- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Sağol canım. Bide öyle değişik bir hastalık olduğu tam iyileşiyor geri hastalanıyor 3 haftayı geçti. Hayırlısı bakalım rabbim başka dert vermesinGeçmiş olsun kuzumBu ara herkes hasta salgın var herhalde
Sen izinlisin hadi geçmiş menülerden seyahatte olduğun için
Vavvvv harikasınGünaydııın900 gr gitti cuma kilosuna 300 gr kaldı bi de 52 kilo hayalime 9.1 kilo bakalım var bi hayalimiz
Bir harika da buradaKızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyimCumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm
canım ortak listemiz yok
Sizin birlikte uyguladıpınız bir liste varmı bende diyetisyenin listesiyle devam ediyim diye düşünmüştüm sadece kaçamaklarım çok olduğundan buna müsaade olmasın dedim. Diyetisyene hergün hesap vermiyorum ya şimdi size vericem o beni tutar
Süpersin canım 52 ye hiçbir şey kalmamış 9 kilo ne verdiğimiz rakamları düşününce
yaaaa süpersiiinnnKızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyimCumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm
tebrkler canımm, 52ye de ulaşırsın sen
cnm söylüyorum:Kızlar bir aylık değişimimizi görelim diye kilo ve ölçü tablosu hazırlayacağım ölçülerini ve kilosunu tabloya ekletmek isteyenler beni etiketleyerek paylaşabilir
sağol kuşumVavvvv harikasın
Saat 6.30 da kalkan breeze ne yapsınKışın o kadar zorki yataktan çıkmak gerçekten bende normalde sabahları 8bucuk gibi yürüyüşe çıkıyordum soğuktan çıkamıyorum hava ısınsında biraz öğlenden sonra çıkarım diye yattım bugün de
yaaa ben bayılıyorum onlaraaSizce ben zumba class taki hatunlara özenip spor büstiyer almışmıyımdır
Tesekkür ederim canımyaaa ben bayılıyorum onlaraa
güle güle kullan canım
Hergün 500 zıp iyi fikir he ben 100 falan yapıp bırakıuordum ancaÇok iyi canım her gün 500 zıp yapsan bile baya faydasını görürsünben biraz ders çalışıp çıkacağım dışarıya kendi evimin içinde rahatça ip atlayabiliyorum altımızda kimse oturmuyor üşenmiyorum o yüzden ama ablamdayım şimdi bunun evinde atlayacak yer yok onu geçtim 7.katta milletin tepesinde zıplayamam
A bir uçta sen bir uçta ben demekki bende Tekirdağ daymışım gibiolsun canım yine de bir sahil kenarında olmak çok iyi ben de havalimanının orada oturuyorum yani kesinlikle İstanbul’la hiçbir alakam yok Kocaeli’de oturuyorum sanki
Valla canım ya bu kadar gideceğini tahmin etmedim çok gaza geldim cumaya kadar kesinlikle kaçamak yok çok güzel besleneceğim
Ben günde 1000 tane ip atlıyorum canım 500 zıp yapabilirsin rahatlıkla ama 100er 100er atla 1dk molalarlaHergün 500 zıp iyi fikir he ben 100 falan yapıp bırakıuordum anca
Allah zihin açıklığı versin canım. Bende şimdi geldim yürümekten. Bende en üst kattayım altımda birde yönetici oturuyor ama arka odaya doğru gidip zıplıyorum bir ses etmedi daha şimdiye kadar
Benim dünkü menümde mi canım. Dünkü listeme uygun değildi hastane işlerim vardı dışarıdaydım ben o yüzden öyle oldu bak normalde bu haftaki listemi atıyım bu şekilde. Pazartesi yine değişir liste tabicanım ortak listemiz yok
tamamama biraz dengesiz gibi geldi cnm en azından kahvaltı öğlen akşam düzenli olsa çeşitli besinler olsa
yaaaa süpersiiinnn
başarıcaz canımmm
cnm söylüyorum:
bel 72
göbek 89
kalça 97
bacak en kalın 58
baldır 38
kol en kalın 32
sağol kuşum
Ay muhteşemsin 1000 ip atlamak süperBen günde 1000 tane ip atlıyorum canım 500 zıp yapabilirsin rahatlıkla ama 100er 100er atla 1dk molalarla
Hergün 500 zıp iyi fikir he ben 100 falan yapıp bırakıuordum anca
Allah zihin açıklığı versin canım. Bende şimdi geldim yürümekten. Bende en üst kattayım altımda birde yönetici oturuyor ama arka odaya doğru gidip zıplıyorum bir ses etmedi daha şimdiye kadar
Ben günde 1000 tane ip atlıyorum canım 500 zıp yapabilirsin rahatlıkla ama 100er 100er atla 1dk molalarla
Dene dene ben de yürüyüşe çıktım eve dönerken bi köşede de ipimi atlarım eve çıkar iftara kadar yatarım artıkAy muhteşemsin 1000 ip atlamak süper500 denicem bugün
İpsiz zıplarsan da faydasını görürsün canım ama iplisi gibi olur mu bilmiyorum. Bi dönem ipsiz yaptım ben ama ölçüm alnadığım için sonucu tam anlayamamıştım.atlamasak da atlar gibi yapsak
iple atlamayı beceremiyorum çünkü çabuk takılıyorum, ipsiz atlasak da faydasını görür müyüz ki
ipli atlamada çabuk takılıyorum 10 tane atlıyorum duruyorum o yüzden verimsiz geliyor bana :)İpsiz zıplarsan da faydasını görürsün canım ama iplisi gibi olur mu bilmiyorum. Bi dönem ipsiz yaptım ben ama ölçüm alnadığım için sonucu tam anlayamamıştım.
İşte ben öyle yapıyorumatlamasak da atlar gibi yapsak
iple atlamayı beceremiyorum çünkü çabuk takılıyorum, ipsiz atlasak da faydasını görür müyüz ki
Maşallah tebrik ettim seni he Allah kabul etsin bu arada orucunudaDene dene ben de yürüyüşe çıktım eve dönerken bi köşede de ipimi atlarım eve çıkar iftara kadar yatarım artık
E o zaman haydi sen de günde eb az 500 zıp yapmaya başlaaaipli atlamada çabuk takılıyorum 10 tane atlıyorum duruyorum o yüzden verimsiz geliyor bana :)
ipsiz atlamada nasıl olur bakalım denemek gerek