Kilolar Firarda 😎

:KK36:ne guzel bir supriz olmus sana Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim

Ellerine saglik ortimm. Spor da 1 oldum ama artiydim malesef :KK43:

:KK200:

Ohh miss afiyet olsn

Sagolasin canimm :KK200:

Ozel de yazdm ztn ben olmiym bu hafta canim :KK200:

Hakkinda hayirlisi olsn cnm yine ugra ama

Anaam deli seni persembe gecesi pogaca yenrmi hic :olamaz: :rolleyes:

Ohhh s3fan olsunn :rolleyes: dengelersin sen cnm 6 lari gormusken 7ler gelmesinn tekrar

Canimsin :KK200:
Ortim olsun bu hafta toparlarsin 😊💕

7 leri bi görsen kırılacak zincir
Dün 7leri gördün diye hatırlıyorum canım eğer kahvaltıdan sonra yine aynı rakamsa sabah şişkinliğin vardır yoksa yine 7yi görecektin sakın moral bozma güzel kaçamaksız beslenmeye ve azcık spor yapmaya gayret et kuzum yavaş yavaş 7leri ortalayıp 8lerden uzaklaşacaksın😍
Aaa yanlış yere bildirim yapmışım şaka gibi 🤪🙄 aynen 79-78 görsem biraz daha moral bulucam

Günaydın kızlar💕
Gunaydn yaziym diye alintiladm aksam oldu :confused:
Yok yok bugün sondu bitti şimdi eskişehirde yüryüşüme ek sporlarımı da ekleyeceğim ip atlama ve her gün 10 dk karın antremanı zaten pazartesi oruç borçlarımı tutmaya başlayacağım cumaya bombe gibi geleceğim inşallah💃💃
Oo supersin canimm bende oruc borclarina basliyim diyorum babam gidince
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:ORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
15 - 22 Ekim

Haftanın 1. Olan Ortakları
@hadikonusalim & yarimuhendis yarimuhendis

Haftanın 2. Olan Ortakları
hzlsel hzlsel & @Breeze96

Haftanın 3. Olan Ortakları
nnurc nnurc & Pnrrr-12 Pnrrr-12

Tebrikler kızlar 👏🏻👏🏻👏🏻

Ellerine saglik canim
nnurc nnurc ortim sayende 3. Olmusuz tebrikler :KK36:
Bugün düzgün beslenmeye geri dönmem lazım saçma sapan bir haftaydı bir gün güzel beslendiysem ertesi gün saçmaladım bugün tartıya çıkamadım bile korkumdan🙈 Bütün bir hafta kendime söz verdim 0 kaçamak yapacağım ve haftaya artık 65i göreceğim yani inşallah🤣
Hadii insallahh tamamen salsan giderdi cnm iyi direniyorsun ipin ucunu koyverme :KK9:
Ortim olsun bu hafta toparlarsin 😊💕
Insallah canimm :KK36:
Baska topikte bugün bildirim yapıyorduk cnm 90 kilo üzerindekiler diye oraya yaziyordjm karışmış
Anladim cnm

Ellerine saglik canim

Hadii insallahh tamamen salsan giderdi cnm iyi direniyorsun ipin ucunu koyverme :KK9:

Anladim cnm
Canim Tesekkur ederimm💕 ben de senin spor 1.ligini tebrik ederim ben 100 puanda kalmisim😅

:KK60: ORTAKLAR :KK60:
( 22 - 29 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kızlar bu hafta ortaklarda olmak isteyen sadece 6 kişi var açıkçası takım kayıplarda bu net bir şekilde gözüküyor inşallah ilerleyen haftalarda toparlanırız
canım eline sağlık 😘
haftaya ortilere gelicem yine inşallah 😘

Ellerine sağlık canım😍
@hadikonusalim canım tebrik ederim bizi 1.olmuşuz💃💃🤗
Sağ ol canım😘
Hep bı sebep var bende oğlanda hamile kaldığım ay spora başlamıştım sürekli koşu hafif ağırlıklarla squat falan yapıyordum hamlıktan ağrıyor saniyodum hamileliktenmis nasipte varsa Rabb'im esirgiyor sağlıkla kucağına al insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤗

Kız ne böceği ay bende acayip huylanırım ya

Aynen cnm insAllah yapabilirim cnm

Geç oldu ama hayırlısyla gidin gelin insAllah

insAllah ebedi rakibim 😘

Rica ederim canım

Saol cnm insAllah

Yüz karasıyım resmen :KK43:

😘

Cuma olunca bol kacamakli olmuş cnm

MaşAllah kız cuma şenliği yapmışsın afiyet olsun

🤪🙄

Cumaya göre güzel cnm afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel cumaya göre

Afiyet olsun canım güzel menü

Olsun yazmak bırakmamak bile süper

Tebrikler kızlar emeğine sağlık cnm
Sağ ol kuzum🥰
nnurc nnurc yeni ortim bu hafta biz birinci oluruz insAllah eline sağlık cnm
😍😍😍
Eline sağlık canım 💕

@Goklerce ortiyiz balım. Hadi bismillah🥳💕
Sağ ol canım🥰
Aaa yanlış yere bildirim yapmışım şaka gibi 🤪🙄 aynen 79-78 görsem biraz daha moral bulucam
İnşallah göreceksin canım dikkat etmeye devam et yeter🥰

Eline emeğine sağlık canım.Tebrikler kızlar💕
Sağ ol canım🥰

Ellerine saglik canim

Anladim cnm
Aynen canım direnmeye çalışıyorum yoksa kilolar aynen gelecek😅
canım eline sağlık 😘
haftaya ortilere gelicem yine inşallah 😘
Sağ ol canım😘

Canim Tesekkur ederimm💕 ben de senin spor 1.ligini tebrik ederim ben 100 puanda kalmisim😅
Sagol canim :KK200: bu hafta artirirsin cnm sporu insallah
Sağ ol canım🥰

Aynen canım direnmeye çalışıyorum yoksa kilolar aynen gelecek😅

Sağ ol canım😘
Ayy oyle 2 gundur deli gbi yedim malesef baya artiyim kesn bugun korkuma tartilmadim :KK43:

Sagol canim :KK200: bu hafta artirirsin cnm sporu insallah

Ayy oyle 2 gundur deli gbi yedim malesef baya artiyim kesn bugun korkuma tartilmadim :KK43:
Ben de bir ilk yaşadım yani bile isteye tartılmadım korkudan🙈 yarın tartılacağım ama gerçeklerle yüzleşmem lazım🤣 Sen de tartıl canım yarın bil ne kadar artısın ona göre hafta içi dikkat edersin🥰

Ay ya benim bu 3.delik yine iltihaplandı hem de ne iltihaplanmak arkası şişmiş sivilce gibi toplamış şişmiş bu sefer zonkluyor da çok tırsıyorum ablam bu normal değil doktora gözükmesi gerek dedi😭😭😭

X