Kilolar Firarda 😎

Evett nerden bilebilirimki hamile kalacağımı ummuyodum bile resmen ugrarım tabii etiketler olmayınca ugramak nasip olmuyo
ne guzel bir supriz olmus sana Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim
Ellerine saglik ortimm. Spor da 1 oldum ama artiydim malesef
ortim ne demek ortiliğin için teşekkür ederim :) baban geldiği için özel durumun vardı arada olur öyle :)

Ay bi çay keyfi yapmışım yorgunluk üstüne bi güzel gitti ki sormayın
Ohh miss afiyet olsn
Sagolasin canimm
Kızlar yarın paylaşacağım ortaklık sonuçlarını ve yeni ortakları bu gece biraz işim var
Ozel de yazdm ztn ben olmiym bu hafta canim
Arkadaşlar ben müsade istiyorum diyet yapamıyorum ve sadece sizleri arada okumaya gelir yorum yazarım canlarım o yüzden listeden çıkmak istiyorum
Hakkinda hayirlisi olsn cnm yine ugra ama
Anaam deli seni persembe gecesi pogaca yenrmi hic
Ay bugün kahvaltıda niyeyse bi coştumyola çıkacağız 3 saate akşama çok çok iyi dengelemem lazım
Ohhh s3fan olsunn dengelersin sen cnm 6 lari gormusken 7ler gelmesinn tekrar
Bomba gibi geleceğine benim de hiç şüphem yok
Canimsin

Ay bugün kahvaltıda niyeyse bi coştumyola çıkacağız 3 saate akşama çok çok iyi dengelemem lazım
Afiyet olsun

Hıı genel olarak yani
Canım ben de artıyım bugün moral bozmak yok

Ohhh s3fan olsunn dengelersin sen cnm 6 lari gormusken 7ler gelmesinn tekrar
Yok yok bugün sondu bitti şimdi eskişehirde yüryüşüme ek sporlarımı da ekleyeceğim ip atlama ve her gün 10 dk karın antremanı zaten pazartesi oruç borçlarımı tutmaya başlayacağım cumaya bombe gibi geleceğim inşallah

Ahhhh canıımmmm inşaaallaahhhhhh❤❤❤❤❤

Ellerine sağlık canım
denizbenimadim canım tebrik ederim bizi 1.olmuşuz

ORTAKLAR
( 22 - 29 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Kızlar bu hafta ortaklarda olmak isteyen sadece 6 kişi var açıkçası takım kayıplarda bu net bir şekilde gözüküyor inşallah ilerleyen haftalarda toparlanırız

Son düzenleme:
Hep bı sebep var bende oğlanda hamile kaldığım ay spora başlamıştım sürekli koşu hafif ağırlıklarla squat falan yapıyordum hamlıktan ağrıyor saniyodum hamileliktenmis nasipte varsa Rabb'im esirgiyor sağlıkla kucağına al insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Kız ne böceği ay bende acayip huylanırım ya
Akşam yediklerimiz direk etkiliyor canım olsun yine de eksisin bundan sonra istikrarlı bir şekilde eksi gelmek önemli olan ve sen istediğin taktirde yapabilirsin
Aynen cnm insAllah yapabilirim cnm
Geç oldu ama hayırlısyla gidin gelin insAllah
Geliyor 7 ler.8 ler gitsin gelmesin
insAllah ebedi rakibim
bak ayrı etiketlenince bildirim geldi canım eline sağlııık teşekkür ederiiiiz
Rica ederim canım
Tbrkler cnm az da olsa eksi ve haftaya 7ler insallah
Saol cnm insAllah
Yüz karasıyım resmen

Cuma olunca bol kacamakli olmuş cnm
MaşAllah kız cuma şenliği yapmışsın afiyet olsun
yaaaa nasıl zeytine zeytinyağı dökersin yaa nasılllll iyice zıvanadan çıkmış bu grup

Cumaya göre güzel cnm afiyet olsun
22 ekim
Kahvalti 9:00
azıcık patates kizartmasi
Maydanoz
salatalik
domates

Oglr 13:00
3 tane mercimekli borek

Aksam 19:00
3 yk pilav
1 saksi krbabi
Salata

3 lt su

10 bin adim

Fit mutlu anne
Afiyet olsun canım güzel cumaya göre
22 ekim cuma
13:00 2 yumurtali kiymali mantarli omlet, domates, cok az tahinli corek
Bugun yogunluktan menum bu kadardi simdi de bisey yemek istemiyorum

Su 2 litre
Fit mutlu anne Pnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel menü
Eline sağlık canım . Menü yazmak bu hafta bana iyi geliyor şu ki son dönemeçte olayı batırdım
Olsun yazmak bırakmamak bile süper
Tebrikler kızlar emeğine sağlık cnm

nnurc yeni ortim bu hafta biz birinci oluruz insAllah eline sağlık cnm

Canım beni de ekler misin ortakla i

Canımm benimm evettt demekki var bundada bir hayırrr amin insaallahhhh

Mrb kızlar sabah wc çıkamadım bekledim baya ama artiyim dünle sabitim sanırım kahvalti yaptım yine tartıldım aynı çıktım kesin eksiydim ama nasip
Geçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.85
Fark: +400

Eklentiler

• IMG20211023103628.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 17
Eline sağlık canım
G Goklerce ortiyiz balım. Hadi bismillah

Mrb kızlar sabah wc çıkamadım bekledim baya ama artiyim dünle sabitim sanırım kahvalti yaptım yine tartıldım aynı çıktım kesin eksiydim ama nasip
Geçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.85
Fark: +400
Dün 7leri gördün diye hatırlıyorum canım eğer kahvaltıdan sonra yine aynı rakamsa sabah şişkinliğin vardır yoksa yine 7yi görecektin sakın moral bozma güzel kaçamaksız beslenmeye ve azcık spor yapmaya gayret et kuzum yavaş yavaş 7leri ortalayıp 8lerden uzaklaşacaksın

Bugün düzgün beslenmeye geri dönmem lazım saçma sapan bir haftaydı bir gün güzel beslendiysem ertesi gün saçmaladım bugün tartıya çıkamadım bile korkumdan Bütün bir hafta kendime söz verdim 0 kaçamak yapacağım ve haftaya artık 65i göreceğim yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…