O 2 limonlu hanımeller sana 92 kaloriye mal olmuş orticancım.13.09.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 haşlanmış yumurta, 2 dlm peynir,salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel
16.00 sade kahve
19.00
1 kepçe domates çorbası, 2 sk taze fasulye, 2 bardak ayran, 1 dilim ekmek
20.00
2 limonlu hanimeller
Şu: 2 lt
2 bardan yesil cay
sağol aşkitomOrtim güzel menübenimki müthüş mükemmelli bı menü yazayım birazdan
Yeşil çay içiyordum sonradan öğrendim içilmemesi gerektigini bıraktım ama tarçınlı kahveye başladım. Türk kahvesi bağımlısı oldum iki fincan içmeden o günüm mutlu geçmiyor. Ben şimdi o çizelgeyi bir ayarlayim bakimcanım süt yapan gıdaları çok bilmiyorum anneler daha çok yardımcı olabilirama çayı var diye biliyorum rezeneli filan karışık :) o tek başına bile oldukça faydalı , onun dışında sütte de bol olan faydalı yağları ve protein bol tüketmen lazım canım
yeşil çay ıhlamur gibi idrar söktürücü çaylar önerilmiyor zaten sıvı attığın için ,onun dışında çok baharat,kahve,siyah çay da önerilmiyor cnm
boyun kaç cnm? bizimki gibi kilo çizelgesi ayarla istersen hesap detaylarından :)
Canim o kilo yapan seylerin hicbiri sut yapmiyor inan bana. Sadece emzirdigin icin acligin fazla onu onlarla bastiriyorsun muhtemelen. Benim deneyimledigim kadariyla yesillik ve bulgur cok süt yapiyor bunlar da zaten kilo yapmaz bi dene canimÖyle canım tabi. Onlar hep konuşur zaten. Ben hamileykende konuşuyorlardi. Onlar için değil gerçekten istediğim için kendim için vereceğim kilolarimi. Hiç bir kiyafetim olmuyor.
O zmn bebeğine bol süt sana bol yağ yakmalar canımÖyle canım tabi. Onlar hep konuşur zaten. Ben hamileykende konuşuyorlardi. Onlar için değil gerçekten istediğim için kendim için vereceğim kilolarimi. Hiç bir kiyafetim olmuyor.
Oyyy yolculukta tutacağı ödemin bile hesabını yapmış yavrum yaaaEvet evet basliyorum dugune 2 ay var deyip duruyordum 40 gun kalmis fazladan 2 kilo daha vermem lazim 14 saat yol gidecegim 2 kilo siserim kesin
Sadece +200 müEveet orti olmuşuz. Ay ortim ben sabah +200 geldim haberin olsun. Sabahtan beri dersteydim yazamadım. Senin nasıldı pzt tartın?
Geçmiş olsun canımNikinik canimm merhaba yeni sayfadaki ilk ortiligimiz hayirli olsun. Ben bikac gundur cok saldim insallah beraber toparlariz
Isin kotusu bide hasta oldum. Salgin olan mide bulantisi, karin agrisi bende de oldu. Ise gidemedim iki gun rapor aldim
O nasıl iş beaaaSağ ol ablacımmm
Blz niye böyleyiz bu da benim 4. Diyetim hoş diğer 3 diyetimin toplamından fazla kilo verdiminşallah son olsun diyorum ama kesin ben yine alırım geri
aynen canım saçmalık tabi benle konuşmuyor ama benden sonra eşimi görüyor onunla gayet muhabbet etmiş eşime de ayrı blr kızdım
Onları da yiyorum kuzum. Ben aslında iyi besleniyorum neden veremiyorum anlamadım. Bugün helva kola ictigime bakmayın her zaman yedigim şeyler değil.Canim o kilo yapan seylerin hicbiri sut yapmiyor inan bana. Sadece emzirdigin icin acligin fazla onu onlarla bastiriyorsun muhtemelen. Benim deneyimledigim kadariyla yesillik ve bulgur cok süt yapiyor bunlar da zaten kilo yapmaz bi dene canim
Ayyy gözün aydın canımKızlar kızlar sonunda kv gitti nasıl mutluyum anlatamam
Kızlar bende istiyorum aslında. Yapabilirmiyim bilmiyorum. Bana biraz destek verseniz. Şuan bile irmik helvası yiyorum kola içiyorum
Niye yapmayasin canim.Teşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.
