- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Evet yarıştaydık O zaman tebrikler ilk sen gördünÇok bir artı değil canım ya benim bir akşamda 800 gram gitti o yüzden çok rahat 65i görürsün kilolarımız çok yakın bir ara sen ben ve @Cagrihilal1 65i kim önce görecek demiştik hatta ama onun tartısı bozulduanlaşılan ikimiz beraber göreceğiz 65i
Daha sayılmaz canım ya cuma günü bakalımEvet yarıştaydık O zaman tebrikler ilk sen gördün
Kahve tıkıyor insanı zaten bugün de böyle olsun madem detoks gibi olmuş kesin tartıl yarın ben de akşam yemeği yemesem mi acaba diyorum kahve içip bitireceğim günü öyle gözüküyorBi sütlü filtre içtim açlık hissetmiyorum yola çıkacağım birazdan yiyebileceğim bir şey yok buralarda eve gidince artık napalım omad gibi olacak bugünüm yarına kesin tartılırım
Ortim selam hosgeldin. Ben de nerelerde diye merak ediyodumSlmlar kızlar
Kaç gündür bı gelemedim bu akşam menülere de bı bakayım listeyi paylaşayım tartıda +1 gördüm ama cumaya halledeceğim insAllah
Ay vala telefonu elime alıyorum bişey çıkıyor icimde rahat değil gelmeyince hayırdır neyin var kız geçmiş olsunOrtim selam hosgeldin. Ben de nerelerde diye merak ediyodumben de hasta oldum ya diyeti biraz gevsettim. Az yedigimde gucsuz oluyorum yerimden kalkamiyorum
beni de alsanız ya aranıza
bugün evde hazırladım yemeğimi getirdim yanımda 1 ay aralıksız yapayım ben de
hadi inşallah o zaman
26 Kasımda Cumaya denk geliyor ne güzel, bakaılm 1 sonraki Cumada tartılarımız nasıl olacak
ama ben moralim bozulmasın diye tartılmadım bugün
yarın tartılıp yazayım olur mu
Oleyy beraberiz ne güzel
Ayy Allahtan babanın aklına gelmişAynen bence deay ben demeyi unuttuö iş görüşmesine gitmeyeceğim babam arkadaşlarına sordurdu o iş yerini de sahipleri ipsiz sapsızmış hapisten yeni çıkmışlar vs babam işin yok orda dedi
Merhaba bende katılabilirmiyim acbaa
KİLOLAR FİRARDA...
EX 5.TAKIM ÜYELERİ
HAFTANIN SORUMLU KAPTANLARI
hzlsel
Hedef60kgolmak
@Pnrrr-20
Thread 'KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi' KİLOLAR FİRARDA menü ve spor listesi
KURALLARIMIZ
- Kilo bildirim günümüz cuma günüdür,fotoğraflı bildirim yapmak zorunludur
-Pazartesi kontrol tartımız vardır fotoğraf atmak zorunlu değildir.
-Takım içinde ki herkes hergün menü yazmak ve grupta katılım sağlamakla mükelleftir.
-2 hafta üst üste bildirim yapmayan listemizden çıkarılır.
ÜYE KİLO ( 5.etap / 15.10.21) 1 Hedef60kgolmak 61.6 2 @Goklerce 62.8 3 denizbenimadim 65 4 Ucmelekannesi X* 5 hzlsel 66.5 6 SonsuzUmut 67,2 7 @Jasminium84 67.4 8 @Cagrihilal1 68.05 9 @Pain Killer 68.9 10 nnurc 69.85 11 yarimuhendis 70.05 12 DeryaOnDiet x* 13 @medine66 x 14 Pin-ky 74.1 15 @diyetcigeldihanim 75.9 16 Breeze96 x* 17 karabiber01 77.2 18 @Calypso95 x 19 eliya 78 20 Fit mutlu anne 80.45 21 kardelelen321 93.4
X* = bildirmeyip bilgi verenler/fotoğrafsız bildirim yapanlar
X = mazeretsiz bildirim yapmayanlar 2 çarpıda listeden çıkarılacaklar.
Merhaba canım hoş geldin ismini ve resmini görür görmez yüzümde güller açtıMerhaba bende katılabilirmiyim acbaa
Ayneen azaldık zatennnnMerhaba canım hoş geldin ismini ve resmini görür görmez yüzümde güller açtıAslında 5. Ve 9. Takım üyesi olanlar harici almayalım demişlerdi ama bu ara yeni bir kan iyi olacak bence sayfaya El_Em kaptanım için de uygundur bence
YaaMerhaba canım hoş geldin ismini ve resmini görür görmez yüzümde güller açtıAslında 5. Ve 9. Takım üyesi olanlar harici almayalım demişlerdi ama bu ara yeni bir kan iyi olacak bence sayfaya El_Em kaptanım için de uygundur bence
Gel gel cnm gelYaane mutlu bana
Bir sakınca varsa tabiki saygı duyarım
Bende diyetisyenle devam ediyorum aslında ama edemiyor gibi de hissediyorum kontrolden sonra bir salıyorum son haftaya kadar sonra son 1 hafta iyice sıkıyorum kendimi zor oluyor. Bunun önüne geçebilmek için öğünlerimi disipline sokmam gerektiği kararına vardım da
Yarın da oruç tutacağım kesin tartılırım kesinKahve tıkıyor insanı zaten bugün de böyle olsun madem detoks gibi olmuş kesin tartıl yarın ben de akşam yemeği yemesem mi acaba diyorum kahve içip bitireceğim günü öyle gözüküyor
Aynen öyle yoksa yarın yola koyulup gidiyordumAyy Allahtan babanın aklına gelmiş
Geldim çok teşekkür ederimmGel gel cnm gel
Evet ya gereksiz endişe ediyorlar dedim ama gerçekten çok haklılar endişe etmekte hele bu zamanda
Geldim çok teşekkür ederimm
Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum.
Evliyim henüz çocuk yok. Hamile kalabilmek için kilo vermeye çalışanlardanım
Bu sabah 85.9 dum
Hedefim 69 görsem ağlarım
Cuma günü 84 hedefim inşallah