Kilolar Firarda 😎

Sağ ol canım bugün böyle oldu akşam yemeği yemeyince adam gibi tek olunca bir şey yiyesim gelmedi🥰
Yalnız olunca öyle oluyor di mi benim de oturup yemek yiyelim olmaz yalnızken ABur cubura dadanırım 😁

Afiyet olsun canım çok güzel menü😍

Afiyet olsun canım hafif güzel bir menü olmuş😘

Senin menü de bugün hafif olmuş canım afiyet olsun🥰😘
Sağol kuzum 🥰

Canim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. Surunuyoruz😞
Ahhhh canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah 🤲🏻😔

Yaa ben de ankaradayim yillardir sac icin cok memnun kaldigim bi kuafor cikmadi hala😄 bahcelide reve diye bi kuafor var bi kere oraya kestirdim sacimi guzel bi kesim yapti. 4-5 ay sonra tekrar gittim ayni kesim icin yapamadi😞 hala uzamasini bekliyorum saclarimin. Ama kesime gitsem yine oraya giderim herhalde 😄
Ben bi yerden çok memnundum aslında ama son 2 gidişimde kötü kesti saçlarımı
Hep de öyle oluyor benim hahhh burası iyi kesim yapıyor dediğim her kuaför sürekli gitmeye başlayınca bozuyor kendini 🙈

yarimuhendis yarimuhendis alıntılamıştım kuzum ama niyeyse kaybolmuş özellikle rengine bayıldım gayet güzel bence 🤩🤩 düğün ne zaman
Teşekkür ederim😍kasımın 14ünde 12sinde de kına var ona daha bir şey bulamadım gerçi tulumu trendyolda daha ucuza bulduğum için sipariş verdim beğenmezsem ve baika bir şey bulursam iade ederim😂😂

Merhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu :KK43:
Hepsini eşine yedir bence canım🤣 Ben bugün kahvenin yanına tatlı bir şey aradım yok kalmamış hiçbir şey en sonunda mecburen tadını sevmediğim İncirli hurma toplarına kaldım🤭 Evde olunca yeniyor pazartesiye kadar yiyin hepsini sonra tam gaz başla diyete😅

Yalnız olunca öyle oluyor di mi benim de oturup yemek yiyelim olmaz yalnızken ABur cubura dadanırım 😁

Sağol kuzum 🥰

Ahhhh canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah 🤲🏻😔

Ben bi yerden çok memnundum aslında ama son 2 gidişimde kötü kesti saçlarımı
Hep de öyle oluyor benim hahhh burası iyi kesim yapıyor dediğim her kuaför sürekli gitmeye başlayınca bozuyor kendini 🙈
Eşim olmasa ben kendime yemek filan yapmazmışım onu anladım🤣 Zaten geçen hafta evde yalnız olunca çılgınlar gibi abur cubura dadandım bu hafta yapmayacağım ama elim gitti telefona sipariş edeyim blr şeyler dedim sonra tuttum kendimi🤣🤣
Teşekkür ederim😍kasımın 14ünde 12sinde de kına var ona daha bir şey bulamadım gerçi tulumu trendyolda daha ucuza bulduğum için sipariş verdim beğenmezsem ve baika bir şey bulursam iade ederim😂😂
Daha hoşuna giden bir şey bulursan iade edersin canım çünkü zayıflayacağın için olmaz daha sonra paran boşa gitmesin😍😍

25 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
4 zeytin
2ceviz

Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk bulgur pilavı
Salata
Avuç içi kadar tavuk

Su:2 litre
Spor:16600 adım
Eki Görüntüle 2939862
@UcanSupurge hzlsel hzlsel @Ucmelekannesi Jasminium84 Jasminium84 yarimuhendis yarimuhendis @nnurc
Menün süper adımın şahane 👏🏻👏🏻
Afiyet bal olsun canımm 🥰

