Kilolar Firarda 😎

Canim hosgeldin 😊 ya ben de cok fazla diyetisyene gittim. Diyetisyene gitmek de motive ediyor insani her hafta tartida eksi cikabilmek icin insan tutuyor kendini. Ama bence kafada kararli olup buraya da duzenli olarak gelince bana diyetisyen motivasyonundan daha iyi geldi burasi 😊 eminim sen de 69 u bi an once goreceksin👍
Hoşbuldum canım 😍 gerçekten dediğin gibi bende bir disiplin istedim kendim çünkü 2 gün yapıp 3. Gün bırakıyorum sürekli. Böyle tartı gününe gitcem diye mecburi eksi gelmem gerek diye çabalıyorum. Ama dediğin gibi burasının motivasyonuda çok iyi. 79u göriyim zaten diyetisyeni bırakabilirim diye düşünüyorum buradan devam ederim 🤗
Ay inşallahh😍😍

Aynen bugn oyle yaptm bakalmbu hafta oyle idare ediym babam gidince son gaz devam

Gider cnm insallah yine baya gitmis

Supersin cnm bence cuma goruceksin eksi

Hosgeldin cnm eksi gelir insallah salinca sonu gelmiyor dikkat et

Hahah ayy bende farkli degldim haftasonu karmakarisik yedimmm :rolleyes:

Hosgeldin aramiza, bende pinar 28 yasndaym bi oglum var 27 aylik istanbulda yasiyorm, insallah verirsn saglikla hamile kalirsin cnm :KK36:

Bence cok guzel duruyor cnm, yakismis.

Yaa cok gecmis olsun :KK43:
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah ya gerçekten teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşıladınız beni Daha bir heyecanlandım istekliyim 😍

Guuuunayyydinlarrrrr😘😘😘😘

Dün yorgunluktan saat 10 u geçerken yatıp uyudum bakamadım hicbirseye.

Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdi🤦🏼‍♀️ hastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur
Geçmiş olsun biran evvel geçsin gitsin inşallah mevsim geçişi herkes hasta bu ara 😔

Beni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Breeze96 Jasminium84 Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya😍
Tamam canim aylık mi alacağız ölçüleri fırsat bulunca alıp yazarım olculerimi kv var şimdi bende
Şimdi size kuzenimin düğünü için denediğim bi tulumu atacağım oylamaya sunuyorum😂😂🙈
Çok şık ve tatlı görünüyorsun canim. Ki 20 günde daha da incelirsin bence daha sık olur
Geçmiş olsun canım
Sağol cnaim😔
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM

Abooooowwww kızlar nerde bu menüler 🙈 :KK57: :skandal:
Eksik menüler yazılsın bende dahil hatırladığım kadarıyla yazacağım şimdi:KK11:

Valla ben nerde ne yedin hiçbir fikrim yok🤦🏼‍♀️😂😂
evet canım meyve biraz çok oldu dün :KK60:

afiyet olsun canım gayet güzel :KK200:

geçmiş olsun canım

kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedim :olamaz:
Sağol canım 😔
Geçmiş olsun biran evvel geçsin gitsin inşallah mevsim geçişi herkes hasta bu ara 😔
Sağol canım ins.

Bu arada hoşgeldin canım. Ben Hatice 30 yaşındayım 3 kızım var . Tontislikten hepbirlikte kurtulalım ins🤲

Tamam canim aylık mi alacağız ölçüleri fırsat bulunca alıp yazarım olculerimi kv var şimdi bende

Çok şık ve tatlı görünüyorsun canim. Ki 20 günde daha da incelirsin bence daha sık olur

Sağol cnaim😔

Sağol canım 😔

Sağol canım ins.

