Kilolar Firarda 😎

Canım inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Boyun kaç cnm? Bizimki gibi kilo çizelgesi hazırlamak ister misin?
Boyun 1.60
Şu alttaki çember gibimi. Ya utanıyorum aslında kilomdan (yerken hiç utanmadım ama) 70lere düşünce yapayım o çemberi olurmu İnşallah zaten çok sürmez düşmem.
Ben kendimi bildim bileli balık etli birisiydim ama 75den yukarıda çıkmamıştım taki evlenene kadar. Kendimi 96 falan gördüm tartıda kendim 87ye kadar düştüm sonr hamile kaldım geri 90a çıktım bebeği kaybettim sonrasında diyetisyene başlıyım en iyisi dedim 1 ay önce ilte

Ama gerekiyorsa yapıyım çemberi

Cookiie cnm ben de burcu,32 yaşındayım bekarım ben, ankaradayım
benim de hedefim 50li kilolara inip korumaya geçmek
Çok memnun oldum çok az kalmışki hedefine maşallah
Adım özge benimde

Menüleri sanırım menüler topiğine yazıp haftanın kaptanlarınımı ekliyoruz gidip yazıyım

Burası etkili oluyor canım menülerimizi her gün yazdığımız için düzgün beslenmeye gayret ediyoruz eminin sende de etkili olur bugün zaten 1 ay boyunca kaçamaksız beslenmeye niyet ettik ben de kaç haftadır aynı kilodayım yediklerim yüzünden bu hafta diyete yeni başlamış gibiyim
Yarın da oruç tutacağım kesin tartılırım kesin

Aynen öyle yoksa yarın yola koyulup gidiyordum
Bizle de paylaş canım eksini
Benim kilo vermeye başlama sebebim de hamilelikti canım tabi ben 116 kiloyla başladım aklım neredeydi diye çok soruyorum İnşallah hedef kilona da ulaşacaksındır sadece sabır gerekiyor ve 15 kilo kadar vereceksin çok rahat yaparsın
Ben de geçen ekim ayında 93 kiloyla hamile kalmıştım 5 aylık hamileyken kaybettim canım nisanda buraya geldim 98 kiloyla şimdi 65 kiloyu gördüm benim için hayaldi ama şimdi yetmiyor daha da zayıflayayım istiyorum

Adım özge benimde

Menüleri sanırım menüler topiğine yazıp haftanın kaptanlarınımı ekliyoruz gidip yazıyım
Fit mutlu anne menü listesini tutuyor onu etiketleyebilirsin spor yaparsan eğer nnurc yi etiketleyebilirsin canım ben de Hazal bir Harry Potter hastasıyımdır

Slmlar kızlar
Kaç gündür bı gelemedim bu akşam menülere de bı bakayım listeyi paylaşayım tartıda +1 gördüm ama cumaya halledeceğim insAllah
Kaçamak var mıydı canım menülerinde
Çok değil canım artın ya sen halledersin Ben de bu hafta kendi çapımda bir şeyler yapıyorum bakayım cumaya nasıl yansayacak

Gerçekten olmadı diyetisyenden geliyorum bugün ödül veriyim kendime diyorum bi kopup gidiyorum 3 hafta sonra gideceksem 2 haftası hep kaçamaklı geçiyor 1 hafta ful aç geziyorum böyle benim için çok iyi olucak bende bugün itibariyle kaçamaksız 1 aya niyet ediyorum sizinde bende yeni başlıyor gibiyim şimdi
İnşallau ya sende çok güzel vermişsin maşallah nasıl güzel bir azim tebrik ediyorum inşallah bana da nasip olur
Çok geçmiş olsun sanada cannm rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah kilolardan arınınca sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip daha iyi ve aktif amne olabileceğiz inşallah sen başarmışsın bunu bende inşallah o kilolara gelirim

Fit mutlu anne menü listesini tutuyor onu etiketleyebilirsin spor yaparsan eğer nnurc yi etiketleyebilirsin canım ben de Hazal bir Harry Potter hastasıyımdır
Tamam teşekkür ederim canım ben oradan da bildirimimi yapayım
Ay bende seviyorum kitaplarını okumayı daha çok seviyorum ama filmlerini birtürlü tam seri şeklinde izleyemedim ne yalan söyliyim birkere daha başlayıp izlemek istiyırum

Hoş geldin canım ben de Zeynep takımın en küçüğüyüm

Ödüller bir başladı mı zaten günlerce haftalarca sürüyor Hep beraber yapalım şu 1 ayı ölçülerini de al bak bakalım aradaki farka Amin canım Allah kimseye yaşatmasın inşallah bizler de sağlıklı kilo derdi olmadan hamilelikler geçirip sonra da fit anneler olacağız Başarırsın canım güzel bir amacımız var o yüzden eminin sen de yapacaksın

Ben kitaplarını okuyarak büyüdüm zaten o yüzden yeri apayrı ama filmleri çok tat vermedi bana sırf izlemiş olmak için izledim

Ay sorma sonrada oturup kendime bu kötülüğü neden yapıyorum diye üzülüyorum ama yapmaktanda vazgeçmiyorum
Ölçülerimi sabah alıp yazıcam onda kimi etiketlicem farkedermi
Ay inşallah aminn gerçekten bunu düşününce daha motive edici oluyor zaten

tabi tabi canım yo gerek yok çok geçmiş olsun cnm
Adım özge benimde

cnm söylemiş arkadaşlarım

Beni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah Ucmelekannesi @Breeze96 Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…