Sağ ol canım ben lokmadan hiç yemedim ama bar olanı seviyorum dediğin gibi tatlı isteğini kesiyorBence oldukça başarılı akşam pidesi olsa da günün totalinde kalori dengesi bence sağlanmış. Afiyetler olsun.
Afiyet olsun canım suyunu tamamlamaya çalış bence.
Bu züberi ben de bugün denedim 1 tane lokum acayip güzel canı insanın tatlı istediğinde en azından rafine şekerden uzak hurma şekeriyle yapılmış bir atıştırmalık tercihi. Afiyet olsun canım menü güzel
Bayılıyorumzüber candıırdeğil mi yarimuhendis balım
hzlsel de seviorrrr o da sevioor bu da sevioor herkes seviooorr
Tamam canım çok teşekkür ederimRica ederim canım şiddetle tavsiye ederim kesinlikle zayıflamaya çok yardımcı oluyor.
Hidistan cevizi meyve olanmi yoksa toz olanmiMerhaba kızlarr aklıma biranda birşey geldii
Hindistan cevizi almanızı öneririm aktardan
Hem yağları yakıyor hem bağırsakları çalıştırıyor hemde metabolizmayı
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı h.cevizi
Kahvaltıdan 2 saat sonra için yada ögleden sonra gündüzde içebilirsin tok karna sütünüz ılık olsun çok soğuk olmasın halama zamanında diyetisyen önermişti içmişti gerçektende çok iyi birşey
Oooo kimlere kimler gelmiş hoşgeldin canım benimGeldim canım. Hepinizi ayrı ayrı çokkkkk özledim.
Akşam 8 e kadar o kadar iyi gidiyordun ki vaaav menüye bak dedim niye yedin şimdi koş bakim koridorda13.09.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 haşlanmış yumurta, 2 dlm peynir,salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel
16.00 sade kahve
19.00
1 kepçe domates çorbası, 2 sk taze fasulye, 2 bardak ayran, 1 dilim ekmek
20.00
2 limonlu hanimeller
Şu: 2 lt
2 bardan yesil cay
Aman sorma, 1 saat bırak yaptıkları tek şey tv karşısına oturmak onda da eee bu çocuk ben de durdu ne ağladı ne bişe diyorlarOff bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadansanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor
Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım
Hoş geldin canım ,özledik seni
Biz de öyle hissediyoruz valla canımçokkk mutlu ettiniz beni, yuvamı bulmuş gibiyimartık gitmek yok
Sağ ol canımGüzel sayilit ama şu çok az canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun, suyun çok güzel
Çok güzel canım afiyet olsun, akşam harika
Güzel menu canım afiyet olsun
Ben hiç yemedim canım önerebileceğin pasta çikolata tadın veren kalorisi ayarında bişey var mı ?Sağ ol canım ben lokmadan hiç yemedim ama bar olanı seviyorum dediğin gibi tatlı isteğini kesiyor
Bayılıyorum
Ben tatlı olarak züber yiyorum canım bazen de litalifin barları ve yine litalifin yulaflı incir topları var onu tüketiyorum tabi pasta çikolata yerini tutmuyor ama tatlı ihtiyacımı kesiyorBen hiç yemedim canım önerebileceğin pasta çikolata tadın veren kalorisi ayarında bişey var mı ?
Tatlı isteğimi hurma da kesiyor ama bazen çikolata kek benzeri şeyler istiyorum onun yerine züber yiyeyim dedim ama kalorilerinin o kadar masum olmadığını duydum .neyse şu son 7 kiloyu kasıma kadar vereyim tatlı yerine hurma da yerimBen tatlı olarak züber yiyorum canım bazen de litalifin barları ve yine litalifin yulaflı incir topları var onu tüketiyorum tabi pasta çikolata yerini tutmuyor ama tatlı ihtiyacımı kesiyor
Sağ ol kuzum ben bugün biraz aç kalktım sofradan artı çıkınca bugün az yiyeyim dedimMerhaba canım hayırlı olsun ortaklığımız
Ben bu mesajı niye alıntıladım gerçekten unuttum ,
Afiyet olsun canım menüm harikaben bugün fazla yedim niye diyete engel bişey yoktu ama çok açlık hissettiğim için miktarlar bi tık fazlaydı .
