Kilolar Firarda 😎

Oleyy beraberiz ne güzel
Eveeetttt

Epey düşük kalorili gibi duruyor afiyet olsun canımm

Tamamdır Kuzucum

Canim hosgeldin ya ben de cok fazla diyetisyene gittim. Diyetisyene gitmek de motive ediyor insani her hafta tartida eksi cikabilmek icin insan tutuyor kendini. Ama bence kafada kararli olup buraya da duzenli olarak gelince bana diyetisyen motivasyonundan daha iyi geldi burasi eminim sen de 69 u bi an once goreceksin

Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım hafif güzel bir menü olmuş
25 Ekim Pazartesi

12.30
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
2 yk yeşil fasulye
1 elma
3 tam ceviz
1 avuç leblebi

19.30
1 kase nar
3 mandalina
1 dilim ekmek

Su: 2 lt

hzlsel @Breeze96 @Ucmelekannesi
Senin menü de bugün hafif olmuş canım afiyet olsun

Ankara’da yaşayan güzellerim bana önerebileceğiniz güzel hatta çok güzel kesim yapan kuaför önerebilir misiniz
Yaa ben de ankaradayim yillardir sac icin cok memnun kaldigim bi kuafor cikmadi hala bahcelide reve diye bi kuafor var bi kere oraya kestirdim sacimi guzel bi kesim yapti. 4-5 ay sonra tekrar gittim ayni kesim icin yapamadi hala uzamasini bekliyorum saclarimin. Ama kesime gitsem yine oraya giderim herhalde

Merhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…