Kilolar Firarda 😎

Sağ ol canım bugün böyle oldu akşam yemeği yemeyince adam gibi tek olunca bir şey yiyesim gelmedi
Yalnız olunca öyle oluyor di mi benim de oturup yemek yiyelim olmaz yalnızken ABur cubura dadanırım

Afiyet olsun canım çok güzel menü

Afiyet olsun canım hafif güzel bir menü olmuş

Senin menü de bugün hafif olmuş canım afiyet olsun
Sağol kuzum

Canim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. Surunuyoruz
Ahhhh canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah

Ben bi yerden çok memnundum aslında ama son 2 gidişimde kötü kesti saçlarımı
Hep de öyle oluyor benim hahhh burası iyi kesim yapıyor dediğim her kuaför sürekli gitmeye başlayınca bozuyor kendini

yarimuhendis alıntılamıştım kuzum ama niyeyse kaybolmuş özellikle rengine bayıldım gayet güzel bence düğün ne zaman
Teşekkür ederimkasımın 14ünde 12sinde de kına var ona daha bir şey bulamadım gerçi tulumu trendyolda daha ucuza bulduğum için sipariş verdim beğenmezsem ve baika bir şey bulursam iade ederim

Merhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu
Hepsini eşine yedir bence canım Ben bugün kahvenin yanına tatlı bir şey aradım yok kalmamış hiçbir şey en sonunda mecburen tadını sevmediğim İncirli hurma toplarına kaldım Evde olunca yeniyor pazartesiye kadar yiyin hepsini sonra tam gaz başla diyete

Eşim olmasa ben kendime yemek filan yapmazmışım onu anladım Zaten geçen hafta evde yalnız olunca çılgınlar gibi abur cubura dadandım bu hafta yapmayacağım ama elim gitti telefona sipariş edeyim blr şeyler dedim sonra tuttum kendimi
Teşekkür ederimkasımın 14ünde 12sinde de kına var ona daha bir şey bulamadım gerçi tulumu trendyolda daha ucuza bulduğum için sipariş verdim beğenmezsem ve baika bir şey bulursam iade ederim
Daha hoşuna giden bir şey bulursan iade edersin canım çünkü zayıflayacağın için olmaz daha sonra paran boşa gitmesin

Menün süper adımın şahane
Afiyet bal olsun canımm

Yaa ben de eşim yokken yemek yapmıyorum hiç
Ya dışarıdan söylüyorum ya ıvır zıvır yiyorum

Afiyet bal olsun canımm

Yalnız değilmişim demek Allahtan genelde evde de diyete uygun beslenebiliyorum
Harika menü canım afiyet olsun

Ayy esim cok kibar benm yemez oyle cikolata abur cubur cok nadir yiyor yani hep bana kaliyor, komsulara vs verirm hem onlarda sevinir bakalm babamla yiyoruz simdilkk

Aynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam
Günaydın kızlar artı 700 üm. Ama o da gider inş
Malum dün artı 2.5 tum
Gider cnm insallah yine baya gitmis
Supersin cnm bence cuma goruceksin eksi
Hosgeldin cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Hahah ayy bende farkli degldim haftasonu karmakarisik yedimmm
Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnm
Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Bence cok guzel duruyor cnm, yakismis.
Canim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. Surunuyoruz
Yaa cok gecmis olsun

Bu cumadan umutluyum canım bakalım merakla bekliyorum

Teşekkür ederim

Yarından tezi yok hemen ip atlamaya başlamam lazım artık o bacaklarımı çok iyi inceltiyor çünkü
Benim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi

Mekik çekmek göbeği eritmez diyooolaaaaaama cardioya ek bölgesel çalışırsan tabi ki olurbi de şeye git bence dilan polatın bölgesel incelme paketlerine çok özeniyorum onlara

Afiyet olsun canım süt reçeline bayılırım.
Afiyet olsun ortim.güzel menü sporda güzel
Afiyet olsun canım

Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Bayıldım ortim.maşallah
Ankara’da yaşayan güzellerim bana önerebileceğiniz güzel hatta çok güzel kesim yapan kuaför önerebilir misiniz
Merakla bekliyorum bende
Ya cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorum
Geçmiş olsun canım.korona testi yaptırdınız mı?
Merhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu
Babanla zamanın tadını çıkar pazartesiden sonra halledersin canım
Afiyet bal olsun canımm

Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz
@Breeze96 ortim menün ve adımların çok iyi
Seninde öyle ortim

Mekik çekmek göbeği eritmez diyooolaaaaaama cardioya ek bölgesel çalışırsan tabi ki olurbi de şeye git bence dilan polatın bölgesel incelme paketlerine çok özeniyorum onlara
Şu cardioyu ben de yapayım bakalım daha 2-3 hafta spor mümkün değil ama sonrasında başlarım inşallah Dilan Polat’ı hiç duymadım hemen bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…