Eşim olmasa ben kendime yemek filan yapmazmışım onu anladım🤣 Zaten geçen hafta evde yalnız olunca çılgınlar gibi abur cubura dadandım bu hafta yapmayacağım ama elim gitti telefona sipariş edeyim blr şeyler dedim sonra tuttum kendimi🤣🤣

Daha hoşuna giden bir şey bulursan iade edersin canım çünkü zayıflayacağın için olmaz daha sonra paran boşa gitmesin😍😍
Yaa ben de eşim yokken yemek yapmıyorum hiç 🙈
Ya dışarıdan söylüyorum ya ıvır zıvır yiyorum

Yalnız değilmişim demek Allahtan genelde evde de diyete uygun beslenebiliyorum🤣
25 Ekim menüm

Kahvaltı:10.00
2 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Bol maydanoz
4 zeytin
2ceviz

Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk bulgur pilavı
Salata
Avuç içi kadar tavuk

Su:2 litre
Spor:16600 adım
Eki Görüntüle 2939862
@UcanSupurge hzlsel hzlsel @Ucmelekannesi Jasminium84 Jasminium84 yarimuhendis yarimuhendis @nnurc
Harika menü canım afiyet olsun😍😍

Hepsini eşine yedir bence canım🤣 Ben bugün kahvenin yanına tatlı bir şey aradım yok kalmamış hiçbir şey en sonunda mecburen tadını sevmediğim İncirli hurma toplarına kaldım🤭 Evde olunca yeniyor pazartesiye kadar yiyin hepsini sonra tam gaz başla diyete😅
Ayy esim cok kibar benm yemez oyle cikolata abur cubur cok nadir yiyor yani hep bana kaliyor, komsulara vs verirm hem onlarda sevinir bakalm babamla yiyoruz simdilkk :olamaz: :confused:

@Breeze96 ile 1 ay kaçamaksız beslenmeye başlıyoruz yarın sen de katıl hep beraber yapalım😍
Akşam tavuk şiş yedim canım yanında çeyrek lavaş ile yemeyecektim o lavaşı ama dayanamadım🙈
Almanya’dan gelen çikolatalar varken kim ne yapsın züberi🤣🤣 Ama yarın itibariyle sınır koy kendine canım akşam değil ara öğünde tüket miktarını abartmayarak🥰😘
Aynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam
Günaydın kızlar artı 700 üm. Ama o da gider inş
Malum dün artı 2.5 tum😂
Gider cnm insallah yine baya gitmis
Kilo bildirimimi yapayım dün dikkat edince bugün hemen gitmiş kilolar şükür😍
Cuma:66,3
Dün:66,7😅
Bugün:65,9

Cumaya göre -400 ile ve 65 ile başlıyorum haftaya inşallah cuma gününe kadar 65,5 görmek hedefim💗
@Sonsuz umut
Supersin cnm bence cuma goruceksin eksi
Gunaydinlarrrr😍😍😍özlemişim sizi 2 günde ben🤗🤗🤗

Buralar çok sessizmis 4 sayfa ancak birikmiş siz nerelerdeydiniz😂😂

Gelelim tartıya gece 3du eve geldigimiz yol ödemi bide ne yiyip içtiğimiz de belli değildi. Hamur işleri sarmalar dönerler🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

+1.5 çıktım😩😩

Ama cumaya güzel bir ekşi ile geleceğim başka yolu yok artik
Hosgeldin cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et
Selam kızlar +1.2 dim ben de bu sabah 🤗 yeni bi 10 günlük plan denicem :KK70:
@Fit mutlu anne cnm menü yok birkaç gündür,çok saçma sapan yedim haftasonu hadi cuma daha planlı gibiydi ama haftasonu oyy :KK70: trabzon hurması susamlı kraker üstüne çekirdek yeşil zeytin sonra tost 😆😆😆😆
Hahah ayy bende farkli degldim haftasonu karmakarisik yedimmm :rolleyes:
Geldim çok teşekkür ederimm:KK68::KK74:
Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.
Evliyim henüz çocuk yok. Hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışanlardanım😬☺️
Bu sabah 85.9 dum
Hedefim 69 görsem ağlarım 🥲
Cuma günü 84 hedefim inşallah🤲🏼
Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnm :KK36:
Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum😂😂🙈
Bence cok guzel duruyor cnm, yakismis.
Canim cok tesekkurler. Doktora goturduk krese giden cocuklarin hepsi hasta ve uzun suruyor bu seneki gripler dedi. Cok zor gercekten hem iki cocuk hasta hem ben. Surunuyoruz😞
Yaa cok gecmis olsun :KK43:

Aynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam

Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnm :KK36:

Bu cumadan umutluyum canım bakalım merakla bekliyorum🤭

Teşekkür ederim😍

Yarından tezi yok hemen ip atlamaya başlamam lazım artık o bacaklarımı çok iyi inceltiyor çünkü😍😍
Benim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi🤣🤣

Benim de geçen kuzenimin nişanı vardı ama kız tarafı günü hafta içine alınca gidememiştim şimdi ağustosta düğün var şöyle iddialı bir elbise giymeyi planlıyorum hem de yazın bikini giymem lazım o yüzden bu göbeği göndermem şart her gün karına yönelik çalışsam yaza kadar gider mi🤣🤣
Mekik çekmek göbeği eritmez diyooolaaaaa😆😆ama cardioya ek bölgesel çalışırsan tabi ki olur💃bi de şeye git bence dilan polatın bölgesel incelme paketlerine çok özeniyorum onlara😂😂

Biraz saçma bir menü oldu kızlar tekim yemeğim de olmayınca🤣1000 kalori etmiyor ama karbon tam sınırda kaldı yarın daha az karbonlu bir menü olacak inşallah💕
25 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 2 tk süt reçeli, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal kaymak, 4 yeşilzeytin
Ara
Yeşil çay, 1 mandalina, 1 muz
Akşam
2 wasa, krem peynir, 2 dilim hindi füme, sütlü nescafe, 2 hurma topu

2 LT su, spor yok

@Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Breeze96 @Ucmelekannesi Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım süt reçeline bayılırım.💕
25 ekim
8.30 : 1 fincan yeşilçay, lifalif bar
15.00 : sütlü filtre kahve
19.00 : 1 tabaktan biraz az z.yağlı fasülye,2 parça fırın tavuk,1 dilim ekmek,salata 6 7 tane üzüm,1 elma
Su : 2lt
Spor : 10000 adım
@Fit mutlu anne @nnurc @Breeze96
Afiyet olsun ortim.güzel menü sporda güzel😘
25 ekim
Sabah 8:30
1 elma

Öğle 12:30
Yarım kase kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Roka

Ara 15:00
Türk kahvesi

Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk kuru fasülye

20:00
Sodalı ayran

Su 2.5 lt

Spor malesef bugün yok
@Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım💕
Beni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah @Ucmelekannesi @Breeze96 Jasminium84 Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya😍
😍😘
Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum😂😂🙈
Bayıldım ortim.maşallah💕
Ankara’da yaşayan güzellerim bana önerebileceğiniz güzel hatta çok güzel 😁 kesim yapan kuaför önerebilir misiniz
Merakla bekliyorum bende😘
Ya cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorum
Geçmiş olsun canım.korona testi yaptırdınız mı?
Merhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu :KK43:
Babanla zamanın tadını çıkar pazartesiden sonra halledersin canım😍😘

Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz😍
@Breeze96 ortim menün ve adımların çok iyi😍
Seninde öyle ortim😘

Mekik çekmek göbeği eritmez diyooolaaaaa😆😆ama cardioya ek bölgesel çalışırsan tabi ki olur💃bi de şeye git bence dilan polatın bölgesel incelme paketlerine çok özeniyorum onlara😂😂
Şu cardioyu ben de yapayım bakalım daha 2-3 hafta spor mümkün değil ama sonrasında başlarım inşallah🥰 Dilan Polat’ı hiç duymadım hemen bakayım😘

X