- 31 Ekim 2013
- 20.750
- 68.086
- 40
Yalnız olunca öyle oluyor di mi benim de oturup yemek yiyelim olmaz yalnızken ABur cubura dadanırımSağ ol canım bugün böyle oldu akşam yemeği yemeyince adam gibi tek olunca bir şey yiyesim gelmedi
Sağol kuzumAfiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım hafif güzel bir menü olmuş
Senin menü de bugün hafif olmuş canım afiyet olsun
Ahhhh canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallahCanim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. Surunuyoruz
Ben bi yerden çok memnundum aslında ama son 2 gidişimde kötü kesti saçlarımıYaa ben de ankaradayim yillardir sac icin cok memnun kaldigim bi kuafor cikmadi halabahcelide reve diye bi kuafor var bi kere oraya kestirdim sacimi guzel bi kesim yapti. 4-5 ay sonra tekrar gittim ayni kesim icin yapamadi hala uzamasini bekliyorum saclarimin. Ama kesime gitsem yine oraya giderim herhalde
Teşekkür ederimyarimuhendis alıntılamıştım kuzum ama niyeyse kaybolmuş özellikle rengine bayıldım gayet güzel bence düğün ne zaman
Hepsini eşine yedir bence canımMerhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu
Eşim olmasa ben kendime yemek filan yapmazmışım onu anladımYalnız olunca öyle oluyor di mi benim de oturup yemek yiyelim olmaz yalnızken ABur cubura dadanırım
Sağol kuzum
Ahhhh canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah
Ben bi yerden çok memnundum aslında ama son 2 gidişimde kötü kesti saçlarımı
Hep de öyle oluyor benim hahhh burası iyi kesim yapıyor dediğim her kuaför sürekli gitmeye başlayınca bozuyor kendini
Daha hoşuna giden bir şey bulursan iade edersin canım çünkü zayıflayacağın için olmaz daha sonra paran boşa gitmesinTeşekkür ederimkasımın 14ünde 12sinde de kına var ona daha bir şey bulamadım gerçi tulumu trendyolda daha ucuza bulduğum için sipariş verdim beğenmezsem ve baika bir şey bulursam iade ederim
Menün süper adımın şahane25 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
4 zeytin
2ceviz
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk bulgur pilavı
Salata
Avuç içi kadar tavuk
Su:2 litre
Spor:16600 adım
Eki Görüntüle 2939862
@UcanSupurgehzlsel @Ucmelekannesi Jasminium84 yarimuhendis @nnurc
Yaa ben de eşim yokken yemek yapmıyorum hiçEşim olmasa ben kendime yemek filan yapmazmışım onu anladımZaten geçen hafta evde yalnız olunca çılgınlar gibi abur cubura dadandım bu hafta yapmayacağım ama elim gitti telefona sipariş edeyim blr şeyler dedim sonra tuttum kendimi
Daha hoşuna giden bir şey bulursan iade edersin canım çünkü zayıflayacağın için olmaz daha sonra paran boşa gitmesin
Yalnız değilmişim demek Allahtan genelde evde de diyete uygun beslenebiliyorumMenün süper adımın şahane
Afiyet bal olsun canımm
Yaa ben de eşim yokken yemek yapmıyorum hiç
Ya dışarıdan söylüyorum ya ıvır zıvır yiyorum
Harika menü canım afiyet olsun25 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
4 zeytin
2ceviz
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk bulgur pilavı
Salata
Avuç içi kadar tavuk
Su:2 litre
Spor:16600 adım
Eki Görüntüle 2939862
@UcanSupurgehzlsel @Ucmelekannesi Jasminium84 yarimuhendis @nnurc
Ayy esim cok kibar benm yemez oyle cikolata abur cubur cok nadir yiyor yani hep bana kaliyor, komsulara vs verirm hem onlarda sevinir bakalm babamla yiyoruz simdilkkHepsini eşine yedir bence canımBen bugün kahvenin yanına tatlı bir şey aradım yok kalmamış hiçbir şey en sonunda mecburen tadını sevmediğim İncirli hurma toplarına kaldım Evde olunca yeniyor pazartesiye kadar yiyin hepsini sonra tam gaz başla diyete
Ne güzel bir şey ya abur cubur yememek sevmemek çok şanslıAyy esim cok kibar benm yemez oyle cikolata abur cubur cok nadir yiyor yani hep bana kaliyor, komsulara vs verirm hem onlarda sevinir bakalm babamla yiyoruz simdilkk
Aynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam@Breeze96 ile 1 ay kaçamaksız beslenmeye başlıyoruz yarın sen de katıl hep beraber yapalım
Akşam tavuk şiş yedim canım yanında çeyrek lavaş ile yemeyecektim o lavaşı ama dayanamadım
Almanya’dan gelen çikolatalar varken kim ne yapsın züberiAma yarın itibariyle sınır koy kendine canım akşam değil ara öğünde tüket miktarını abartmayarak
Gider cnm insallah yine baya gitmisGünaydın kızlar artı 700 üm. Ama o da gider inş
Malum dün artı 2.5 tum
Supersin cnm bence cuma goruceksin eksiKilo bildirimimi yapayım dün dikkat edince bugün hemen gitmiş kilolar şükür
Cuma:66,3
Dün:66,7
Bugün:65,9
Cumaya göre -400 ile ve 65 ile başlıyorum haftaya inşallah cuma gününe kadar 65,5 görmek hedefim
@Sonsuz umut
Hosgeldin cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat etGunaydinlarrrrözlemişim sizi 2 günde ben
Buralar çok sessizmis 4 sayfa ancak birikmiş siz nerelerdeydiniz
Gelelim tartıya gece 3du eve geldigimiz yol ödemi bide ne yiyip içtiğimiz de belli değildi. Hamur işleri sarmalar dönerler
+1.5 çıktım
Ama cumaya güzel bir ekşi ile geleceğim başka yolu yok artik
Hahah ayy bende farkli degldim haftasonu karmakarisik yedimmmSelam kızlar +1.2 dim ben de bu sabahyeni bi 10 günlük plan denicem
@Fit mutlu anne cnm menü yok birkaç gündür,çok saçma sapan yedim haftasonu hadi cuma daha planlı gibiydi ama haftasonu oyytrabzon hurması susamlı kraker üstüne çekirdek yeşil zeytin sonra tost
Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnmGeldim çok teşekkür ederimm
Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.
