Ortim olsun bu hafta toparlarsinne guzel bir supriz olmus sana Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
Ellerine saglik ortimm. Spor da 1 oldum ama artiydim malesef
Ohh miss afiyet olsn
Sagolasin canimm
Ozel de yazdm ztn ben olmiym bu hafta canim
Hakkinda hayirlisi olsn cnm yine ugra ama
Anaam deli seni persembe gecesi pogaca yenrmi hic
Ohhh s3fan olsunndengelersin sen cnm 6 lari gormusken 7ler gelmesinn tekrar
Canimsin
Canim insallah guzel bi hafta olur birincilik bizdennurc yeni ortim bu hafta biz birinci oluruz insAllah eline sağlık cnm
7 leri bi görsen kırılacak zincir
Aaa yanlış yere bildirim yapmışım şaka gibiDün 7leri gördün diye hatırlıyorum canım eğer kahvaltıdan sonra yine aynı rakamsa sabah şişkinliğin vardır yoksa yine 7yi görecektin sakın moral bozma güzel kaçamaksız beslenmeye ve azcık spor yapmaya gayret et kuzum yavaş yavaş 7leri ortalayıp 8lerden uzaklaşacaksın
Nasl yanls yere kiz baska yere mi yaziyodunAaa yanlış yere bildirim yapmışım şaka gibiaynen 79-78 görsem biraz daha moral bulucam
Baska topikte bugün bildirim yapıyorduk cnm 90 kilo üzerindekiler diye oraya yaziyordjm karışmışNasl yanls yere kiz baska yere mi yaziyodun
Eline emeğine sağlık canım.Tebrikler kızlarORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
15 - 22 Ekim
ÜYE ÜYE SONUÇFit mutlu anne @Cagrihilal1 %0,435+? nnurc Pnrrr-12 %0,746 hzlsel @Breeze96 %1,940 @kardelelen321 @Goklerce %0,159+? @hadikonusalim yarimuhendis %2,825
Haftanın 1. Olan Ortakları
@hadikonusalim &yarimuhendis
Haftanın 2. Olan Ortakları
hzlsel & @Breeze96
Haftanın 3. Olan Ortakları
nnurc & Pnrrr-12
Tebrikler kızlar
Gunaydn yaziym diye alintiladm aksam olduGünaydın kızlar
Oo supersin canimm bende oruc borclarina basliyim diyorum babam gidinceYok yok bugün sondu bitti şimdi eskişehirde yüryüşüme ek sporlarımı da ekleyeceğim ip atlama ve her gün 10 dk karın antremanı zaten pazartesi oruç borçlarımı tutmaya başlayacağım cumaya bombe gibi geleceğim inşallah
Ellerine saglik canimORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
15 - 22 Ekim
ÜYE ÜYE SONUÇFit mutlu anne @Cagrihilal1 %0,435+? nnurc Pnrrr-12 %0,746 hzlsel @Breeze96 %1,940 @kardelelen321 @Goklerce %0,159+? @hadikonusalim yarimuhendis %2,825
Haftanın 1. Olan Ortakları
@hadikonusalim &yarimuhendis
Haftanın 2. Olan Ortakları
hzlsel & @Breeze96
Haftanın 3. Olan Ortakları
nnurc & Pnrrr-12
Tebrikler kızlar
Hadii insallahh tamamen salsan giderdi cnm iyi direniyorsun ipin ucunu koyvermeBugün düzgün beslenmeye geri dönmem lazım saçma sapan bir haftaydı bir gün güzel beslendiysem ertesi gün saçmaladım bugün tartıya çıkamadım bile korkumdanBütün bir hafta kendime söz verdim 0 kaçamak yapacağım ve haftaya artık 65i göreceğim yani inşallah
Insallah canimmOrtim olsun bu hafta toparlarsin
Anladim cnmBaska topikte bugün bildirim yapıyorduk cnm 90 kilo üzerindekiler diye oraya yaziyordjm karışmış
