Kilolar Firarda 😎

Şu cardioyu ben de yapayım bakalım daha 2-3 hafta spor mümkün değil ama sonrasında başlarım inşallah🥰 Dilan Polat’ı hiç duymadım hemen bakayım😘
Yaza çok var halledersin sen zaten😍ay Dilan Polat'ı(Türkçe öğretmeniyle konuştuğumu farketmişimdir yoksa yazarken hiç dikkat etmem🤣🤣) çok seviyorum çok güzel şeyleri var bi bak sen de😍

Aslında zayıflayınca bacaklardan daha bollaşır daha güzel durur😂😂20 güne tabi bariz değişirim diye düşünüyorum değişirim dimiiiiiii😂😂
bacaklar için kh da azaltmalı biraz biliyosun cnm :KK66: onu da yaptın mı sebze lif arttırdın mı tamamdır 😍
Benim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi🤣🤣
göbeğin bayağı incelmedi mi kzu 🥰 alt göbek biraz kalcak tabii,onu da bikini altını çekiştirip şeederiz artık 😂

Yaza çok var halledersin sen zaten😍ay Dilan Polat'ı(Türkçe öğretmeniyle konuştuğumu farketmişimdir yoksa yazarken hiç dikkat etmem🤣🤣) çok seviyorum çok güzel şeyleri var bi bak sen de😍
Azcık göz gezdirdim çok iyimiş ya bana da yakın hem eğer göbek toparlanmazsa gidebilirim🥰

bacaklar için kh da azaltmalı biraz biliyosun cnm :KK66: onu da yaptın mı sebze lif arttırdın mı tamamdır 😍

göbeğin bayağı incelmedi mi kzu 🥰 alt göbek biraz kalcak tabii,onu da bikini altını çekiştirip şeederiz artık 😂
Yok yok epey inceldi canım çok beterdi şu spora bir dönebilsem daha da toparlayacağım ama sıkılaşmaya ihtiyacım var genel olarak bacak ve kol da çalışmaya başlayacağım inşallah

Evet evet biliyorum ama ip bana müthiş etki ediyor💃

Ben de bu yaz yüksek bel bikini altı giydim alt göbek yüzünden🤣🤣

Ay ben bi kilo vereyim eski halime kavuşayım yeterli sonrasında alt göbek için belki😊😊evet ya alt göbeğim 50 kilodayken bike vardı ve sporun alasını yapardım😡
Ben hiç konuşmayayım o zaman senin o kadar sporla kalmışsa çok doğal bende olması🤭 Yavaş yavaş vererek inşallah kavuşacaksın canım ve bu sefer umarım hepimiz kiloyu korumayı başarabiliriz🥰

Oleyy beraberiz ne güzel😍😘
😘😘😘🤗
Biraz saçma bir menü oldu kızlar tekim yemeğim de olmayınca🤣1000 kalori etmiyor ama karbon tam sınırda kaldı yarın daha az karbonlu bir menü olacak inşallah💕
25 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 2 tk süt reçeli, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal kaymak, 4 yeşilzeytin
Ara
Yeşil çay, 1 mandalina, 1 muz
Akşam
2 wasa, krem peynir, 2 dilim hindi füme, sütlü nescafe, 2 hurma topu

2 LT su, spor yok

Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Breeze96 Ucmelekannesi Ucmelekannesi Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canim. Kötü bir menü değil zaten
25 Ekim Pazartesi

12.30
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
2 yk yeşil fasulye
1 elma
3 tam ceviz
1 avuç leblebi

19.30
1 kase nar
3 mandalina
1 dilim ekmek

Su: 2 lt

hzlsel hzlsel @Breeze96 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun. Canım 3 mandalina göze battı sanki ama akşam öğünün yok telafi etmissindir

25 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
4 zeytin
2ceviz

Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk bulgur pilavı
Salata
Avuç içi kadar tavuk

Su:2 litre
Spor:16600 adım
Eki Görüntüle 2939862
@UcanSupurge hzlsel hzlsel Ucmelekannesi Ucmelekannesi Jasminium84 Jasminium84 yarimuhendis yarimuhendis nnurc nnurc
Harika menü ve spor afiyet olsun canim
cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Yok canım evde daha iyiyim hemen dünkü menümü yaziyorum

Guuuunayyydinlarrrrr😘😘😘😘

Dün yorgunluktan saat 10 u geçerken yatıp uyudum bakamadım hicbirseye.

Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdi🤦🏼‍♀️ hastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur

Guuuunayyydinlarrrrr😘😘😘😘

Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdi🤦🏼‍♀️ hastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur
Geçmiş olsun canım

😘😘😘🤗

Afiyet olsun canim. Kötü bir menü değil zaten

Afiyet olsun. Canım 3 mandalina göze battı sanki ama akşam öğünün yok telafi etmissindir

Harika menü ve spor afiyet olsun canim

Yok canım evde daha iyiyim hemen dünkü menümü yaziyorum
evet canım meyve biraz çok oldu dün :KK60:

25 Ekim pazartesi
10.30
Avuç içi kadar haşhaşlı ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt

16.30
1 avuç çekirdek
1elma

19.30
2 servis ksk bulgur pilavı
2 tavuk pirzola
Salata
1 kepçe arabaşı çorbası

Şu 2 litre

Fit mutlu anne Fit mutlu anne @Breeze96
hzlsel hzlsel Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canım gayet güzel :KK200:

Guuuunayyydinlarrrrr😘😘😘😘

geçmiş olsun canım

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM

Abooooowwww kızlar nerde bu menüler 🙈 :KK57: :skandal:
Eksik menüler yazılsın bende dahil hatırladığım kadarıyla yazacağım şimdi:KK11:

kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedim :olamaz:

X