Kilolar Firarda 😎

Oleyy beraberiz ne güzel😍😘
Eveeetttt 💃🏼❤️🥰

Biraz saçma bir menü oldu kızlar tekim yemeğim de olmayınca🤣1000 kalori etmiyor ama karbon tam sınırda kaldı yarın daha az karbonlu bir menü olacak inşallah💕
25 Ekim
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 2 tk süt reçeli, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal kaymak, 4 yeşilzeytin
Ara
Yeşil çay, 1 mandalina, 1 muz
Akşam
2 wasa, krem peynir, 2 dilim hindi füme, sütlü nescafe, 2 hurma topu

2 LT su, spor yok

@Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Breeze96 @Ucmelekannesi Jasminium84 Jasminium84
Epey düşük kalorili gibi duruyor afiyet olsun canımm 🥰

Beni etiketleyebilirsin canım tablo hazırlayayım hatta ben başlangıç kilosu ve ölçüleri diye ben de kendimi ölçeyim yarın sabah @Ucmelekannesi @Breeze96 Jasminium84 Jasminium84 kızlar sizde beni etiketleyin ölçü ve kilolarınızı yazıp ekleyeyim tabloya😍
Tamamdır Kuzucum 🥰

Gerçekten olmadı diyetisyenden geliyorum bugün ödül veriyim kendime diyorum bi kopup gidiyorum 3 hafta sonra gideceksem 2 haftası hep kaçamaklı geçiyor 1 hafta ful aç geziyorum😬 böyle benim için çok iyi olucak bende bugün itibariyle kaçamaksız 1 aya niyet ediyorum sizinde bende yeni başlıyor gibiyim şimdi 😍🌸
İnşallau ya sende çok güzel vermişsin maşallah nasıl güzel bir azim tebrik ediyorum inşallah bana da nasip olur :nazar:
Çok geçmiş olsun sanada cannm rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah kilolardan arınınca sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip daha iyi ve aktif amne olabileceğiz inşallah sen başarmışsın bunu bende inşallah o kilolara gelirim 😬
Canim hosgeldin 😊 ya ben de cok fazla diyetisyene gittim. Diyetisyene gitmek de motive ediyor insani her hafta tartida eksi cikabilmek icin insan tutuyor kendini. Ama bence kafada kararli olup buraya da duzenli olarak gelince bana diyetisyen motivasyonundan daha iyi geldi burasi 😊 eminim sen de 69 u bi an once goreceksin👍

25 ekim
8.30 : 1 fincan yeşilçay, lifalif bar
15.00 : sütlü filtre kahve
19.00 : 1 tabaktan biraz az z.yağlı fasülye,2 parça fırın tavuk,1 dilim ekmek,salata 6 7 tane üzüm,1 elma
Su : 2lt
Spor : 10000 adım
@Fit mutlu anne nnurc nnurc @Breeze96
Afiyet olsun canım çok güzel menü😍
25 ekim
Sabah 8:30
1 elma

Öğle 12:30
Yarım kase kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Roka

Ara 15:00
Türk kahvesi

Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk kuru fasülye

20:00
Sodalı ayran

Su 2.5 lt

Spor malesef bugün yok
@Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım hafif güzel bir menü olmuş😘
25 Ekim Pazartesi

12.30
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
2 yk yeşil fasulye
1 elma
3 tam ceviz
1 avuç leblebi

19.30
1 kase nar
3 mandalina
1 dilim ekmek

Su: 2 lt

hzlsel hzlsel @Breeze96 @Ucmelekannesi
Senin menü de bugün hafif olmuş canım afiyet olsun🥰😘

Ankara’da yaşayan güzellerim bana önerebileceğiniz güzel hatta çok güzel 😁 kesim yapan kuaför önerebilir misiniz
Yaa ben de ankaradayim yillardir sac icin cok memnun kaldigim bi kuafor cikmadi hala😄 bahcelide reve diye bi kuafor var bi kere oraya kestirdim sacimi guzel bi kesim yapti. 4-5 ay sonra tekrar gittim ayni kesim icin yapamadi😞 hala uzamasini bekliyorum saclarimin. Ama kesime gitsem yine oraya giderim herhalde 😄

Merhaba kızlar gelemedm ya tartim +1.800 gosterdi bugun kismen daha iyidi menum toparliycam insallah babam pazartesi donuyor ozamana kadr sallantılı olucak belli tamamen salmamaya calisiyorm ama evde heryer kacamak dolu :KK43:

X