Tamamdır canım sabah ölçüp yazıyorum hemenBeni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah @Ucmelekannesi @Breeze96Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya
Güzel olmuş benceŞimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Alırken çok kolay oluyorda verirken zorluyor ya dimiBi 10 kg versem daha da güzel olacağım inşallahaltta yazan kiloya aldanmayalım temmuzdaki kilom o şu anda 69lardayım
Ben 73lere çıkmıştım da indim şimdi decam da ediyorum öyle sıkı bi diyette değilim yavaş yavaş artık yaza kadar yolu varAlırken çok kolay oluyorda verirken zorluyor ya dimi
Ama verirsin 3 ay sonra bence alttaki kilodasın
EveeettttOleyy beraberiz ne güzel
Epey düşük kalorili gibi duruyor afiyet olsun canımmBiraz saçma bir menü oldu kızlar tekim yemeğim de olmayınca1000 kalori etmiyor ama karbon tam sınırda kaldı yarın daha az karbonlu bir menü olacak inşallah
25 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 2 tk süt reçeli, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal kaymak, 4 yeşilzeytin
Ara
Yeşil çay, 1 mandalina, 1 muz
Akşam
2 wasa, krem peynir, 2 dilim hindi füme, sütlü nescafe, 2 hurma topu
2 LT su, spor yok
@Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Breeze96 @UcmelekannesiJasminium84
Tamamdır KuzucumBeni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah @Ucmelekannesi @Breeze96Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya
Ohoo yaza kadar fıstık gibi olursunBen 73lere çıkmıştım da indim şimdi decam da ediyorum öyle sıkı bi diyette değilim yavaş yavaş artık yaza kadar yolu var
Ya cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorumAy vala telefonu elime alıyorum bişey çıkıyor icimde rahat değil gelmeyince hayırdır neyin var kız geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun niye o kadar uzun sürdü kiYa cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorum
Sağ ol canım bugün böyle oldu akşam yemeği yemeyince adam gibi tek olunca bir şey yiyesim gelmediEpey düşük kalorili gibi duruyor afiyet olsun canımm
Tamamdır Kuzucum
Canim hosgeldinGerçekten olmadı diyetisyenden geliyorum bugün ödül veriyim kendime diyorum bi kopup gidiyorum 3 hafta sonra gideceksem 2 haftası hep kaçamaklı geçiyor 1 hafta ful aç geziyorumböyle benim için çok iyi olucak bende bugün itibariyle kaçamaksız 1 aya niyet ediyorum sizinde bende yeni başlıyor gibiyim şimdi
İnşallau ya sende çok güzel vermişsin maşallah nasıl güzel bir azim tebrik ediyorum inşallah bana da nasip olur
Çok geçmiş olsun sanada cannm rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah kilolardan arınınca sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip daha iyi ve aktif amne olabileceğiz inşallah sen başarmışsın bunu bende inşallah o kilolara gelirim
Afiyet olsun canım çok güzel menü25 ekim
8.30 : 1 fincan yeşilçay, lifalif bar
15.00 : sütlü filtre kahve
19.00 : 1 tabaktan biraz az z.yağlı fasülye,2 parça fırın tavuk,1 dilim ekmek,salata 6 7 tane üzüm,1 elma
Su : 2lt
Spor : 10000 adım
@Fit mutlu annennurc @Breeze96
Afiyet olsun canım hafif güzel bir menü olmuş25 ekim
Sabah 8:30
1 elma
Öğle 12:30
Yarım kase kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Roka
Ara 15:00
Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk kuru fasülye
20:00
Sodalı ayran
Su 2.5 lt
Spor malesef bugün yok
@Fit mutlu anne
Senin menü de bugün hafif olmuş canım afiyet olsun25 Ekim Pazartesi
12.30
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
2 yk yeşil fasulye
1 elma
3 tam ceviz
1 avuç leblebi
19.30
1 kase nar
3 mandalina
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
hzlsel @Breeze96 @Ucmelekannesi
Canim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. SurunuyoruzCanım çok geçmiş olsun niye o kadar uzun sürdü ki
canım beğendiysen her şey güzeldiiirŞimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Yaa ben de ankaradayim yillardir sac icin cok memnun kaldigim bi kuafor cikmadi halaAnkara’da yaşayan güzellerim bana önerebileceğiniz güzel hatta çok güzelkesim yapan kuaför önerebilir misiniz
Canim cok yakismisŞimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum
Amin inşallahOhoo yaza kadar fıstık gibi olursun
Çok teşekkür ederimcanım beğendiysen her şey güzeldiiir
Teşekkür ederim canımCanim cok yakismis