Kilolar Firarda 😎

Ay çok güzel onlar da ama mesela ben de hiç lokma yemedimbelki lokma daha güzeldir bilemiciiiğimmmve lokumların bir paketindeki kalori bir tane barın kalorisine denk neredeyse
hıım o yüzden tercih ediyosun lokmalar öyle çabuk yeniyo ki bir paket neredeyse 400 kalori ve ben bir oturuşta yiyebiliyorum yanında sıvı birşey tüketirsem şişiyo ama bitiremiyorum

Aslı öğretmenim çok hoş geldin çok tatlış bir geliş oldu bu. Ben Gözde çok memnun oldum.

hıım o yüzden tercih ediyosun lokmalar öyle çabuk yeniyo ki bir paket neredeyse 400 kalori ve ben bir oturuşta yiyebiliyorum yanında sıvı birşey tüketirsem şişiyo ama bitiremiyorum
Ya benim açılan paketi bitirme gibi bir huyum var o paket bitmeden bana rahat gelmiyor resmenlokmaları da kaç kere alacaktım ben bunu açarsam bitiririm diyip almadım

İyiyim canım kürkçü dükkana döndüm aldıklarını vermeye çalışıyorum

canım canım çok güzel menü
özellikle de yeşil çaya ve züber uçuruyorrr kurabiye cenevarım beniim

cnm hepsini sil sonra menünü yaz, altta düzenle yazıyo ona basıcaksın önce
Mesaj üzerinde oynama yapılmıyor düzenle kısmı ilk dakikalarda geçerli bildiğim kadarıyla şimdi şikayet et var onun yerine yani silecek bir yer yok malesef

Ya benim açılan paketi bitirme gibi bir huyum var o paket bitmeden bana rahat gelmiyor resmenlokmaları da kaç kere alacaktım ben bunu açarsam bitiririm diyip almadım
cnm ben o huyumu şöyle yendim pakette kalanları ayrı kaba koyup kağıdı atıyorum
cam kavanoz çok iş görüyor senin de vardır şu magnolia kavanozlarından kesin

canım canım çok güzel menü
özellikle de yeşil çaya ve züber uçuruyorrr kurabiye cenevarım beniim
Kuzumm çok teşekkür ederim. Kendimi buldum diğer foto beni tam yansıtamıyordu boğa burcu iştahına uygun olarak kurabiye canavarı cuk oturdu. Kurbiş canavarını da çok severim zaten İştahımı birden kesen şey kesinlikle bu gruptur çoktan gidip dolapla sarmaş dolaş olmuştum eşim bile şaşkın. Hepinize çok kalp

cnm ben o huyumu şöyle yendim pakette kalanları ayrı kaba koyup kağıdı atıyorum
cam kavanoz çok iş görüyor senin de vardır şu magnolia kavanozlarından kesin
Yok işe yaramıyor bendeonlara ulaşabilmem kolay oluyor çünküancak birisiyle bölüşürsem iş görür

@bilgem tomris o 1 lt yeşil çayı nasıl yapıyorsun canım sanki anlatmıştın gibi ama tam hatırlayamadım
Zeynepcim bu yeşil yapraklı olan aktarlarda satılan yaprakları büyük büyük açılan yeşil çaylar vardır. Aktardan onlardan alıyorum. Bir demlik demlerim 1 yemek kaşığı attığımda o yapraklar açılır çay süzgecini doldurur kaynamış suyla buluştuğu vakit. Limon sıkıp doldurup doldurup içerim. Bazen içine kabuk tarçın atarım minik bazen sade limonlu. Benim tüketim şeklim böyle canım.

Ben bunu trabzona gittiğimde deneyeyim o zaman aktardan alıp çok teşekkür ederim

Off bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor
Eveet orti olmuşuz. Ay ortim ben sabah +200 geldim haberin olsun. Sabahtan beri dersteydim yazamadım. Senin nasıldı pzt tartın?
Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım
Geldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.
Hoş geldin canım ,özledik seni

Kizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek

Su:1.5 litre pek icemedim
Güzel sayilit ama şu çok az canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun, suyun çok güzel
Çok güzel canım afiyet olsun , akşam harika
Güzel menu canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…