Kilolar Firarda 😎

Sağ ol canım ben lokmadan hiç yemedim ama bar olanı seviyorum dediğin gibi tatlı isteğini kesiyor
züber candıır değil mi yarimuhendis balım
hzlsel de seviorrrr o da sevioor bu da sevioor herkes seviooorr
Bayılıyorum

Hidistan cevizi meyve olanmi yoksa toz olanmi
Geldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.
Oooo kimlere kimler gelmiş hoşgeldin canım benim

Akşam 8 e kadar o kadar iyi gidiyordun ki vaaav menüye bak dedim niye yedin şimdi koş bakim koridorda

Off bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor

Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım

Hoş geldin canım ,özledik seni
Aman sorma, 1 saat bırak yaptıkları tek şey tv karşısına oturmak onda da eee bu çocuk ben de durdu ne ağladı ne bişe diyorlar

sıkıysa bütün gün sabah öğle akşamlar öğünlerini yedir arada meyvesiydi kuruyemişiydi yedir altını aç tuvaletini yaptır temizle banyo yaptır o arada tabii ki oyun oyna haaa tabi bütün bunları yaparken bi de evin temizliğiydi çamaşırıydı yemeğiydi bunlarla uğraş

Ben hiç yemedim canım önerebileceğin pasta çikolata tadın veren kalorisi ayarında bişey var mı ?
Ben tatlı olarak züber yiyorum canım bazen de litalifin barları ve yine litalifin yulaflı incir topları var onu tüketiyorum tabi pasta çikolata yerini tutmuyor ama tatlı ihtiyacımı kesiyor

Ben tatlı olarak züber yiyorum canım bazen de litalifin barları ve yine litalifin yulaflı incir topları var onu tüketiyorum tabi pasta çikolata yerini tutmuyor ama tatlı ihtiyacımı kesiyor
Tatlı isteğimi hurma da kesiyor ama bazen çikolata kek benzeri şeyler istiyorum onun yerine züber yiyeyim dedim ama kalorilerinin o kadar masum olmadığını duydum .neyse şu son 7 kiloyu kasıma kadar vereyim tatlı yerine hurma da yerim

Sağ ol kuzum ben bugün biraz aç kalktım sofradan artı çıkınca bugün az yiyeyim dedim Sen zaten eksi gelmiştin canım bir şeycik olmaz bazen insan gerçekten çok acıkıyor yedikçe yiyor
Menün gayet güzel canım hiç fazla yedim diye düşünme sadece sabah 1 dilim ekmek olabilirdi onun dışında hiçbir sorun yok

Hindistanceviz yağı yazmamışım kızlar

Hindistan cevizi yağını aldım geçenlerde türk kahvesine koydum ama sevemedim pek kahve bin tadı değişti yağlı gibi oldu. Ama verdiğin tarifte deneyeceğim birde canim tamamdir
Kahvede hiç denemedim yağlı gibi olur ama süttede biraz yağ gibi oluyo ama sonuçta yağ çünküama faydası çok

Canim cok sevindim seni gordugume hayirli olsun insallah ortiligimiz de yeni sayfamiz da. Ben de cok toparlayamadim eski irademe biran once kavusmayi diliyorum. Bu hafta birbirimizi itekleyelim insallah. Cok gecmis olsun canim bu arada insallah biran once kavusursjn sagligina
Nikinik kıız bdvden çık buraya gel artık
Burasi bdv den daha hizli akiyor takip edemiyorum
Kizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek

Su:1.5 litre pek icemedim
Afiyet olsun ortim. Ilk gunler icin gayet iyi menun

Tamam canim bugun pek dikkat edemedim ama yarin daha cok dikkat edicem
Yarin hic kacamak yok o zaman ortim

Kahvede hiç denemedim yağlı gibi olur ama süttede biraz yağ gibi oluyo ama sonuçta yağ çünküama faydası çok
Diyetisyenden dinledim kahve ve hindistan cevizi yağının yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak ispatlanmış özellikle spordan yarım saat önce içerseniz fazladan 250 kalori yakabilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…