- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
kız o neNeyse ben kaçar yalancı sarma içi hazırladım bı duşa girip oturup onu saracagim
internetten arasan çıkar heeAy burda yok ki alabileceğim bir yer
Kesin öyle olur yaalabileceğim bir yer olsa alır yerim ama eskişehirde ablamda vardır kayınvalidesi yapıp yollamıştır onlardan yiyeceğim burda ancak fırında poğaça tarzı şeyler var katmer bükme falan yok
canım afiyet olsun yarın yeni bir günŞimdiiiikkkkk ben yedim arkadaşlar herşeyi yedim
Yarına artı gelecem %99,999
Ama yarın başlangıç günüm olck tekrar eski düzenle devam edicem inşaAllah
usta ve margarita cnm ,ağır görünüyor ama başlıcam bakalım besmele çekipBendensin canım ben de akşam yemeğinde bir güzel batırdım neyse sağlık olsun yeşil çay içip telafi edelim
Öyle karışık dizilere bakıp duruyorum tam saran bir dizi bulamadım henüzHangi kitaba başlıyorsun canım
kı 109 nasıl olurHic bilmiyorum daha haziran basinda aldim cok sinirim bozuldu. Bu haftada iyi gitmistim artjm ne eksim ne bilemiyorum su an yarin eski tartimla tartilacagim artik bakalim neler gosterecek bana sinirden sistim resmen
Ama taze pişmiş açma nasıl yenmez21 Ekim perşembe
10.30
2 ksk yulaf
3 ksk yoğurt 3 ceviz
1 YK pekmez
1 elma
17.00
2 servis ksg kabak yemeği
1 kase yoğurt
19.20
Ev yapımı 2 tane acma
2 YK kısır
1 litre yeşilçay li karışım
1bucuk litre su artar yatana kadar
@Fit mutlu anne
Ay böreeeeekkkkkkk21 Ekim Menüm
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek üstüne 2 kaşık girit ezmesi, domates salatalık limonlu maydanoz ,3 zeytin,büyük kupa şekersiz çay
Ara 1 limonlu bar,limonlu yeşil çay
öğlen 3 kol böreği,çay
ara sütlü nescafe, 1 küçük muz
akşam ciğer haşlama,ayran,4 kaşık patates yemeği
2 lt su, 10 bin adım,4 mil leslie 100 + 90=190 puan cnm @nnurc @Fit mutlu anne
Sormadık sormadık söyleme21 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 1 dilim hindi füme, 1 lokma tb ekmek, 1 çatal krem peynir, 2 çatal kaymak, 3 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Sütlü nescafe, litalif
Akşam
Izgara et, salata, yoğurt, şehriye pilavı(miktarını ne siz sorun ne ben söyleyeyim)
@Fit mutlu anne @Breeze96
Afitet olsun canım afiyet olsun her zamanki gibi güzel bi menü21 ekim persembe
13:00 2 yumurtayla menemen, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
15:00 4 kare cikolata, kahve
18:30 tavuk sote, brokoli hslama, 1 kasik yogurt
Su 2 litre daha icicem
@Fit mutlu annePnrrr-12
Afiyet olsun canım çok güzel bi menü olmuş21 ekim
Kahvalti 9:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
zeytin
Ogle13:00
1 haslamis tavuk butu
2 dilim ekmek
2 yk yogurt
aksam 18:30
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt
2.5 lt su
18 bin adim
@Fit mutlu anne
Gayet güzel canım afiyet olsun21 ekim
11.00 : 1 yumurta,salatalık domates peynir yarım dilim ekmek yarım kaşık kuymak
14.00 : yarım dilim cheesecake
16.00 : 1 avuç leblebi
18.00 : 1 tabak tavuk sote salata
Su : 2.5lt
Spor : 17000 adım 170 p
denizbenimadim @Fit mutlu anne
ödüllendir canıımAma taze pişmiş açma nasıl yenmezafiyet olsun
Ay böreeeeekkkkkkkyarın ben de kendime bir şeyle ödüllendireceğim bakalım ne olur
Sormadık sormadık söylemeafiyet olsun canım
Afitet olsun canım afiyet olsun her zamanki gibi güzel bi menü
Afiyet olsun canım çok güzel bi menü olmuş
Çok sade çok güzel bi menü olmuş canım afiyet olsun21 Ekim menüm
Kahvaltı:10.30
2yumurta
1dilim peynir
4zeytin
1tk tahin pekmez
1ince dilim kaşar peyniri
Aksam:17.00
2kabak firinda yagsiz pisirdim
4yk yogurt pul biberli
Su:2litre
Spor: yürüyüşEki Görüntüle 2937841
@UcanSupurgehzlsel @Fit mutlu anne @nnurc
Afiyet olsun canım kolay gelsin21 ekim
09.00 kahve
12.30
1 kepçe kurufasulye
4 kaşık pilav
18.00
1 tavuk dünyası menüsü(kori soslu tavuk makarna ve salata)
3 tane minik tavuk dünyası ekmeklerinden
Su 1 lt ancak olmuştur. Yarın misafirim var hazırlık yapıyorum
Spor duruma göre bakıcam henüz işim bitmedi
yarimuhendis
Teşekkür ederim kuzum. Tospağamı uyutmaya çalışıyorum sonra yeniden pastalar börekler pişirme timeÇok sade çok güzel bi menü olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım kolay gelsin❤
Bana da yollaaaaaaTeşekkür ederim kuzum. Tospağamı uyutmaya çalışıyorum sonra yeniden pastalar börekler pişirme time
