Kilolar Firarda 😎

Leslie de yapabilirsin canım güzel inceltiyor vücudu aklında bulunsun🥰 Ben sabah sporu yapamayan bir insanım akşam insanıyım ya🤭🤭
Arada leslie de yapıyorum da onda canım sıkılıyor benim ya 😬
Yürüyüş yapmak çok daha güzelmiş onada çok olmadı başlayalı 🤣 evim sahile çok yakın sabahları eşimi işe gönderince arkasından kendimi atıyordum temiz hava ama hava soğuyunca güvenemedim öğlene doğru biraz daha ısınır öyle çıkarım. Çıkamadığım zaman leslie yaparım 😍

Cnm eline sağlık ama yazamıcam zaten hatırlamıyorum büyük kısmını :KK70: dizi izlerken yedim 😂😂😂

Canımmmm :KK74:biz en sıcak grup olabilürüz 😍
Diyetisyenin listesine uy istersen cnm :KK66: hem görmüş olursun ne kadar gidecek 🙂

Aa ben de dün almıştım vereyim mi 😍
:KK68:
Sizin birlikte uyguladıpınız bir liste varmı bende diyetisyenin listesiyle devam ediyim diye düşünmüştüm sadece kaçamaklarım çok olduğundan buna müsaade olmasın dedim. Diyetisyene hergün hesap vermiyorum ya şimdi size vericem o beni tutar 😬🤣

Yürüyüş yapmak çok daha güzelmiş onada çok olmadı başlayalı 🤣 evim sahile çok yakın sabahları eşimi işe gönderince arkasından kendimi atıyordum temiz hava ama hava soğuyunca güvenemedim öğlene doğru biraz daha ısınır öyle çıkarım. Çıkamadığım zaman leslie yaparım 😍
Ay ben de leslie hiç sevmiyorum ya onun yerine çıkıp yütüyüş yapıyorum her gün en az 10000 adımı tamamlıyorum bugünle beraber ipe de başlıyorum tekrardan😍

Ay ben de leslie hiç sevmiyorum ya onun yerine çıkıp yütüyüş yapıyorum her gün en az 10000 adımı tamamlıyorum bugünle beraber ipe de başlıyorum tekrardan😍
Ay ipte çok güzel inceltiyor ama benim ipim yok ama arada ip varmış gibi hayali atlıyorum evde 🤣 gören zaten deli sancak beni 🤣🤣

Ay ipte çok güzel inceltiyor ama benim ipim yok ama arada ip varmış gibi hayali atlıyorum evde 🤣 gören zaten deli sancak beni 🤣🤣
Evet ip baya işe yarıyor bende de 1 haftada basenim 3cm inceldi neredeyse💃ama hayali atlarken ellerini de kullan ben de çok yaparım onu eğer ipe üşenirsem🤣

Cnm eline sağlık ama yazamıcam zaten hatırlamıyorum büyük kısmını :KK70: dizi izlerken yedim 😂😂😂

Canımmmm :KK74:biz en sıcak grup olabilürüz 😍
Diyetisyenin listesine uy istersen cnm :KK66: hem görmüş olursun ne kadar gidecek 🙂

Aa ben de dün almıştım vereyim mi 😍
Ver tabi canım ben de unuttum şimdi gidip alayım😍😍
Günaydııın :KK76:900 gr gitti cuma kilosuna 300 gr kaldı bi de 52 kilo hayalime 9.1 kilo bakalım var bi hayalimiz 🤭
Süpersin canım 52 ye hiçbir şey kalmamış 9 kilo ne verdiğimiz rakamları düşününce😍😍
Sahile yakınsan çok iyi o zaman ben de güya İstanbuldayım ama deniz mi o da ne 🤣🤣
Ben bugün oruçluyum ilerleyen saatlerde kafam açlıktan başka bir şey almayacağı için şimdi ders çalışacağımm💃💃
Kolay gelsin canım oruçken çalışmak zor oluyor gerçekten🥰

Süpersin canım 52 ye hiçbir şey kalmamış 9 kilo ne verdiğimiz rakamları düşününce😍😍

Sahile yakınsan çok iyi o zaman ben de güya İstanbuldayım ama deniz mi o da ne 🤣🤣

Şimdi başlayayım yeğenim uyuyunca ablamla çıkacağız yürüyüş amaçlı işlerimiz var bi de şu kulağımı sağlık ocağına göstereyim bakayım ne diyecek😍

Günaydııın :KK76:900 gr gitti cuma kilosuna 300 gr kaldı bi de 52 kilo hayalime 9.1 kilo bakalım var bi hayalimiz 🤭
tebrkler canımm, 52ye de ulaşırsın sen :KK49: :KK60: :KK60:

Ben bugün oruçluyum ilerleyen saatlerde kafam açlıktan başka bir şey almayacağı için şimdi ders çalışacağımm💃💃
Allah kabul etsin canım

Kızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyim🤩🤩 Cumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm🥳
vaaayyy süpersinn :KK9: :KK60: :KK60:

Bizimde istanbula bağlı işte sözde ama pek alakası yok istanbulla en kenarda köşede 🤣

Evet evet ipi döndürüyor muşum gibi yapıyorum ellerimide 🤣🤣
Çok iyi canım her gün 500 zıp yapsan bile baya faydasını görürsün😍ben biraz ders çalışıp çıkacağım dışarıya kendi evimin içinde rahatça ip atlayabiliyorum altımızda kimse oturmuyor üşenmiyorum o yüzden ama ablamdayım şimdi bunun evinde atlayacak yer yok onu geçtim 7.katta milletin tepesinde zıplayamam🤣🤣🤣

Bizimde istanbula bağlı işte sözde ama pek alakası yok istanbulla en kenarda köşede 🤣
olsun canım yine de bir sahil kenarında olmak çok iyi ben de havalimanının orada oturuyorum yani kesinlikle İstanbul’la hiçbir alakam yok Kocaeli’de oturuyorum sanki🤣
Ama ben ne dedim sana😍😍💃💃💃
Valla canım ya bu kadar gideceğini tahmin etmedim çok gaza geldim cumaya kadar kesinlikle kaçamak yok çok güzel besleneceğim😅

olsun canım yine de bir sahil kenarında olmak çok iyi ben de havalimanının orada oturuyorum yani kesinlikle İstanbul’la hiçbir alakam yok Kocaeli’de oturuyorum sanki🤣

Valla canım ya bu kadar gideceğini tahmin etmedim çok gaza geldim cumaya kadar kesinlikle kaçamak yok çok güzel besleneceğim😅
Hadi bakalım😍😍

X