Kilolar Firarda 😎

oyy sana da kalp

Yok işe yaramıyor bendeonlara ulaşabilmem kolay oluyor çünküancak birisiyle bölüşürsem iş görür
ablan

oyy tarçın da yakışır he :)

oyy sana da kalp

ablan

oyy tarçın da yakışır he :)
Lokumlarında onunla bölüşüyoruz arada zaten ama trabzona dönünce annem de ortak olabiliro da 5 ayda 20 kg verdi hanımefendiğicimiz kilosunu korumakla meşgul 1.5 2 aydırbenim züber barlarımı sevmeyen kadın hastası oldu

Ben hiç yemedim canım önerebileceğin pasta çikolata tadın veren kalorisi ayarında bişey var mı ?
cnm sek quark bar var kurabiyelisi özelkle pastaya benziyor, protein bar olarak uniq2go larınki güzel tatlıya benziyor dur resmini atayım

ay inanmıyoruum o kadar oldu mu e nasıl verdi cnm taktikleri alalım

Eklentiler

• 1631558310976.png
    326,3 KB · Görüntüleme: 25
Canım valla akşam yemeğinden sonra atıştırmalıklarını kesti ekmeğini birazcık azalttı ıvır zıvır yemediarada bi gelip bana da nispetini yaptı benim kadar olamıyorsun bak ben senden daha iradeliyim dedi gazladı kendisinişimdi onunla kilo muhabbeti yapmaya uyuz oluyorum çünkü o zayıflarken ben aldım

oyyy çok gıcık bir durum yaa

Diyetisyenden dinledim kahve ve hindistan cevizi yağının yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak ispatlanmış özellikle spordan yarım saat önce içerseniz fazladan 250 kalori yakabilirsiniz dedi
Oooo vallahamıı deneyim o zaman bende bigün bakalım beğencekmiyim

kocanla sınıyooorrrrr

yemişsin gitmiş bile bundan sonra ne yiyecek acıkmayı bekleyip ye ki gülüm böyle artı olmasın , suyu arttırıp arada düzenli nefes alıp verme çalışması yapsan 2 güne gider artın

Bir züber bar 130 kalori yani o kadar çok değil bence ama tabi düşük de değil canım şu son 7 kilomuzu bir an önce veririz inşallah bende aralığın sonuna hedef koydum

sene 1950 diye başlarsın artık
bu işi şimdiki zamana taşıma zamanı canım 40lara bile inersin sen valla
Yok kuzum 40lara inemem ben 50 oldum nevrim döndükendimi iyi hissettiğim kilo aslında 53 54 ama benim regl düzensizliğim vardı 56da sabit kaldığımda düzene girdi o yüzdendem hedef 55

Çok geçmiş olsun canım ya bak bunlar hep işaret vücudun sana yeme diyor Şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum

Off bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor

Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım

Hoş geldin canım ,özledik seni
Olsun bebiş toparlıycaz merak etme. Şimdi yetiştirmem gereken bi ders var. Onu bitirdikten sonra menümü yazıcam inşallah. Sen de beni etiketlemeyi unutma.

Kızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
hazal iyileşti artık diyecek heeee

Yok kuzum 40lara inemem ben 50 oldum nevrim döndükendimi iyi hissettiğim kilo aslında 53 54 ama benim regl düzensizliğim vardı 56da sabit kaldığımda düzene girdi o yüzdendem hedef 55
hıım tamam canım hadi biraz sık dişini de 3 ayda ver artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…