Kilolar Firarda 😎

canım eline sağlık diğer günler paylaştıysan bildirim gelmiyor cnm bunu da sayfaya bakarken gördüm üzülme niye görmüyolar diye,bu tabloların bildirimi gelmiyo nedense
Doğrudur canım ben mi yapamadım acaba bana geliyordu listeyi başkası yaparken bildirim
Oh maşallah Allah kabul etsin . İns kolaylığını versin canim
Amin canım saolasin
Açma 1 tane olsa güzel olurmuş canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Pilav miktarı düşündürdü onun dışında güzel menü canım
21 ekim persembe
13:00 2 yumurtayla menemen, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
15:00 4 kare cikolata, kahve
18:30 tavuk sote, brokoli hslama, 1 kasik yogurt
Su 2 litre daha icicem
Fit mutlu anne @Pin-ky
Afiyet olsun canım güzel menü
21 ekim
Kahvalti 9:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
zeytin

Ogle13:00
1 haslamis tavuk butu
2 dilim ekmek
2 yk yogurt

aksam 18:30
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

2.5 lt su

18 bin adim

Fit mutlu anne
Süper menü ortim tam perşembelik Afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Süper menü canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım akşam ki ekmek boyutlarını bilmiyorum ama ekmek olmasa daha iyi olurmuş yine de güzel menü

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Bu hafta menü bildirmeyen çok kişi var haftaya daha güzel bı tablo olsun kızlar yazalım ki kaçamak yapmaya yüzümüz olsun baya ben yine kaçamak oluyor ama az da olsa utanıp yemiyoruz

Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak
C Cagrihilal1 kızlar tebrik ederim eksiksiz menü bildirdiniz

Bu hafta aralarda aktif olupta menü bildirmeyen Jasminium84

ellerine sağlık kuzum

her hafta tamam bu hafta toparlayacağım deyip her hafta daha da batırıyorum ya
evin düzeni bozuldu ya hiiiçççç içimden yemek yapıp da yiyesim gelmiyor ıvır zıvıra dadandım iyice

Geçmiş olsun kuzum. Ah anne olmak 10 yaş yaşlandırıyor net

Geçmiş olsun kuzum. Ah anne olmak 10 yaş yaşlandırıyor net
sağol canımm

sorma sormaa, son 7 senedir şöyle bi ohhh ne güzel uyudum çok dinlendim dediğim bi tek gün yok

Allah beterinden saklasın tabii ama, hele böyle hastalık falan olunca iyice canımıza okunuyor

Hep ayni yerinde duruyor 181 e kadar ciktim sayesinde sonrada tamamen kapandi. Bluetooth ozellikli tartida ayar yapacak bi sey yok ne oldu anlamadim. Bryni yandi tartinin çok tartildim demek kj

canım doğumgünü mü var
Misafir kuzum
sağol canımm

sorma sormaa, son 7 senedir şöyle bi ohhh ne güzel uyudum çok dinlendim dediğim bi tek gün yok

Allah beterinden saklasın tabii ama, hele böyle hastalık falan olunca iyice canımıza okunuyor
Uyku kimiyi biri olmalı
Hep ayni yerinde duruyor 181 e kadar ciktim sayesinde sonrada tamamen kapandi. Bluetooth ozellikli tartida ayar yapacak bi sey yok ne oldu anlamadim. Bryni yandi tartinin çok tartildim demek kj
İyi tarafından bak canım 181 olmadığın kesin

Duzrlmedi tamamen gitti bu seferde artik hic tartmiyor. Sabah eski tartida tartildim foto cekemeden kapandi. Sonrada calismadi zaten ilkindede gecen haftaya gore fazla tartti bu hafta temiz gecti arti olmamam lazimdi. Sonra baktim calisti yine bu seferde kahvalti yaptim su falan ictim ne yapacagim bilmiyorum su an

Vallaha ortim iyi beslrndim bu hafta persembede iyi gecti ama tartim bozuldu yoksa gzel bir eksi bekliyordum ne yapacagim ben simdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…