Kilolar Firarda 😎

Şu cardioyu ben de yapayım bakalım daha 2-3 hafta spor mümkün değil ama sonrasında başlarım inşallah Dilan Polat’ı hiç duymadım hemen bakayım
Yaza çok var halledersin sen zatenay Dilan Polat'ı(Türkçe öğretmeniyle konuştuğumu farketmişimdir yoksa yazarken hiç dikkat etmem) çok seviyorum çok güzel şeyleri var bi bak sen de

Aslında zayıflayınca bacaklardan daha bollaşır daha güzel durur20 güne tabi bariz değişirim diye düşünüyorum değişirim dimiiiiiii
bacaklar için kh da azaltmalı biraz biliyosun cnm onu da yaptın mı sebze lif arttırdın mı tamamdır
göbeğin bayağı incelmedi mi kzu alt göbek biraz kalcak tabii,onu da bikini altını çekiştirip şeederiz artık

Yaza çok var halledersin sen zatenay Dilan Polat'ı(Türkçe öğretmeniyle konuştuğumu farketmişimdir yoksa yazarken hiç dikkat etmem) çok seviyorum çok güzel şeyleri var bi bak sen de
Azcık göz gezdirdim çok iyimiş ya bana da yakın hem eğer göbek toparlanmazsa gidebilirim

Yok yok epey inceldi canım çok beterdi şu spora bir dönebilsem daha da toparlayacağım ama sıkılaşmaya ihtiyacım var genel olarak bacak ve kol da çalışmaya başlayacağım inşallah

Evet evet biliyorum ama ip bana müthiş etki ediyor

Ben de bu yaz yüksek bel bikini altı giydim alt göbek yüzünden

Ay ben bi kilo vereyim eski halime kavuşayım yeterli sonrasında alt göbek için belkievet ya alt göbeğim 50 kilodayken bike vardı ve sporun alasını yapardım
Ben hiç konuşmayayım o zaman senin o kadar sporla kalmışsa çok doğal bende olması Yavaş yavaş vererek inşallah kavuşacaksın canım ve bu sefer umarım hepimiz kiloyu korumayı başarabiliriz

Oleyy beraberiz ne güzel

Afiyet olsun canim. Kötü bir menü değil zaten
25 Ekim Pazartesi

12.30
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
2 yk yeşil fasulye
1 elma
3 tam ceviz
1 avuç leblebi

19.30
1 kase nar
3 mandalina
1 dilim ekmek

Su: 2 lt

hzlsel @Breeze96 Ucmelekannesi
Afiyet olsun. Canım 3 mandalina göze battı sanki ama akşam öğünün yok telafi etmissindir

Harika menü ve spor afiyet olsun canim
cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Yok canım evde daha iyiyim hemen dünkü menümü yaziyorum

Guuuunayyydinlarrrrr

Dün yorgunluktan saat 10 u geçerken yatıp uyudum bakamadım hicbirseye.

Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdi hastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur

Geçmiş olsun canım

evet canım meyve biraz çok oldu dün

afiyet olsun canım gayet güzel

geçmiş olsun canım

kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…