Kilolar Firarda 😎

Leslie de yapabilirsin canım güzel inceltiyor vücudu aklında bulunsun Ben sabah sporu yapamayan bir insanım akşam insanıyım ya
Arada leslie de yapıyorum da onda canım sıkılıyor benim ya
Yürüyüş yapmak çok daha güzelmiş onada çok olmadı başlayalı evim sahile çok yakın sabahları eşimi işe gönderince arkasından kendimi atıyordum temiz hava ama hava soğuyunca güvenemedim öğlene doğru biraz daha ısınır öyle çıkarım. Çıkamadığım zaman leslie yaparım

Sizin birlikte uyguladıpınız bir liste varmı bende diyetisyenin listesiyle devam ediyim diye düşünmüştüm sadece kaçamaklarım çok olduğundan buna müsaade olmasın dedim. Diyetisyene hergün hesap vermiyorum ya şimdi size vericem o beni tutar

Ay ben de leslie hiç sevmiyorum ya onun yerine çıkıp yütüyüş yapıyorum her gün en az 10000 adımı tamamlıyorum bugünle beraber ipe de başlıyorum tekrardan

Ay ben de leslie hiç sevmiyorum ya onun yerine çıkıp yütüyüş yapıyorum her gün en az 10000 adımı tamamlıyorum bugünle beraber ipe de başlıyorum tekrardan
Ay ipte çok güzel inceltiyor ama benim ipim yok ama arada ip varmış gibi hayali atlıyorum evde gören zaten deli sancak beni

Ay ipte çok güzel inceltiyor ama benim ipim yok ama arada ip varmış gibi hayali atlıyorum evde gören zaten deli sancak beni
Evet ip baya işe yarıyor bende de 1 haftada basenim 3cm inceldi neredeyseama hayali atlarken ellerini de kullan ben de çok yaparım onu eğer ipe üşenirsem

Ver tabi canım ben de unuttum şimdi gidip alayım
Günaydııın 900 gr gitti cuma kilosuna 300 gr kaldı bi de 52 kilo hayalime 9.1 kilo bakalım var bi hayalimiz
Süpersin canım 52 ye hiçbir şey kalmamış 9 kilo ne verdiğimiz rakamları düşününce
Sahile yakınsan çok iyi o zaman ben de güya İstanbuldayım ama deniz mi o da ne
Ben bugün oruçluyum ilerleyen saatlerde kafam açlıktan başka bir şey almayacağı için şimdi ders çalışacağımm
Kolay gelsin canım oruçken çalışmak zor oluyor gerçekten

Şimdi başlayayım yeğenim uyuyunca ablamla çıkacağız yürüyüş amaçlı işlerimiz var bi de şu kulağımı sağlık ocağına göstereyim bakayım ne diyecek

Günaydııın 900 gr gitti cuma kilosuna 300 gr kaldı bi de 52 kilo hayalime 9.1 kilo bakalım var bi hayalimiz
tebrkler canımm, 52ye de ulaşırsın sen

Ben bugün oruçluyum ilerleyen saatlerde kafam açlıktan başka bir şey almayacağı için şimdi ders çalışacağımm
Allah kabul etsin canım

Kızlar kızlar iki gündür adam gibi diyet yapıyorum ve cuma kilomdan tam 1.3 eksideyim Cumaya 64 geliyor sanırım bugün 65.0 gördüm
vaaayyy süpersinn

Bizimde istanbula bağlı işte sözde ama pek alakası yok istanbulla en kenarda köşede

Evet evet ipi döndürüyor muşum gibi yapıyorum ellerimide
Çok iyi canım her gün 500 zıp yapsan bile baya faydasını görürsünben biraz ders çalışıp çıkacağım dışarıya kendi evimin içinde rahatça ip atlayabiliyorum altımızda kimse oturmuyor üşenmiyorum o yüzden ama ablamdayım şimdi bunun evinde atlayacak yer yok onu geçtim 7.katta milletin tepesinde zıplayamam

Bizimde istanbula bağlı işte sözde ama pek alakası yok istanbulla en kenarda köşede
olsun canım yine de bir sahil kenarında olmak çok iyi ben de havalimanının orada oturuyorum yani kesinlikle İstanbul’la hiçbir alakam yok Kocaeli’de oturuyorum sanki
Ama ben ne dedim sana
Valla canım ya bu kadar gideceğini tahmin etmedim çok gaza geldim cumaya kadar kesinlikle kaçamak yok çok güzel besleneceğim

Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…