Canim Tesekkur ederimmGunaydn yaziym diye alintiladm aksam oldu
Oo supersin canimm bende oruc borclarina basliyim diyorum babam gidince
Ellerine saglik canim
nnurc ortim sayende 3. Olmusuz tebrikler
Hadii insallahh tamamen salsan giderdi cnm iyi direniyorsun ipin ucunu koyverme
Insallah canimm
Anladim cnm
Evettttttt
Inşallah ortimEvetttttttbu hafta güzel bir sonuç alalım inşallah canım
canım eline sağlıkORTAKLAR
( 22 - 29 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kızlar bu hafta ortaklarda olmak isteyen sadece 6 kişi var açıkçası takım kayıplarda bu net bir şekilde gözüküyor inşallah ilerleyen haftalarda toparlanırız
Afiyet olsun canım gayet güzel tam blr cumartesi menüsü23 ekim
sabah Klasik kahvaltı +sucuklu yumurta
Öğle yok
18.00
Et paça 1 kase kıtır ekmek
21.00
1 kup sütlü tatlı
2 litre su 8 bin adım
hzlsel
Sağ ol canım
Sağ ol kuzumHep bı sebep var bende oğlanda hamile kaldığım ay spora başlamıştım sürekli koşu hafif ağırlıklarla squat falan yapıyordum hamlıktan ağrıyor saniyodum hamileliktenmis nasipte varsa Rabb'im esirgiyor sağlıkla kucağına al insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Kız ne böceği ay bende acayip huylanırım ya
Aynen cnm insAllah yapabilirim cnm
Geç oldu ama hayırlısyla gidin gelin insAllah
insAllah ebedi rakibim
Rica ederim canım
Saol cnm insAllah
Yüz karasıyım resmen
Cuma olunca bol kacamakli olmuş cnm
MaşAllah kız cuma şenliği yapmışsın afiyet olsun
Cumaya göre güzel cnm afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel cumaya göre
Afiyet olsun canım güzel menü
Olsun yazmak bırakmamak bile süper
Tebrikler kızlar emeğine sağlık cnm
nnurc yeni ortim bu hafta biz birinci oluruz insAllah eline sağlık cnm
Sağ ol canım
İnşallah göreceksin canım dikkat etmeye devam et yeterAaa yanlış yere bildirim yapmışım şaka gibiaynen 79-78 görsem biraz daha moral bulucam
Sağ ol canımEline emeğine sağlık canım.Tebrikler kızlar
Aynen canım direnmeye çalışıyorum yoksa kilolar aynen gelecekGunaydn yaziym diye alintiladm aksam oldu
Oo supersin canimm bende oruc borclarina basliyim diyorum babam gidince
Ellerine saglik canim
nnurc ortim sayende 3. Olmusuz tebrikler
Hadii insallahh tamamen salsan giderdi cnm iyi direniyorsun ipin ucunu koyverme
Insallah canimm
Anladim cnm
Sağ ol canımcanım eline sağlık
haftaya ortilere gelicem yine inşallah
Sagol canimCanim Tesekkur ederimmben de senin spor 1.ligini tebrik ederim ben 100 puanda kalmisim
Ayy oyle 2 gundur deli gbi yedim malesef baya artiyim kesn bugun korkuma tartilmadimSağ ol canım
Aynen canım direnmeye çalışıyorum yoksa kilolar aynen gelecek
Sağ ol canım
Ben de bir ilk yaşadım yani bile isteye tartılmadım korkudanSagol canimbu hafta artirirsin cnm sporu insallah
Ayy oyle 2 gundur deli gbi yedim malesef baya artiyim kesn bugun korkuma tartilmadim
ben de bayağı yedim 2 gün yaAyy oyle 2 gundur deli gbi yedim malesef baya artiyim kesn bugun korkuma tartilmadim