evet cnm günlük yediğimiz içtiğimiz sporumuzu paylaşıyoruz alttaki sayfadaŞimdi biz sabah oglen akşam ne yedigimizi mi yazacagiz
tamam ortim yazabildiğin katılabildiğin kadarİyi geceler kızlar
Gün içinde pek ugrayamiyorum sayfalar birikiyor okuyorum yarı anlıyor yarı anlamıyorum gibi bişey toplu okuyunca sabah kahvaltı okul hazırlığı saç baş derken servise bindiriyorum kızı sonra oğlanın uyku vakti onu uyutunca bulaşık çamaşır derken oğlan uyanıyor kız olmayınca bana sarıyor hep oyun oynayalım yanında durayım istiyor yemek derdi okul dönüşü valla gün yetmiyor akşam da aynı tantana meme bağımlısı oldu iyice vala üstümü başımı yırtacam ısırıyor bı denasıl yorgunum uykum var anlatamam menümde feci yazayım birazdan yarın yeni gün yeni başlangıç diyorum hadi insAllah
Hedef60kgolmak favorim sergen benim kuzum ama hasani da tutuyorum o da guzel yemek yapiyor yakisikliligina da laf yok tabi
oyy bebeğğm benim Allah kolaylık versin cnm kolayca ve dinç uyan çabucak ve keyifli geçsin günün umarımBebişler ben yatıyorum. Bugün canım çıktı. Ders çalışmayı da yeni bitirebildim. Yarın 6'da uyanıcam.https://giphy.com/4SXW1rU9loG1HIXXg2
Aslinda yemeye icmeye dikkat edildiginde emzirme donemi en kolay kilo verilen bir donem oturdugun yerden kalori yakiyorsun bunu muhakkak degerlendir. Bu dönemin tek dezavantaji aclik fazla oluyor malesef. Onu da bitkisel caylar( emzirirken hangileri tuketilebiliyorsa) cig yemisler porsiyonuna dikkat ederek meyvelerle bastirirsan cok rahat kilo verirsin. Bakma sen simdi benim kilolu oldugumaOnları da yiyorum kuzum. Ben aslında iyi besleniyorum neden veremiyorum anlamadım. Bugün helva kola ictigime bakmayın her zaman yedigim şeyler değil.
Sabahları iki yumurta haslamsi 10 zeytin 2 dilim tuzsuz ekmek. Bir dilim peynir genelde kalın oluyor aşırı seviyorum. Domates salatalık bunları yiyorum. Sabah kahvaltim genelde 11.30da. 5 e kadar hiç bişey yemiyorum. Yersem meyve yiyorum akşam. İşte aşırı kaçırıyorum
Hedef60kgolmak favorim sergen benim kuzum ama hasani da tutuyorum o da guzel yemek yapiyor yakisikliligina da laf yok tabi
Tamamdır canım. Size guveniyorum aşırı gaza geldim. Yediklerimi akşam mi yazmalıyim. Rezene anason dolu evde. Onu da içerim düzenli. Kendime çok güveniyorum. Ben bunuda basaririmm oğlumda 70 kilodan 60a düşmüştüm. Ama aşırı emzirmedigim için yeme konusunu çok takmiyordumm şimdi sütum gider korkusu oluyor ister istemezAyyy gözün aydın canım
Hafta sonu da benimki gelecek mis
Niye yapmayasin canim.
Daha 3 aylık bebişin varmış.
Helvayi yedinmi canim kolayinda içtin ohh şifa olsun sabaha kadar yansin gitsin insss.
Yarın sabah o kadar güzel bir başlangıç yapacaksın ki bol bol sütun olacak ,kiloların bir bir gidecek .
Şu etrafın dediklerine Tika kulaklarını canim zayıflayınca da bebek emziriyorsun aaaa senin yemen lazimmm böyle olmaz diyecekler. Gül geç . He he de gec
Rezene bol şut yapar kilo vermeye de yardımcı
Menüsü herkes kendine göre ayarlıyor canim. Kimi kalori sayıyor. Birbirimizin menülerini yorumladikca yanlısı doğruyu kavriyoruz zamanla.
Yakışıklılıklari beni ilgilendirmiyor kocam bey duymasınBenim favorim de Sergen başından ta elemelerden beri
Aynen benimde hatta ilk elendi ya nasil uzulmustum sonra juri geri cagirdi sagolsunBenim favorim de Sergen başından ta elemelerden beri