- 31 Temmuz 2020
- 19.781
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hepimiz yeniden hoş geldikİyiyim canım kürkçü dükkana döndüm aldıklarını vermeye çalışıyorum
merhabalar canım hoş buldum küçüğümasliogretmen merhaba hoş geldinizben zeynep takımın en küçüğüyüm bunu da belirtmesem olmaz her gelene söylüyorum ayrıcalıklı gibiyim sanki
hoş bulduk canım benim yeniden hepinizi görmek ne güzelOff bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor
Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım
Hoş geldin canım ,özledik seni
hoş bulduk HaticemmmmHidistan cevizi meyve olanmi yoksa toz olanmi
Oooo kimlere kimler gelmiş hoşgeldin canım benim
merhabalar canım, hoş buldumasliogretmen merhaba canım hoş geldin
Veririm 3 ayda herhalde ya şu an kaçım bilmiyorum gerçiamaaann vereyim de gerisi önemli değilhazal iyileşti artık diyecek heeee
hıım tamam canım hadi biraz sık dişini de 3 ayda ver artık
Ay Hasan aşırı yakılıklı ve tatlış ama favorim Sergen ya aşırı gülüyorum onaAy Masterchef Hasan çok tatlıııış sizin favoriniz kim?
Hoş buldum canım. Eh biraz olsa toparladım. Bugünde resmi olarak şirketimizin açılışını yaptık yorucu bir süreç olacak Allah hayırlısını versin inşallahTempus hoş geldin canım ne yaptın işlerini yoluna koyabildin mi
Hala iyi sayılmam aslında ama buna şükür. Mide ağrım sırtıma vurunca dayanılmaz oluyor. Ama ciddi anlamda yemekten soğuyorum.Çok geçmiş olsun canım ya bak bunlar hep işaret vücudun sana yeme diyor Şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum
afiyet olsun canım ne zaman karar verirsen gel, menü planı bile oluşturmana yarıdım edebilir,fikir verebilirizKızlar bende istiyorum aslında. Yapabilirmiyim bilmiyorum. Bana biraz destek verseniz. Şuan bile irmik helvası yiyorum kola içiyorum
en az 10 kilo dedin ya ordan yola çıktım canımVeririm 3 ayda herhalde ya şu an kaçım bilmiyorum gerçiamaaann vereyim de gerisi önemli değil
Ay Hasan aşırı yakışıklı ve tatlış ama favorim Sergen ya aşırı gülüyorum ona
Ay evet ya of o saate kadar çok güzeldi zaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsunAkşam 8 e kadar o kadar iyi gidiyordun ki vaaav menüye bak dedim niye yedin şimdi koş bakim koridorda
Aynen anca boş boş konuşurlarAman sorma, 1 saat bırak yaptıkları tek şey tv karşısına oturmak onda da eee bu çocuk ben de durdu ne ağladı ne bişe diyorlar
sıkıysa bütün gün sabah öğle akşamlar öğünlerini yedir arada meyvesiydi kuruyemişiydi yedir altını aç tuvaletini yaptır temizle banyo yaptır o arada tabii ki oyun oyna haaa tabi bütün bunları yaparken bi de evin temizliğiydi çamaşırıydı yemeğiydi bunlarla uğraş
Ayy çok sevindim canım yaKızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Canısı yazdım menü ama seni etiketlemeyi unuttumOlsun bebiş toparlıycaz merak etme. Şimdi yetiştirmem gereken bi ders var. Onu bitirdikten sonra menümü yazıcam inşallah. Sen de beni etiketlemeyi unutma.
Aynen bugün raporum bitti ve okula gittimhazal iyileşti artık diyecek heeee
hıım tamam canım hadi biraz sık dişini de 3 ayda ver artık
Hadi hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun canımHoş buldum canım. Eh biraz olsa toparladım. Bugünde resmi olarak şirketimizin açılışını yaptık yorucu bir süreç olacak Allah hayırlısını versin inşallah
Sen nasılsın canım?