Evliyim henüz çocuk yok. Hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışanlardanım
Bu sabah 85.9 dum
Hedefim 69 görsem ağlarım
Cuma günü 84 hedefim inşallah
Bence cok guzel duruyor cnm, yakismis.Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Yaa cok gecmis olsunCanim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. Surunuyoruz
Bu cumadan umutluyum canım bakalım merakla bekliyorumAynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam
Gider cnm insallah yine baya gitmis
Supersin cnm bence cuma goruceksin eksi
Hosgeldin cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Hahah ayy bende farkli degldim haftasonu karmakarisik yedimmm
Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnm
Bence cok guzel duruyor cnm, yakismis.
Yaa cok gecmis olsun
Teşekkür ederimAynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam
Gider cnm insallah yine baya gitmis
Supersin cnm bence cuma goruceksin eksi
Hosgeldin cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Hahah ayy bende farkli degldim haftasonu karmakarisik yedimmm
Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnm
Bence cok guzel duruyor cnm, yakismis.
Yaa cok gecmis olsun
Aslında zayıflayınca bacaklardan daha bollaşır daha güzel dururDaha hoşuna giden bir şey bulursan iade edersin canım çünkü zayıflayacağın için olmaz daha sonra paran boşa gitmesin
20 günde çok iyi incelersin canım ya nasıl fark eder hem deAslında zayıflayınca bacaklardan daha bollaşır daha güzel durur20 güne tabi bariz değişirim diye düşünüyorum değişirim dimiiiiiii
Yarından tezi yok hemen ip atlamaya başlamam lazım artık o bacaklarımı çok iyi inceltiyor çünkü20 günde çok iyi incelersin canım ya nasıl fark eder hem de
Benim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider miYarından tezi yok hemen ip atlamaya başlamam lazım artık o bacaklarımı çok iyi inceltiyor çünkü
Mekik çekmek göbeği eritmez diyooolaaaaaBenim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi
Afiyet olsun canım süt reçeline bayılırım.Biraz saçma bir menü oldu kızlar tekim yemeğim de olmayınca1000 kalori etmiyor ama karbon tam sınırda kaldı yarın daha az karbonlu bir menü olacak inşallah
25 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 2 tk süt reçeli, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal kaymak, 4 yeşilzeytin
Ara
Yeşil çay, 1 mandalina, 1 muz
Akşam
2 wasa, krem peynir, 2 dilim hindi füme, sütlü nescafe, 2 hurma topu
2 LT su, spor yok
@Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Breeze96 @UcmelekannesiJasminium84
Afiyet olsun ortim.güzel menü sporda güzel25 ekim
8.30 : 1 fincan yeşilçay, lifalif bar
15.00 : sütlü filtre kahve
19.00 : 1 tabaktan biraz az z.yağlı fasülye,2 parça fırın tavuk,1 dilim ekmek,salata 6 7 tane üzüm,1 elma
Su : 2lt
Spor : 10000 adım
@Fit mutlu anne @nnurc @Breeze96
Afiyet olsun canım25 ekim
Sabah 8:30
1 elma
Öğle 12:30
Yarım kase kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Roka
Ara 15:00
Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk kuru fasülye
20:00
Sodalı ayran
Su 2.5 lt
Spor malesef bugün yok
@Fit mutlu anne
Beni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah @Ucmelekannesi @Breeze96Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya
Bayıldım ortim.maşallahŞimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Merakla bekliyorum bendeAnkara’da yaşayan güzellerim bana önerebileceğiniz güzel hatta çok güzelkesim yapan kuaför önerebilir misiniz
Geçmiş olsun canım.korona testi yaptırdınız mı?Ya cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorum
Babanla zamanın tadını çıkar pazartesiden sonra halledersin canımMerhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu
Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyizMenün süper adımın şahane
Afiyet bal olsun canımm
Yaa ben de eşim yokken yemek yapmıyorum hiç
Ya dışarıdan söylüyorum ya ıvır zıvır yiyorum
Seninde öyle ortim@Breeze96 ortim menün ve adımların çok iyi
Şu cardioyu ben de yapayım bakalım daha 2-3 hafta spor mümkün değil ama sonrasında başlarım inşallahMekik çekmek göbeği eritmez diyooolaaaaaama cardioya ek bölgesel çalışırsan tabi ki olur bi de şeye git bence dilan polatın bölgesel incelme paketlerine çok özeniyorum onlara