Kilolar Firarda 😎

Aynen canım 1ay yapalım başlayalım mı yarın?

Olur canım başlayalım ben bugün başladım sayılır zaten devamını getireyim bozmayayım sen de yarın başla 20 kasımda bakalım ne kadar fark etmiş spor zaten yapıyorsun hatta ölçülerini de al bence bir ay sonra karşılaştırma yapalım

Tamamdır canım.

Grcmis olsun cnm ya hastaliklar zor oluyor gercekten, bu ara herkez kotu beslendi sanirim, duzelticez insallah hepberaber
Canım bazen öyle oluyor hafta içi dikkat edersin ödem için bir şeyler içersin gider zaten 1-2 güne
Evet cnm yarn itibariyle toparliycam insallah bugn cok iyi gidiyodum aksam yemegi sonrasi cozuttum yine
Bugün sonunda düzgün bir beslenme gerçekleştirdim tabi daha akşam yemeği var onu da anlatabilirsem evde yemek de yok dışarıdan bir şeyler söyleyeceğiz ne söylesem diye kara kara düşünüyorum
Ohh masallah iyi olmus, ne yedin disardan
Bugün kendime züber lokmalardan söyledim heyecanla onları bekliyorum diyete kaldığım yerden devam son günlerin en hafif menüsünü yedim bugün bakayım yarın tartıya yansayacak mı
Ayy benimde 3 paket duruyor ama bu ara ev baklavalar kurabiyeler almanyadan cikolatalarla dolu ve ben 3 gundur karsi koyamadm yedim cok :/
Bir düzene giriyor diyetim.Cuma bozulunca hafta sonu toparlayamıyorum.
Karar verdim 1ay bozmadan gideceğim.Hele bir de turşuya sardım bu hafta sonu.Ödem doluyum.
Bende oyleym cnm ya malesef insallah duzeltecegiz

@Breeze96 ile 1 ay kaçamaksız beslenmeye başlıyoruz yarın sen de katıl hep beraber yapalım
Akşam tavuk şiş yedim canım yanında çeyrek lavaş ile yemeyecektim o lavaşı ama dayanamadım
Almanya’dan gelen çikolatalar varken kim ne yapsın züberi Ama yarın itibariyle sınır koy kendine canım akşam değil ara öğünde tüket miktarını abartmayarak

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş yarın bence güzel bir rakam gelir

Sanmıyorum canım kabızlık problemim yine arttı bu ara 3-4 gün oldu yine o yüzden sabit hatta artı bile olabilirim
Kefir içebilirsin canım bende işe yaramıştı, ben haftada blr gün kayısı çayı içiyordum o da işe yarıyordu aklında bulunsun

Kefir içebilirsin canım bende işe yaramıştı, ben haftada blr gün kayısı çayı içiyordum o da işe yarıyordu aklında bulunsun
Kefiri içemiyorum midem bulanıyor ama kayısı komposto yaptım onu içeceğim sabahtan

beni de alsanız ya aranıza

bugün evde hazırladım yemeğimi getirdim yanımda 1 ay aralıksız yapayım ben de

Tabi canım sen de başla ne güzel hep beraber yapar birbirimizi motive ederiz 1 ay dayansak ne kadar güzel kilolar vermiş olacağız
hadi inşallah o zaman
26 Kasımda Cumaya denk geliyor ne güzel, bakaılm 1 sonraki Cumada tartılarımız nasıl olacak

ama ben moralim bozulmasın diye tartılmadım bugün
yarın tartılıp yazayım olur mu

Günaydın kızlar artı 700 üm. Ama o da gider inş
Malum dün artı 2.5 tum
Çok iyi canım ödemmiş çoğu zaten o kadar almanın imkanı yoktu
hadi inşallah o zaman
26 Kasımda Cumaya denk geliyor ne güzel, bakaılm 1 sonraki Cumada tartılarımız nasıl olacak

ama ben moralim bozulmasın diye tartılmadım bugün
yarın tartılıp yazayım olur mu
Olur tabi canım istersen cumaya kadar tartılma direk cuma tartısı paylaş Artık şu uzun süredir takıldığımız kilolardan kurtulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…