- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
ben börek gömdüm birazAma yarın tartı günüydü kuzumbi de arkadaşım da çıtı pıtı bir şey ayrı ayrı alsaydık bitiremezdi heba olmadı tadımlık yedim dişimin kovuğuna yetmedi ama hevesimi aldırdı
sakin ol ve tabağı mutfağa götürBugün güne güzel başlayıp güzel de devam ettirip şu saatte batirdigima inanamıyorum
Yiyeceğim yedimsakin ol ve tabağı mutfağa götür
seni gidiii yedikten sonra buraya yazmışYiyeceğim yedimne güzel de eksim vardi
Neyse neyse eksim yerinde duruyor ben öyle inanıyorum
Ucundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldiseni gidiii yedikten sonra buraya yazmış
Ben de asla bir tatlıyı yiyemeyecek bi durumda olmadımAllah'ım 1 dlm tatlıyı yiyemecek bitiremeyecek bir zamanım olmadı hiç
Nasıl fazla gelir 1 insana 1 dlm pasta
Neyse senin için iyi olmuş
Ay ben de kendime şaşkınım baya dikkat ediyorum inşallah güzel eksi görürüm(göremedi)ben börek gömdüm birazoo o zaman güzel eksi geliyor senden dikkat ediyosun bayağı
Benim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelikUcundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldi
Ama sıcak sıcak ne güzel koktular ben napiyim
Off hafta sonu hashaslisi tahinlisi tatlısı tuzlusu o kadar çok şeyle sinanacagim ki anlatamam.Benim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelikböyle ağzımı doldursun yediğimden tatmin olayım istiyorum
kız can çekmez miii bi de tereyağlıysaUcundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldi
Ama sıcak sıcak ne güzel koktular ben napiyim
hamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibiBen de asla bir tatlıyı yiyemeyecek bi durumda olmadımo arkadaşım bir dürümü bitirdi midesi kötü oldu o gece ben hepsini yemeyecektim nasıl yedim falan dedi ve o gün biz de yemiştik aynı dürümden ve bize bir şey olmamıştı
Ay ben de kendime şaşkınım baya dikkat ediyorum inşallah güzel eksi görürüm(göremedi)
e yarın yeBenim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelikböyle ağzımı doldursun yediğimden tatmin olayım istiyorum
Offf neyse yedim ve bitti gerisi buzluğa girdi bilekız can çekmez miii bi de tereyağlıysa
Ay burda yok ki alabileceğim bir yerOff hafta sonu hashaslisi tahinlisi tatlısı tuzlusu o kadar çok şeyle sinanacagim ki anlatamam.
Katmer de yenir amaneyse cuma ödül yemeğin olsun bari
Kesin öyle olur yahamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibi
görürsün yaa
e yarın ye
Bendensin canım ben de akşam yemeğinde bir güzel batırdım neyse sağlık olsun yeşil çay içip telafi edelimBugün güne güzel başlayıp güzel de devam ettirip şu saatte batirdigima inanamıyorum
Öyle karışık dizilere bakıp duruyorum tam saran bir dizi bulamadım henüztamam canım şifa olsun
iyiliik canımyeni kitaba başlıcam bugün ,şimdi market alışverişine gidicem kabak filan alayım
sen de yeni diziye mi başladın uzanırken
Gayet güzel menü canım afiyet olsun20 Ekim menüm
Kahvaltı:9.30
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4zeytin
1mandalina
Aksam:16.00
1kase yayla çorbası
2kornişon turşu
2yk pilav
4 yk tavuk döner
Su:2 litre
Spor:22 dk cardio
Bolbol yürüyüş
Eki Görüntüle 2937180
@UcanSupurgehzlsel @Fit mutlu anne @nnurc
Tek temennim gündüz 1 litre Dukan birası içmemBendensin canım ben de akşam yemeğinde bir güzel batırdım neyse sağlık olsun yeşil çay içip telafi edelim
Yarın tek artı senden gelmeyecek kuzum toparlanmamız lazım ben de iyice yeme moduna bağladım bir şeyler yapmak lazımŞimdiiiikkkkk ben yedim arkadaşlar herşeyi yedim
Yarına artı gelecem %99,999
Ama yarın başlangıç günüm olck tekrar eski düzenle devam edicem inşaAllah
Hic bilmiyorum daha haziran basinda aldim cok sinirim bozuldu. Bu haftada iyi gitmistim artjm ne eksim ne bilemiyorum su an yarin eski tartimla tartilacagim artik bakalim neler gosterecek bana sinirden sistim resmenYaa evet hatırlıyorum yeni almıştın Allah Allah niye böyle yaptı acaba
Tamam canım sayarızBenim ayağımda bence en az 1 kiloluk ödem var zaten o yüzden beni yarın tartıdan -1 sayın kızlarTartıya çıkıp tartılabilecek miyim o da muamma ayağımın üzerine basabilirsem tartılıp paylaşacağım