Bu arada hoşgeldin canım. Ben Hatice 30 yaşındayım 3 kızım var . Tontislikten hepbirlikte kurtulalım ins🤲
Hoşbuldum canım memnun oldum. Bende özge 26 yaşındayım henüz bebişim yok tontişlikten kurtulursam belki olur inşallah ☺️
Güzel önürler versin rabbim kızlarına 😍

Hoşbuldum canım 😍 gerçekten dediğin gibi bende bir disiplin istedim kendim çünkü 2 gün yapıp 3. Gün bırakıyorum sürekli. Böyle tartı gününe gitcem diye mecburi eksi gelmem gerek diye çabalıyorum. Ama dediğin gibi burasının motivasyonuda çok iyi. 79u göriyim zaten diyetisyeni bırakabilirim diye düşünüyorum buradan devam ederim 🤗
Ay inşallahh😍😍
Hoşgeldin canım :KK60:

sağlıklı bol kilo vermeler dilerim :KK200:

hzlsel hzlsel

Karın kası icin tavsiyemdir canım😘

Tamam canım sağ ol kaydettim😍😍
Guuuunayyydinlarrrrr😘😘😘😘

Dün yorgunluktan saat 10 u geçerken yatıp uyudum bakamadım hicbirseye.

Ama uyuyamadım küçüğüm öksürük krizine girdi🤦🏼‍♀️ hastaydım geçen haftalarda geçti gibiydi sanırım oralarda gezerken geri geldi hastalık. Simdi sabahtan ıhlamur kaynattim ins faydası olur
Geçmiş olsun kuzum😔 Bu ara herkes hasta salgın var herhalde
22-28 EKİM

Ellerine sağlık canım😘

Sağol cnaim😔

Sağol canım 😔

Sağol canım ins.

Aylık alacağız canım istediğin zaman paylaş ben gün içerisinde yapacağım tablo🥰😘

Yeterli canım ben de yataktan kalkabilirsem inşallah birazdan ölçeceğim kendimi🤭🤭
Kışın o kadar zorki yataktan çıkmak gerçekten bende normalde sabahları 8bucuk gibi yürüyüşe çıkıyordum soğuktan çıkamıyorum hava ısınsında biraz öğlenden sonra çıkarım diye yattım bugün de 🤣

İnşallah göreceksin canım dikkat etmeye devam et yeter🥰
insAllah cnm
Ya cocuklar 2 haftadir hasta. Bana da bulasti bogazim cok kotu. Konusamiyorum bile. Surekli ilik ihlamur cay falan iciyorum
Geçmiş olsun cnm ya tuhh zencefil zerdeçal limonlu bal ye canım fayda ediyor öksürüğe de balgama da oğlana veriyorum sabah akşam
evet canım meyve biraz çok oldu dün :KK60:

afiyet olsun canım gayet güzel :KK200:

geçmiş olsun canım

kuzum ben dün yazdım menü de seni etiketlemedim :olamaz:
Tamam cnm yazarım
Sen izinlisin hadi geçmiş menülerden seyahatte olduğun için 😉

Kışın o kadar zorki yataktan çıkmak gerçekten bende normalde sabahları 8bucuk gibi yürüyüşe çıkıyordum soğuktan çıkamıyorum hava ısınsında biraz öğlenden sonra çıkarım diye yattım bugün de 🤣
Leslie de yapabilirsin canım güzel inceltiyor vücudu aklında bulunsun🥰 Ben sabah sporu yapamayan bir insanım akşam insanıyım ya🤭🤭

22-28 EKİM

Cnm eline sağlık ama yazamıcam zaten hatırlamıyorum büyük kısmını :KK70: dizi izlerken yedim 😂😂😂
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallah ya gerçekten teşekkür ederim hepinize çok sıcak karşıladınız beni Daha bir heyecanlandım istekliyim 😍
Canımmmm :KK74:biz en sıcak grup olabilürüz 😍
Diyetisyenin listesine uy istersen cnm :KK66: hem görmüş olursun ne kadar gidecek 🙂
Yeterli canım ben de yataktan kalkabilirsem inşallah birazdan ölçeceğim kendimi🤭🤭
Aa ben de dün almıştım vereyim mi 😍

X