Kilolar Firarda 😎

olur canımm daha iyi olur benim için cumaya kadar ne kadar eksiye düşersem motivasyonum o kadar yüksek olur

Gunaydinlarrrrözlemişim sizi 2 günde ben

Buralar çok sessizmis 4 sayfa ancak birikmiş siz nerelerdeydiniz

Gelelim tartıya gece 3du eve geldigimiz yol ödemi bide ne yiyip içtiğimiz de belli değildi. Hamur işleri sarmalar dönerler

+1.5 çıktım

Ama cumaya güzel bir ekşi ile geleceğim başka yolu yok artik

Odemdir çoğu kilo değildir diyecektim ki çoğu gitmiş bile.
Kacamaksiz 1 ay bende bugün itibari ile katiliyim size artık sıkıldım kendimden
@Breeze96 hzlsel menülerimde sizleri de etiketlerim artık

Hoş geldin canım sorma kimsecikler yok 1.5 şu anki koşulları düşününce iyi canım cumaya kadar güzel bir eksi gelir bir günde neler değişiyor ne artılar gidiyor
Odemdir çoğu kilo değildir diyecektim ki çoğu gitmiş bile.

Kacamaksiz 1 ay bende bugün itibari ile katiliyim size artık sıkıldım kendimden
@Breeze96 hzlsel menülerimde sizleri de etiketlerim artık
Bugün başlıyoruz canım zaten bende aynı durumdayım son 4 kiloyu veremedim bir türlü 1 ay gayret edelim bakalım farka sonra 1 aylık daha yapar hedefe ulaşırız

Hoşbuldum canım

İns ulaşırız canim hedefe hepbirlikte

Vış anam vışcumaya senden 64 bile gelir kııazzzz
Canım yol ödemi vs olduğu için çabuk gider zaten başla bugünden

Vış anam vışcumaya senden 64 bile gelir kııazzzz

Canım yol ödemi vs olduğu için çabuk gider zaten başla bugünden
Ağzından bal damlıyor canım keşke gelse Ben şu 66dan kurtulsam yeter bana kaç haftadır gitmek bilmedi
Ben yine yollardayım diplomamı almaya gidiyorum tartılmadımhaftada bir tartılmak bana da iyi geliyor herhalde bakalım cumaya ne gelirim
İyi yolculuklar canım oradan direk Trabzon’a mı geçeceksin En güzeli canım haftada bir hadi olsun olsun 2 gün ama ben hiç dayanamıyorum

Şimdi 66lar bi gidecek pir gidecek

Yok kız geri Eskişehir'e döneceğim 15 gün daha buralardayımgöçebe hayatı yaşıyorum resmen totom yer görmüyor

Şimdi 66lar bi gidecek pir gidecek

Yok kız geri Eskişehir'e döneceğim 15 gün daha buralardayımgöçebe hayatı yaşıyorum resmen totom yer görmüyor
Boşver fırsatın varken gez iş hayatı başlayınca yorgunluktan yoğunluktan hiçbir şeye fırsat bulamayacaksın

Boşver fırsatın varken gez iş hayatı başlayınca yorgunluktan yoğunluktan hiçbir şeye fırsat bulamayacaksın
Aynen bence deay ben demeyi unuttuö iş görüşmesine gitmeyeceğim babam arkadaşlarına sordurdu o iş yerini de sahipleri ipsiz sapsızmış hapisten yeni çıkmışlar vs babam işin yok orda dedi

Aynen bence deay ben demeyi unuttuö iş görüşmesine gitmeyeceğim babam arkadaşlarına sordurdu o iş yerini de sahipleri ipsiz sapsızmış hapisten yeni çıkmışlar vs babam işin yok orda dedi
Ben de dedim iş görüşmesi vardı sanki herhalde ileri bir tarihte diye aman iyiki sormuş baban olmasın zaten inşallah çok daha iyi fırsatlar çıkacak karşına

Ben de dedim iş görüşmesi vardı sanki herhalde ileri bir tarihte diye aman iyiki sormuş baban olmasın zaten inşallah çok daha iyi fırsatlar çıkacak karşına
Aynen zaten ben de bi tırsmıştım cv mi attığım gibi hemen bana iş yeri dışında görüşelim demişti adam dedim niye dışarısı yani

B
süpersin bende +400 dün dün gece en son ballı süt içtim uyumadan ondan mı bilemedim artık ama bakalım İnş bende 65leri görmek istiyorum artık

B

süpersin bende +400 dün dün gece en son ballı süt içtim uyumadan ondan mı bilemedim artık ama bakalım İnş bende 65leri görmek istiyorum artık
Çok bir artı değil canım ya benim bir akşamda 800 gram gitti o yüzden çok rahat 65i görürsün kilolarımız çok yakın bir ara sen ben ve C Cagrihilal1 65i kim önce görecek demiştik hatta ama onun tartısı bozulduanlaşılan ikimiz beraber göreceğiz 65i

Bir şeyler ye canım ya sonra çok acıkıp daha beter saldırabilirsin fazla geciktirme neredesin yolda mısın
Bi sütlü filtre içtim açlık hissetmiyorum yola çıkacağım birazdan yiyebileceğim bir şey yok buralarda eve gidince artık napalım omad gibi olacak bugünüm yarına kesin tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…