Kilolar Firarda 😎

Allah'ım 1 dlm tatlıyı yiyemecek bitiremeyecek bir zamanım olmadı hiç
Nasıl fazla gelir 1 insana 1 dlm pasta

Neyse senin için iyi olmuş
Ben de asla bir tatlıyı yiyemeyecek bi durumda olmadımo arkadaşım bir dürümü bitirdi midesi kötü oldu o gece ben hepsini yemeyecektim nasıl yedim falan dedive o gün biz de yemiştik aynı dürümden ve bize bir şey olmamıştı
ben börek gömdüm biraz oo o zaman güzel eksi geliyor senden dikkat ediyosun bayağı
Ay ben de kendime şaşkınım baya dikkat ediyorum inşallah güzel eksi görürüm(göremedi)

Ucundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldi

Ama sıcak sıcak ne güzel koktular ben napiyim
Benim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelikböyle ağzımı doldursun yediğimden tatmin olayım istiyorum

Benim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelikböyle ağzımı doldursun yediğimden tatmin olayım istiyorum
Off hafta sonu hashaslisi tahinlisi tatlısı tuzlusu o kadar çok şeyle sinanacagim ki anlatamam.

Katmer de yenir ama neyse cuma ödül yemeğin olsun bari

Ucundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldi

Ama sıcak sıcak ne güzel koktular ben napiyim
kız can çekmez miii bi de tereyağlıysa
hamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibi
görürsün yaa
e yarın ye

Off hafta sonu hashaslisi tahinlisi tatlısı tuzlusu o kadar çok şeyle sinanacagim ki anlatamam.

Katmer de yenir ama neyse cuma ödül yemeğin olsun bari
Ay burda yok ki alabileceğim bir yer
hamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibi
görürsün yaa

e yarın ye
Kesin öyle olur yaalabileceğim bir yer olsa alır yerim ama eskişehirde ablamda vardır kayınvalidesi yapıp yollamıştır onlardan yiyeceğimburda ancak fırında poğaça tarzı şeyler var katmer bükme falan yok

Bugün güne güzel başlayıp güzel de devam ettirip şu saatte batirdigima inanamıyorum
Bendensin canım ben de akşam yemeğinde bir güzel batırdım neyse sağlık olsun yeşil çay içip telafi edelim
tamam canım şifa olsun
iyiliik canım yeni kitaba başlıcam bugün ,şimdi market alışverişine gidicem kabak filan alayım
sen de yeni diziye mi başladın uzanırken
Öyle karışık dizilere bakıp duruyorum tam saran bir dizi bulamadım henüz Hangi kitaba başlıyorsun canım

Şimdiiiikkkkk ben yedim arkadaşlar herşeyi yedim
Yarına artı gelecem %99,999
Ama yarın başlangıç günüm olck tekrar eski düzenle devam edicem inşaAllah
Yarın tek artı senden gelmeyecek kuzum toparlanmamız lazım ben de iyice yeme moduna bağladım bir şeyler yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…