- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Ay turşular kısırlarÇok iyi canım ödemmiş çoğu zaten o kadar almanın imkanı yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay turşular kısırlarÇok iyi canım ödemmiş çoğu zaten o kadar almanın imkanı yoktu
olur canımm daha iyi olur benim için cumaya kadar ne kadar eksiye düşersem motivasyonum o kadar yüksek olurÇok iyi canım ödemmiş çoğu zaten o kadar almanın imkanı yoktu
Olur tabi canım istersen cumaya kadar tartılma direk cuma tartısı paylaş Artık şu uzun süredir takıldığımız kilolardan kurtulalım
Odemdir çoğu kilo değildir diyecektim ki çoğu gitmiş bile.Valla misafir ayağına her şeyi ben yedim zannımca 2.5 kilo artıyım umarım şişlik falandır saçma bi şekilde 2 gün boyunca kısır ve turşu yedim. Arkadaşım yapmış hiç sevmem normalde ama onunki çok güzel olmuştu
Kacamaksiz 1 ay bende bugün itibari ile katiliyim size artık sıkıldım kendimden@Breeze96 ile 1 ay kaçamaksız beslenmeye başlıyoruz yarın sen de katıl hep beraber yapalım
Akşam tavuk şiş yedim canım yanında çeyrek lavaş ile yemeyecektim o lavaşı ama dayanamadım
Almanya’dan gelen çikolatalar varken kim ne yapsın züberi Ama yarın itibariyle sınır koy kendine canım akşam değil ara öğünde tüket miktarını abartmayarak
Hoş geldin canım sorma kimsecikler yok 1.5 şu anki koşulları düşününce iyi canım cumaya kadar güzel bir eksi gelir bir günde neler değişiyor ne artılar gidiyorGunaydinlarrrrözlemişim sizi 2 günde ben
Buralar çok sessizmis 4 sayfa ancak birikmiş siz nerelerdeydiniz
Gelelim tartıya gece 3du eve geldigimiz yol ödemi bide ne yiyip içtiğimiz de belli değildi. Hamur işleri sarmalar dönerler
+1.5 çıktım
Ama cumaya güzel bir ekşi ile geleceğim başka yolu yok artik
Bugün başlıyoruz canım zaten bende aynı durumdayım son 4 kiloyu veremedim bir türlü 1 ay gayret edelim bakalım farka sonra 1 aylık daha yapar hedefe ulaşırız
Hoşbuldum canımHoş geldin canım sorma kimsecikler yok 1.5 şu anki koşulları düşününce iyi canım cumaya kadar güzel bir eksi gelir bir günde neler değişiyor ne artılar gidiyor
Bugün başlıyoruz canım zaten bende aynı durumdayım son 4 kiloyu veremedim bir türlü 1 ay gayret edelim bakalım farka sonra 1 aylık daha yapar hedefe ulaşırız
Vış anam vışcumaya senden 64 bile gelir kııazzzzKilo bildirimimi yapayım dün dikkat edince bugün hemen gitmiş kilolar şükür
Cuma:66,3
Dün:66,7
Bugün:65,9
Cumaya göre -400 ile ve 65 ile başlıyorum haftaya inşallah cuma gününe kadar 65,5 görmek hedefim
SonsuzUmut
Canım yol ödemi vs olduğu için çabuk gider zaten başla bugündenGunaydinlarrrrözlemişim sizi 2 günde ben
Buralar çok sessizmis 4 sayfa ancak birikmiş siz nerelerdeydiniz
Gelelim tartıya gece 3du eve geldigimiz yol ödemi bide ne yiyip içtiğimiz de belli değildi. Hamur işleri sarmalar dönerler
+1.5 çıktım
Ama cumaya güzel bir ekşi ile geleceğim başka yolu yok artik
İns kuzumVış anam vışcumaya senden 64 bile gelir kııazzzz
Canım yol ödemi vs olduğu için çabuk gider zaten başla bugünden
Ağzından bal damlıyor canım keşke gelse Ben şu 66dan kurtulsam yeter bana kaç haftadır gitmek bilmediVış anam vışcumaya senden 64 bile gelir kııazzzz
