. Ki 20 günde daha da incelirsin bence daha sık olur
Geçmiş olsun canım
Sağol cnaim
Valla ben nerde ne yedin hiçbir fikrim yok
evet canım meyve biraz çok oldu dün

afiyet olsun canım gayet güzel

geçmiş olsun canım

kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedim
Sağol canım
Geçmiş olsun biran evvel geçsin gitsin inşallah mevsim geçişi herkes hasta bu ara
Sağol canım ins.

Bu arada hoşgeldin canım. Ben Hatice 30 yaşındayım 3 kızım var . Tontislikten hepbirlikte kurtulalım ins

Hoşbuldum canım memnun oldum. Bende özge 26 yaşındayım henüz bebişim yok tontişlikten kurtulursam belki olur inşallah
Güzel önürler versin rabbim kızlarına

Hoşgeldin canım

sağlıklı bol kilo vermeler dilerim

hzlsel
Karın kası icin tavsiyemdir canım
Tamam canım sağ ol kaydettim
Geçmiş olsun kuzum Bu ara herkes hasta salgın var herhalde
Ellerine sağlık canım
Aylık alacağız canım istediğin zaman paylaş ben gün içerisinde yapacağım tablo

Yeterli canım ben de yataktan kalkabilirsem inşallah birazdan ölçeceğim kendimi
Kışın o kadar zorki yataktan çıkmak gerçekten bende normalde sabahları 8bucuk gibi yürüyüşe çıkıyordum soğuktan çıkamıyorum hava ısınsında biraz öğlenden sonra çıkarım diye yattım bugün de

İnşallah göreceksin canım dikkat etmeye devam et yeter
insAllah cnm
Ya cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorum
Geçmiş olsun cnm ya tuhh zencefil zerdeçal limonlu bal ye canım fayda ediyor öksürüğe de balgama da oğlana veriyorum sabah akşam
evet canım meyve biraz çok oldu dün

afiyet olsun canım gayet güzel

geçmiş olsun canım

kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedim
Tamam cnm yazarım
Valla ben nerde ne yedin hiçbir fikrim yok
Sen izinlisin hadi geçmiş menülerden seyahatte olduğun için

Leslie de yapabilirsin canım güzel inceltiyor vücudu aklında bulunsun Ben sabah sporu yapamayan bir insanım akşam insanıyım ya

Cnm eline sağlık ama yazamıcam zaten hatırlamıyorum büyük kısmını dizi izlerken yedim
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah ya gerçekten teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşıladınız beni Daha bir heyecanlandım istekliyim
Canımmmm biz en sıcak grup olabilürüz
Diyetisyenin listesine uy istersen cnm hem görmüş olursun ne kadar gidecek
Yeterli canım ben de yataktan kalkabilirsem inşallah birazdan ölçeceğim kendimi
Aa ben de dün almıştım vereyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…