Valla neler yapmadım ki. 2 g eriyen totom yeniden şişecekBana da yollaaaaaa
Affiyet olsunnnValla neler yapmadım ki. 2 g eriyen totom yeniden şişecek
Salı gününden beri yiyorum bende ama yarın toplama günü inşaAllah tekrar salarsam zor başlarım geriYarın tek artı senden gelmeyecek kuzum toparlanmamız lazım ben de iyice yeme moduna bağladım bir şeyler yapmak lazım
Sağol kuzmcanım afiyet olsun yarın yeni bir gün
canım doğumgünü mü varTeşekkür ederim kuzum. Tospağamı uyutmaya çalışıyorum sonra yeniden pastalar börekler pişirme time
evettt 1 haftalık planını yap şimdiden canımSağol kuzm
Evet yarın yarın yeni bir gün
oh afiyet olsunIyi aksamlar kızlar ugrayamadim foruma gittik babamla bot ceket alacaktm onlari aldim gezdik ettik disarda yedk tavuk dunyasi yedm ama makarna da yedm biraz persembeye gore kotu oldu menum ya yarn eksi beklemiyorm insallah artı gelmesin de
Eline emegine saglik canimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 @Goklerce denizbenimadim @medine66 @nnurc @Pain Killer Pnrrr-12 hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 @Fit mutlu anne @Sonsuz umut @Ucmelekannesi
Hadi kızlar bugün menüleri unutmayalım cumadan önce son çıkış güzel menülerimiz olsun
Ayy karsi komsum hep oyle dersi 45 kgydum diye ama smdi koca gobisi kalmis dogumdan tabikız can çekmez miii bi de tereyağlıysa
hamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibi
görürsün yaa
e yarın ye
Abooo yemesen iyims cnm ama. Afiyet olsunnOfff neyse yedim ve bitti gerisi buzluğa girdi bileolay yeri temizlendi
Yalanci sarma ne kizNeyse ben kaçar yalancı sarma içi hazırladım bı duşa girip oturup onu saracagim
Nedenn nedenn yaptin oyle birseyyValla neler yapmadım ki. 2 g eriyen totom yeniden şişecek
Boşver canım takma kafana hiç yarın belki düzelmiş olur tartın olmadı dediğin gibi eskisiyle tartılırsınHic bilmiyorum daha haziran basinda aldim cok sinirim bozuldu. Bu haftada iyi gitmistim artjm ne eksim ne bilemiyorum su an yarin eski tartimla tartilacagim artik bakalim neler gosterecek bana sinirden sistim resmen
Sağ ol canım iyileşme emareleri gösteriyor ama bakalım artıkTamam canım sayarızinşallah çabucak iyileşsin ayağın yaa
Sağ ol canımAma taze pişmiş açma nasıl yenmezafiyet olsun
Ay böreeeeekkkkkkkyarın ben de kendime bir şeyle ödüllendireceğim bakalım ne olur
Sormadık sormadık söylemeafiyet olsun canım
Afitet olsun canım afiyet olsun her zamanki gibi güzel bi menü
Afiyet olsun canım çok güzel bi menü olmuş
Yarın kaç çıkacağıma bağlı 67 görürsem hemen başlayacağımSalı gününden beri yiyorum bende ama yarın toplama günü inşaAllah tekrar salarsam zor başlarım geri
Sende çok boşlama bence yarın başla
Makarna o kadar bir şey yapmaz bence kuzum ya inşallah eksi görürsün yarınIyi aksamlar kızlar ugrayamadim foruma gittik babamla bot ceket alacaktm onlari aldim gezdik ettik disarda yedk tavuk dunyasi yedm ama makarna da yedm biraz persembeye gore kotu oldu menum ya yarn eksi beklemiyorm insallah artı gelmesin de
Yarın kaç çıkacağıma bağlı 67 görürsem hemen başlayacağım
Planlı yaşamak pek bana göre değilevettt 1 haftalık planını yap şimdiden canım
Guzel bence ortim afyt olsn21 ekim persembe
13:00 2 yumurtayla menemen, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
15:00 4 kare cikolata, kahve
18:30 tavuk sote, brokoli hslama, 1 kasik yogurt
Su 2 litre daha icicem
@Fit mutlu annePnrrr-12
Aksam menumuz ayni olms bence guzl afyt olsn cnm21 ekim
09.00 kahve
12.30
1 kepçe kurufasulye
4 kaşık pilav
18.00
1 tavuk dünyası menüsü(kori soslu tavuk makarna ve salata)
3 tane minik tavuk dünyası ekmeklerinden
Su 1 lt ancak olmuştur. Yarın misafirim var hazırlık yapıyorum
Spor duruma göre bakıcam henüz işim bitmedi
yarimuhendis
Insallah canimBoşver canım takma kafana hiç yarın belki düzelmiş olur tartın olmadı dediğin gibi eskisiyle tartılırsın
Sağ ol canım iyileşme emareleri gösteriyor ama bakalım artık
Sağ ol canım
Yarın kaç çıkacağıma bağlı 67 görürsem hemen başlayacağım
Makarna o kadar bir şey yapmaz bence kuzum ya inşallah eksi görürsün yarın
Anladim canim ozaman yapicak bisi yok sen fazla yememeye calisMisafirim geliyor bebem
Evet ne güzel tesadüf lezzetli ama di miAksam menumuz ayni olms bence guzl afyt olsn cnm