Canım yol ödemi vs olduğu için çabuk gider zaten başla bugünden
İyi yolculuklar canım oradan direk Trabzon’a mı geçeceksin En güzeli canım haftada bir hadi olsun olsun 2 gün ama ben hiç dayanamıyorumBen yine yollardayım diplomamı almaya gidiyorum tartılmadımhaftada bir tartılmak bana da iyi geliyor herhalde bakalım cumaya ne gelirim
Şimdi 66lar bi gidecek pir gidecekAğzından bal damlıyor canım keşke gelse Ben şu 66dan kurtulsam yeter bana kaç haftadır gitmek bilmedi
İyi yolculuklar canım oradan direk Trabzon’a mı geçeceksin En güzeli canım haftada bir hadi olsun olsun 2 gün ama ben hiç dayanamıyorum
Boşver fırsatın varken gez iş hayatı başlayınca yorgunluktan yoğunluktan hiçbir şeye fırsat bulamayacaksınŞimdi 66lar bi gidecek pir gidecek
Yok kız geri Eskişehir'e döneceğim 15 gün daha buralardayımgöçebe hayatı yaşıyorum resmen totom yer görmüyor
Aynen bence deay ben demeyi unuttuö iş görüşmesine gitmeyeceğim babam arkadaşlarına sordurdu o iş yerini de sahipleri ipsiz sapsızmış hapisten yeni çıkmışlar vs babam işin yok orda dediBoşver fırsatın varken gez iş hayatı başlayınca yorgunluktan yoğunluktan hiçbir şeye fırsat bulamayacaksın
Ben de dedim iş görüşmesi vardı sanki herhalde ileri bir tarihte diye aman iyiki sormuş baban olmasın zaten inşallah çok daha iyi fırsatlar çıkacak karşınaAynen bence deay ben demeyi unuttuö iş görüşmesine gitmeyeceğim babam arkadaşlarına sordurdu o iş yerini de sahipleri ipsiz sapsızmış hapisten yeni çıkmışlar vs babam işin yok orda dedi
Aynen zaten ben de bi tırsmıştım cv mi attığım gibi hemen bana iş yeri dışında görüşelim demişti adam dedim niye dışarısı yaniBen de dedim iş görüşmesi vardı sanki herhalde ileri bir tarihte diye aman iyiki sormuş baban olmasın zaten inşallah çok daha iyi fırsatlar çıkacak karşına
süpersin bende +400 dün dün gece en son ballı süt içtim uyumadan ondan mı bilemedim artık ama bakalım İnş bende 65leri görmek istiyorum artıkKilo bildirimimi yapayım dün dikkat edince bugün hemen gitmiş kilolar şükür
Cuma:66,3
Dün:66,7
Bugün:65,9
Cumaya göre -400 ile ve 65 ile başlıyorum haftaya inşallah cuma gününe kadar 65,5 görmek hedefim
SonsuzUmut
Çok bir artı değil canım ya benim bir akşamda 800 gram gitti o yüzden çok rahat 65i görürsün kilolarımız çok yakın bir ara sen ben ve C Cagrihilal1 65i kim önce görecek demiştik hatta ama onun tartısı bozulduanlaşılan ikimiz beraber göreceğiz 65iB
süpersin bende +400 dün dün gece en son ballı süt içtim uyumadan ondan mı bilemedim artık ama bakalım İnş bende 65leri görmek istiyorum artık
Bir şeyler ye canım ya sonra çok acıkıp daha beter saldırabilirsin fazla geciktirme neredesin yolda mısınPeki benim şu saate kadar sabah 8de yediğim lifalif harici bir şey yememiş olmam
Bi sütlü filtre içtim açlık hissetmiyorum yola çıkacağım birazdan yiyebileceğim bir şey yok buralarda eve gidince artık napalım omad gibi olacak bugünüm yarına kesin tartılırımBir şeyler ye canım ya sonra çok acıkıp daha beter saldırabilirsin fazla geciktirme neredesin yolda mısın