O zaman artık sağlığın için de yediklerine ayrı blr dikkat etmen gerekecek bu kilo vermeni de kolaylaştırır canım çok geçmiş olsun tekrarHala iyi sayılmam aslında ama buna şükür. Mide ağrım sırtıma vurunca dayanılmaz oluyor. Ama ciddi anlamda yemekten soğuyorum.
Bizimkilere de söyledim, bensiz istediğinizi yiyip içebilirsiniz boğazımızdan geçmiyor demeyin ben yemedikçe iyi oluyorum. Yağlı vs yediğimde midem kriz geçiriyor resmen
Sağ ol canım ya beni düşün nasıl sevinçliyimAy evet ya of o saate kadar çok güzeldi zaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsun
Aynen anca boş boş konuşurlar
Ayy çok sevindim canım ya
Canısı yazdım menü ama seni etiketlemeyi unuttum
Tamam bakarım birazdan bebiş.Ay evet ya of o saate kadar çok güzeldi zaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsun
Aynen anca boş boş konuşurlar
Ayy çok sevindim canım ya
Canısı yazdım menü ama seni etiketlemeyi unuttum
Hg canım sağlıkla büyütün insAllahKızlar bende istiyorum aslında. Yapabilirmiyim bilmiyorum. Bana biraz destek verseniz. Şuan bile irmik helvası yiyorum kola içiyorum
Teşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.Hg canım sağlıkla büyütün insAllah
Ortim güzel menü benimki müthüş mükemmelli bı menü yazayım birazdanBugün menüm
Sabah türk kahvesi,ceviz ve elma
İlk öğün 2 yumurtalı zeytinyağlı hellimli omlet,siyah zeytin,salatalık iceberg
Ara 1 elmalı tarçınlı kurabiye,şekersiz siyah çay
İkinci öğün nohut yemeği,ayran, hazır tavuk ızgara
Ara 1 lt limonlu yeşil çay, light sütlü kahve
8000 adım,2 mil leslie,15 dk bölgesel
Fit mutlu anne
Hayret bişey ya daha 3 aylık bebeği olan yeni doğum yapmış birine denecek laf mı hiç daha anca toparlar vücut inan benim göbek felaketti su an hamile kaldığım haline geldi ilk aylar acayip yumuşak sarkıkti hiç dinleme zamanla vücudun toparlanıp eksiye geçeceksin sağlık olsun yeter kiTeşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.
canım süt yapan gıdaları çok bilmiyorum anneler daha çok yardımcı olabilir ama çayı var diye biliyorum rezeneli filan karışık :) o tek başına bile oldukça faydalı , onun dışında sütte de bol olan faydalı yağları ve protein bol tüketmen lazım canımTamam kızlar bugünden itibaren söz veriyorum başlıyorum. Bu arada emziren bir anneyim. 3 aylık bebeğim var. Süt olsun diye yedigim şeylerin bana kilo olarak dönmesi de ayrı drajedi . Listeye yardimci olursanız çok sevinirim. Başlangıç kilosu 70 hedefim 60. Günde yarım saat spor yapabilirim mekik vs. Belediyelerin aletleri de yakınımda. Onlara da biniyorum. Düzenli gidebilirim. Şimdi ne yapacağım sabah kalktığımda. Bu arada 3litre suyumu iciyorum
Öyle canım tabi. Onlar hep konuşur zaten. Ben hamileykende konuşuyorlardi. Onlar için değil gerçekten istediğim için kendim için vereceğim kilolarimi. Hiç bir kiyafetim olmuyor.Hayret bişey ya daha 3 aylık bebeği olan yeni doğum yapmış birine denecek laf mı hiç daha anca toparlar vücut inan benim göbek felaketti su an hamile kaldığım haline geldi ilk aylar acayip yumuşak sarkıkti hiç dinleme zamanla vücudun toparlanıp eksiye geçeceksin sağlık olsun yeter ki