Menün gayet güzel canım hiç fazla yedim diye düşünme sadece sabah 1 dilim ekmek olabilirdi onun dışında hiçbir sorun yok13 Eylül Pazartesi Menüm
12:30
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet (yumurtalar küçük )
1 TK tahin pekmez
2 ceviz
2 dilim TB ekmek
Biraz peynir
17:30 yeşil elma
19:30 Fırında tavuk yemeğinin sebzelerinden (3 dilim patates vardı biber soğan vb)ve 2 tavuk but
2 litre su
7000 adım
hzlsel
Aaaa yazmamışımm hindistanceviz yağıHidistan cevizi meyve olanmi yoksa toz olanmi
Oooo kimlere kimler gelmiş hoşgeldin canım benim
Hindistanceviz yağı yazmamışım kızlarMerhaba kızlarr aklıma biranda birşey geldii
Hindistan cevizi almanızı öneririm aktardan
Hem yağları yakıyor hem bağırsakları çalıştırıyor hemde metabolizmayı
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı h.cevizi
Kahvaltıdan 2 saat sonra için yada ögleden sonra gündüzde içebilirsin tok karna sütünüz ılık olsun çok soğuk olmasın halama zamanında diyetisyen önermişti içmişti gerçektende çok iyi birşey
Hindistan cevizi yağını aldım geçenlerde türk kahvesine koydum ama sevemedim pek kahve bin tadı değişti yağlı gibi oldu. Ama verdiğin tarifte deneyeceğim birde canim tamamdirAaaa yazmamışımm hindistanceviz yağı
Kahvede hiç denemedim yağlı gibi olur ama süttede biraz yağ gibi oluyo ama sonuçta yağ çünküama faydası çokHindistan cevizi yağını aldım geçenlerde türk kahvesine koydum ama sevemedim pek kahve bin tadı değişti yağlı gibi oldu. Ama verdiğin tarifte deneyeceğim birde canim tamamdir
Canim cok sevindim seni gordugumeNikinik canimm merhaba yeni sayfadaki ilk ortiligimiz hayirli olsun. Ben bikac gundur cok saldim insallah beraber toparlariz
Isin kotusu bide hasta oldum. Salgin olan mide bulantisi, karin agrisi bende de oldu. Ise gidemedim iki gun rapor aldim
Burasi bdv den daha hizli akiyor takip edemiyorum
Afiyet olsun ortim. Ilk gunler icin gayet iyi menunKizlar iyi aksamlar
12:00 1 tavuk doner durum, salata
15:00 1 kurabiye, kahve
19:30 4 kofte, 1 kasik humus, 1dilim ekmek
Su:1.5 litre pek icemedim
Tamam canim bugun pek dikkat edemedim ama yarin daha cok dikkat edicemCanim cok sevindim seni gordugumehayirli olsun insallah ortiligimiz de yeni sayfamiz da. Ben de cok toparlayamadim eski irademe biran once kavusmayi diliyorum. Bu hafta birbirimizi itekleyelim insallah. Cok gecmis olsun canim bu arada insallah biran once kavusursjn sagligina
Burasi bdv den daha hizli akiyor takip edemiyorum
Afiyet olsun ortim. Ilk gunler icin gayet iyi menun
Insallah canimTamam canim bugun pek dikkat edemedim ama yarin daha cok dikkat edicem
Yarin hic kacamak yok o zaman ortim
Diyetisyenden dinledim kahve ve hindistan cevizi yağının yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak ispatlanmış özellikle spordan yarım saat önce içerseniz fazladan 250 kalori yakabilirsiniz dediKahvede hiç denemedim yağlı gibi olur ama süttede biraz yağ gibi oluyo ama sonuçta yağ çünküama faydası çok