- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Yaza çok var halledersin sen zatenŞu cardioyu ben de yapayım bakalım daha 2-3 hafta spor mümkün değil ama sonrasında başlarım inşallahDilan Polat’ı hiç duymadım hemen bakayım
bacaklar için kh da azaltmalı biraz biliyosun cnmAslında zayıflayınca bacaklardan daha bollaşır daha güzel durur20 güne tabi bariz değişirim diye düşünüyorum değişirim dimiiiiiii
göbeğin bayağı incelmedi mi kzuBenim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi
Azcık göz gezdirdim çok iyimiş ya bana da yakın hem eğer göbek toparlanmazsa gidebilirimYaza çok var halledersin sen zatenay Dilan Polat'ı(Türkçe öğretmeniyle konuştuğumu farketmişimdir yoksa yazarken hiç dikkat etmem ) çok seviyorum çok güzel şeyleri var bi bak sen de
Git git ben de maaşa bağlasam kendimi gideceğim Trabzon'a da açtı şube çünküAzcık göz gezdirdim çok iyimiş ya bana da yakın hem eğer göbek toparlanmazsa gidebilirim
Yok yok epey inceldi canım çok beterdi şu spora bir dönebilsem daha da toparlayacağım ama sıkılaşmaya ihtiyacım var genel olarak bacak ve kol da çalışmaya başlayacağım inşallahbacaklar için kh da azaltmalı biraz biliyosun cnmonu da yaptın mı sebze lif arttırdın mı tamamdır
göbeğin bayağı incelmedi mi kzualt göbek biraz kalcak tabii,onu da bikini altını çekiştirip şeederiz artık
Evet evet biliyorum ama ip bana müthiş etki ediyorbacaklar için kh da azaltmalı biraz biliyosun cnmonu da yaptın mı sebze lif arttırdın mı tamamdır
göbeğin bayağı incelmedi mi kzualt göbek biraz kalcak tabii,onu da bikini altını çekiştirip şeederiz artık
Çok iyi canım senin için ama belki ihtiyacın kalmaz sporla sen çok güzel inceliyorsun çünküGit git ben de maaşa bağlasam kendimi gideceğim Trabzon'a da açtı şube çünkü
Kahrolsun alt göbekEvet evet biliyorum ama ip bana müthiş etki ediyor
Ben de bu yaz yüksek bel bikini altı giydim alt göbek yüzünden
tamam cnmEvet evet biliyorum ama ip bana müthiş etki ediyor
Ben de bu yaz yüksek bel bikini altı giydim alt göbek yüzünden
Ay ben bi kilo vereyim eski halime kavuşayım yeterli sonrasında alt göbek için belkiÇok iyi canım senin için ama belki ihtiyacın kalmaz sporla sen çok güzel inceliyorsun çünkü
Kahrolsun alt göbek
Ben hiç konuşmayayım o zaman senin o kadar sporla kalmışsa çok doğal bende olmasıAy ben bi kilo vereyim eski halime kavuşayım yeterli sonrasında alt göbek için belkievet ya alt göbeğim 50 kilodayken bike vardı ve sporun alasını yapardım
Bence de olacak olacakBen hiç konuşmayayım o zaman senin o kadar sporla kalmışsa çok doğal bende olmasıYavaş yavaş vererek inşallah kavuşacaksın canım ve bu sefer umarım hepimiz kiloyu korumayı başarabiliriz
Oleyy beraberiz ne güzel
Afiyet olsun canim. Kötü bir menü değil zatenBiraz saçma bir menü oldu kızlar tekim yemeğim de olmayınca1000 kalori etmiyor ama karbon tam sınırda kaldı yarın daha az karbonlu bir menü olacak inşallah
25 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 2 tk süt reçeli, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal kaymak, 4 yeşilzeytin
Ara
Yeşil çay, 1 mandalina, 1 muz
Akşam
2 wasa, krem peynir, 2 dilim hindi füme, sütlü nescafe, 2 hurma topu
2 LT su, spor yok
Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Breeze96 Ucmelekannesi Jasminium84
Afiyet olsun. Canım 3 mandalina göze battı sanki ama akşam öğünün yok telafi etmissindir25 Ekim Pazartesi
12.30
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
2 yk yeşil fasulye
1 elma
3 tam ceviz
1 avuç leblebi
19.30
1 kase nar
3 mandalina
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
hzlsel @Breeze96 Ucmelekannesi
Harika menü ve spor afiyet olsun canim25 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
4 zeytin
2ceviz
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk bulgur pilavı
Salata
Avuç içi kadar tavuk
Su:2 litre
Spor:16600 adım
Eki Görüntüle 2939862
@UcanSupurgehzlsel Ucmelekannesi Jasminium84 yarimuhendis nnurc
Yok canım evde daha iyiyim hemen dünkü menümü yaziyorumcnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Afiyet olsun canım25 Ekim pazartesi
10.30
Avuç içi kadar haşhaşlı ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
16.30
1 avuç çekirdek
1elma
19.30
2 servis ksk bulgur pilavı
2 tavuk pirzola
Salata
1 kepçe arabaşı çorbası
Şu 2 litre
Fit mutlu anne @Breeze96
hzlsel Jasminium84
Geçmiş olsun canımGuuuunayyydinlarrrrr
Dün yorgunluktan saat 10 u geçerken yatıp uyudum bakamadım hicbirseye.
Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdihastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur
Uye | 22 Ekim | 23 Ekim | 24 Ekim | 25 Ekim | 26 Ekim | 27 Ekim | 28 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
@hadikonusalim | |||||||
@medine66 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Pin-ky | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@karabiber01 | |||||||
| |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
@diyetcigeldihanim | |||||||
@Sonsuz umut | |||||||
| |||||||
|
evet canım meyve biraz çok oldu dün
Afiyet olsun canim. Kötü bir menü değil zaten
Afiyet olsun. Canım 3 mandalina göze battı sanki ama akşam öğünün yok telafi etmissindir
Harika menü ve spor afiyet olsun canim
Yok canım evde daha iyiyim hemen dünkü menümü yaziyorum
afiyet olsun canım gayet güzel25 Ekim pazartesi
10.30
Avuç içi kadar haşhaşlı ekmek
1 dlm peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
16.30
1 avuç çekirdek
1elma
19.30
2 servis ksk bulgur pilavı
2 tavuk pirzola
Salata
1 kepçe arabaşı çorbası
Şu 2 litre
Fit mutlu anne @Breeze96
hzlsel Jasminium84
geçmiş olsun canımGuuuunayyydinlarrrrr
Dün yorgunluktan saat 10 u geçerken yatıp uyudum bakamadım hicbirseye.
Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdihastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur
kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM
Abooooowwww kızlar nerde bu menüler
Eksik menüler yazılsın bende dahil hatırladığım kadarıyla yazacağım şimdi
Uye22 Ekim 23 Ekim 24 Ekim 25 Ekim 26 Ekim 27 Ekim 28 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc Pain Killer @Pin-ky Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @diyetcigeldihanim @Sonsuz umut Ucmelekannesi Cookiie