Kilolar Firarda 😎

Ay ya benim bu 3.delik yine iltihaplandı hem de ne iltihaplanmak arkası şişmiş sivilce gibi toplamış şişmiş bu sefer zonkluyor da çok tırsıyorum ablam bu normal değil doktora gözükmesi gerek dedi
Canım ihmal etme o zaman doktora görün bir an önce sırf bu yüzden çocukken yaptırılan 1. Deliklerden başka deliğim yok kaç kere denedim deldirdim hep hüsran Kız bebişim olursa 2-3 tane birden deldireceğim uğraşmasın sonra yavrucak

Ben de şimdi tartılmaya gidiyorum dün korkudan tartılmadım merak ediyorum şu an Toparlarsın ama canım ya ne artılar gitti cumaya kadar ne kadar artısın peki tartıldın mı bugün
Valla misafir ayağına her şeyi ben yedim zannımca 2.5 kilo artıyım umarım şişlik falandır saçma bi şekilde 2 gün boyunca kısır ve turşu yedim. Arkadaşım yapmış hiç sevmem normalde ama onunki çok güzel olmuştu

Turşu yediysen çoğu ödemdir canım zaten 1-2 güne halledersin sonra eksiye geçersin Ben de tartıldım artı 400 gram şükür

Ay bizimkiler hiç sevmez kulakta fazla deliği onlara da bir şey diyemiyorum laf işitmemek için gizli gizli gitmem lazım doktora ama yarın da Afyona gidiyorum diplomamı almaya ablamla bi şekikde gitmem lazım

Ben de bir ilk yaşadım yani bile isteye tartılmadım korkudan yarın tartılacağım ama gerçeklerle yüzleşmem lazım Sen de tartıl canım yarın bil ne kadar artısın ona göre hafta içi dikkat edersin
Tartildm cnm +1.400kg ama ne ar bukadr arti geldi anlamadm ya
ben de bayağı yedim 2 gün ya yarına en az 1.5 kilo artı cumadan ay amaaan yedimse yedim yediysek yedik naaapalıım hobaaaa sabahlar olmasın
ayrıca yarın pazaaar, pazartesiye 1 gün cumaya 5 gün varrr
Ohh masallah ayni artimiz insallah gidicek bugn dikkat edicem sabah kotu degl ama pek istedigm gibide olmadi aksami hafif tutcam. Oglan uyuynca vakit bulrsam babam yuruyus fln giderse spor yapcam insallah
Ay ya benim bu 3.delik yine iltihaplandı hem de ne iltihaplanmak arkası şişmiş sivilce gibi toplamış şişmiş bu sefer zonkluyor da çok tırsıyorum ablam bu normal değil doktora gözükmesi gerek dedi
Yaa gecmis olsun cnm bende kucukken takamazdm hep iltihap olrdu buyuynce anladimki altın dıșında kupe takamiyorm hemen yara iltihap oluyor hala.
2 gündür bir tozuttum bir tozuttum tüm hafta aç gezsem anca toparlarım

Ayy odemdir tursulardan, bende cok tursu yedim 2 gundur. Artılar ne cabuk geliyor ya

Kizlar nasilsiniz? Ben hafta basinda hasta olmustum sonra biraz iyi oldum dunden beri yine kotulestim nasil hastalik anlamadim. Kizim da 11 gundur hasta bugun antibiyotik basladik artik.
Bugun biraz hamurisi agirlikli beslendim insallah yarin toparlanirim da tekrar duzeltirim

Canım bazen öyle oluyor hafta içi dikkat edersin ödem için bir şeyler içersin gider zaten 1-2 güne

Çok geçmiş olsun canım hem sana hem kızına Yarın artı gelebilirsin ama hafta içi toparlarsın tekrar ben de evde yatmaya devam eşime zorla iş yaptırıyorum isyan etti edecek

Bugün sonunda düzgün bir beslenme gerçekleştirdim tabi daha akşam yemeği var onu da anlatabilirsem evde yemek de yok dışarıdan bir şeyler söyleyeceğiz ne söylesem diye kara kara düşünüyorum

Bir düzene giriyor diyetim.Cuma bozulunca hafta sonu toparlayamıyorum.
Karar verdim 1ay bozmadan gideceğim.Hele bir de turşuya sardım bu hafta sonu.Ödem doluyum.
Ben de 3 haftadır aynı durumdayım canım ya kurtulamadım şu 66 kilodan çünkü sürekli bozuyorum bir gün iyiysem ertesi gün kesin rezil bir menü oluyor şu 1 haftayı bozmadan atlatsak aslında bence 1 ay sürdürebiliriz ödem de hafta içinde yeşil çay filan iç canım gider zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…