Kilolar Firarda 😎

İyiyim canım kürkçü dükkana döndüm aldıklarını vermeye çalışıyorum
O zaman hepimiz yeniden hoş geldik
asliogretmen merhaba hoş geldinizben zeynep takımın en küçüğüyüm bunu da belirtmesem olmaz her gelene söylüyorum ayrıcalıklı gibiyim sanki
merhabalar canım hoş buldum küçüğüm
Off bu erkekler, ben hemen al o zaman kendin bak deyip cikiyorum odadan sanki herşeyi kendileri mükemmel yapıyor

Ahh örtün ahh,. Ben de +1 kg geldim, haftasonu abarttım

Hoş geldin canım ,özledik seni
hoş bulduk canım benim yeniden hepinizi görmek ne güzel
Hidistan cevizi meyve olanmi yoksa toz olanmi

Oooo kimlere kimler gelmiş hoşgeldin canım benim
hoş bulduk Haticemmmm
asliogretmen merhaba canım hoş geldin
merhabalar canım, hoş buldum

hazal iyileşti artık diyecek heeee

hıım tamam canım hadi biraz sık dişini de 3 ayda ver artık
Veririm 3 ayda herhalde ya şu an kaçım bilmiyorum gerçiamaaann vereyim de gerisi önemli değil
Ay Masterchef Hasan çok tatlıııış sizin favoriniz kim?
Ay Hasan aşırı yakılıklı ve tatlış ama favorim Sergen ya aşırı gülüyorum ona

Tempus hoş geldin canım ne yaptın işlerini yoluna koyabildin mi
Hoş buldum canım. Eh biraz olsa toparladım. Bugünde resmi olarak şirketimizin açılışını yaptık yorucu bir süreç olacak Allah hayırlısını versin inşallah

Sen nasılsın canım?

Çok geçmiş olsun canım ya bak bunlar hep işaret vücudun sana yeme diyor Şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum
Hala iyi sayılmam aslında ama buna şükür. Mide ağrım sırtıma vurunca dayanılmaz oluyor. Ama ciddi anlamda yemekten soğuyorum.
Bizimkilere de söyledim, bensiz istediğinizi yiyip içebilirsiniz boğazımızdan geçmiyor demeyin ben yemedikçe iyi oluyorum. Yağlı vs yediğimde midem kriz geçiriyor resmen

Kızlar bende istiyorum aslında. Yapabilirmiyim bilmiyorum. Bana biraz destek verseniz. Şuan bile irmik helvası yiyorum kola içiyorum
afiyet olsun canım ne zaman karar verirsen gel, menü planı bile oluşturmana yarıdım edebilir,fikir verebiliriz

Veririm 3 ayda herhalde ya şu an kaçım bilmiyorum gerçiamaaann vereyim de gerisi önemli değil

Ay Hasan aşırı yakışıklı ve tatlış ama favorim Sergen ya aşırı gülüyorum ona
en az 10 kilo dedin ya ordan yola çıktım canım
Aynen haha çok içten

Akşam 8 e kadar o kadar iyi gidiyordun ki vaaav menüye bak dedim niye yedin şimdi koş bakim koridorda
Ay evet ya of o saate kadar çok güzeldi zaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsun
Aynen anca boş boş konuşurlar
Kızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Ayy çok sevindim canım ya
Olsun bebiş toparlıycaz merak etme. Şimdi yetiştirmem gereken bi ders var. Onu bitirdikten sonra menümü yazıcam inşallah. Sen de beni etiketlemeyi unutma.
Canısı yazdım menü ama seni etiketlemeyi unuttum

hazal iyileşti artık diyecek heeee

hıım tamam canım hadi biraz sık dişini de 3 ayda ver artık
Aynen bugün raporum bitti ve okula gittim
Hoş buldum canım. Eh biraz olsa toparladım. Bugünde resmi olarak şirketimizin açılışını yaptık yorucu bir süreç olacak Allah hayırlısını versin inşallah

Sen nasılsın canım?
Hadi hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun canım
Ben bugün çok iyiyim On gündür kv bendeydi bugün gitti okul filan koşturmacalı geçiyor
O zaman artık sağlığın için de yediklerine ayrı blr dikkat etmen gerekecek bu kilo vermeni de kolaylaştırır canım çok geçmiş olsun tekrar

Sağ ol canım ya beni düşün nasıl sevinçliyim

Tamam kızlar bugünden itibaren söz veriyorum başlıyorum. Bu arada emziren bir anneyim. 3 aylık bebeğim var. Süt olsun diye yedigim şeylerin bana kilo olarak dönmesi de ayrı drajedi . Listeye yardimci olursanız çok sevinirim. Başlangıç kilosu 70 hedefim 60. Günde yarım saat spor yapabilirim mekik vs. Belediyelerin aletleri de yakınımda. Onlara da biniyorum. Düzenli gidebilirim. Şimdi ne yapacağım sabah kalktığımda. Bu arada 3litre suyumu iciyorum

Tamam bakarım birazdan bebiş.

Ortim güzel menü benimki müthüş mükemmelli bı menü yazayım birazdan

Teşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.
Hayret bişey ya daha 3 aylık bebeği olan yeni doğum yapmış birine denecek laf mı hiç daha anca toparlar vücut inan benim göbek felaketti su an hamile kaldığım haline geldi ilk aylar acayip yumuşak sarkıkti hiç dinleme zamanla vücudun toparlanıp eksiye geçeceksin sağlık olsun yeter ki

canım süt yapan gıdaları çok bilmiyorum anneler daha çok yardımcı olabilir ama çayı var diye biliyorum rezeneli filan karışık :) o tek başına bile oldukça faydalı , onun dışında sütte de bol olan faydalı yağları ve protein bol tüketmen lazım canım
yeşil çay ıhlamur gibi idrar söktürücü çaylar önerilmiyor zaten sıvı attığın için ,onun dışında çok baharat,kahve,siyah çay da önerilmiyor cnm
boyun kaç cnm? bizimki gibi kilo çizelgesi ayarla istersen hesap detaylarından :)

Öyle canım tabi. Onlar hep konuşur zaten. Ben hamileykende konuşuyorlardi. Onlar için değil gerçekten istediğim için kendim için vereceğim kilolarimi. Hiç bir kiyafetim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…