Kilolar Firarda 😎

Evet yarıştaydık O zaman tebrikler ilk sen gördün

Bi sütlü filtre içtim açlık hissetmiyorum yola çıkacağım birazdan yiyebileceğim bir şey yok buralarda eve gidince artık napalım omad gibi olacak bugünüm yarına kesin tartılırım
Kahve tıkıyor insanı zaten bugün de böyle olsun madem detoks gibi olmuş kesin tartıl yarın ben de akşam yemeği yemesem mi acaba diyorum kahve içip bitireceğim günü öyle gözüküyor

Slmlar kızlar
Kaç gündür bı gelemedim bu akşam menülere de bı bakayım listeyi paylaşayım tartıda +1 gördüm ama cumaya halledeceğim insAllah
Ortim selam hosgeldin. Ben de nerelerde diye merak ediyodum ben de hasta oldum ya diyeti biraz gevsettim. Az yedigimde gucsuz oluyorum yerimden kalkamiyorum

Ortim selam hosgeldin. Ben de nerelerde diye merak ediyodum ben de hasta oldum ya diyeti biraz gevsettim. Az yedigimde gucsuz oluyorum yerimden kalkamiyorum
Ay vala telefonu elime alıyorum bişey çıkıyor icimde rahat değil gelmeyince hayırdır neyin var kız geçmiş olsun

beni de alsanız ya aranıza

bugün evde hazırladım yemeğimi getirdim yanımda 1 ay aralıksız yapayım ben de

hadi inşallah o zaman
26 Kasımda Cumaya denk geliyor ne güzel, bakaılm 1 sonraki Cumada tartılarımız nasıl olacak

ama ben moralim bozulmasın diye tartılmadım bugün
yarın tartılıp yazayım olur mu

Odemdir çoğu kilo değildir diyecektim ki çoğu gitmiş bile.

Kacamaksiz 1 ay bende bugün itibari ile katiliyim size artık sıkıldım kendimden
@Breeze96 hzlsel menülerimde sizleri de etiketlerim artık
Oleyy beraberiz ne güzel

Merhaba bende katılabilirmiyim acbaa

Merhaba bende katılabilirmiyim acbaa
Merhaba canım hoş geldin ismini ve resmini görür görmez yüzümde güller açtı Aslında 5. Ve 9. Takım üyesi olanlar harici almayalım demişlerdi ama bu ara yeni bir kan iyi olacak bence sayfaya El_Em kaptanım için de uygundur bence

Yaa ne mutlu bana
Bir sakınca varsa tabiki saygı duyarım
Bende diyetisyenle devam ediyorum aslında ama edemiyor gibi de hissediyorum kontrolden sonra bir salıyorum son haftaya kadar sonra son 1 hafta iyice sıkıyorum kendimi zor oluyor. Bunun önüne geçebilmek için öğünlerimi disipline sokmam gerektiği kararına vardım da

Gel gel cnm gel

Geldim çok teşekkür ederimm
Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.
Evliyim henüz çocuk yok. Hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışanlardanım
Bu sabah 85.9 dum
Hedefim 69 görsem ağlarım
Cuma günü 84 hedefim inşallah

Canım inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Boyun kaç cnm? Bizimki gibi kilo çizelgesi hazırlamak ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…