Kilolar Firarda 😎

Allah'ım 1 dlm tatlıyı yiyemecek bitiremeyecek bir zamanım olmadı hiç🤭🤭🤭
Nasıl fazla gelir 1 insana 1 dlm pasta:KK70::KK70:

Neyse senin için iyi olmuş😂
Ben de asla bir tatlıyı yiyemeyecek bi durumda olmadım🤣o arkadaşım bir dürümü bitirdi midesi kötü oldu o gece ben hepsini yemeyecektim nasıl yedim falan dedi🤣ve o gün biz de yemiştik aynı dürümden ve bize bir şey olmamıştı🤣🤣
ben börek gömdüm biraz 🤭 oo o zaman güzel eksi geliyor senden dikkat ediyosun bayağı 😍
Ay ben de kendime şaşkınım baya dikkat ediyorum inşallah güzel eksi görürüm(göremedi)🤣🤣

Ucundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldi😂😂

Ama sıcak sıcak ne güzel koktular ben napiyim🤭
Benim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelik🤣🤣böyle ağzımı doldursun yediğimden tatmin olayım istiyorum🤣

Benim de canım bu aralar şöyle haşhaşlı katmer istiyor katlayıp katlayıp yemelik🤣🤣böyle ağzımı doldursun yediğimden tatmin olayım istiyorum🤣
Off hafta sonu hashaslisi tahinlisi tatlısı tuzlusu o kadar çok şeyle sinanacagim ki anlatamam.

Katmer de yenir ama 🤭🤭neyse cuma ödül yemeğin olsun bari

Ucundan azcik bişey olmaz derken 2 tane açmayı gomunce aklım başıma ancak geldi😂😂

Ama sıcak sıcak ne güzel koktular ben napiyim🤭
kız can çekmez miii bi de tereyağlıysa 😋
Ben de asla bir tatlıyı yiyemeyecek bi durumda olmadım🤣o arkadaşım bir dürümü bitirdi midesi kötü oldu o gece ben hepsini yemeyecektim nasıl yedim falan dedi🤣ve o gün biz de yemiştik aynı dürümden ve bize bir şey olmamıştı🤣🤣

Ay ben de kendime şaşkınım baya dikkat ediyorum inşallah güzel eksi görürüm(göremedi)🤣🤣
hamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibi 😂
görürsün yaa 😍
e yarın ye :KK8:

Off hafta sonu hashaslisi tahinlisi tatlısı tuzlusu o kadar çok şeyle sinanacagim ki anlatamam.

Katmer de yenir ama 🤭🤭neyse cuma ödül yemeğin olsun bari
Ay burda yok ki alabileceğim bir yer🤣
hamile kalınca kilo alır kesin,başlar ben evlenmeden 42 kiloydum diyen gıcıklar gibi 😂
görürsün yaa 😍

e yarın ye :KK8:
Kesin öyle olur ya🤣🤣alabileceğim bir yer olsa alır yerim ama eskişehirde ablamda vardır kayınvalidesi yapıp yollamıştır onlardan yiyeceğim🤣🤣burda ancak fırında poğaça tarzı şeyler var katmer bükme falan yok😑

Bugün güne güzel başlayıp güzel de devam ettirip şu saatte batirdigima inanamıyorum😩😩😩
Bendensin canım ben de akşam yemeğinde bir güzel batırdım neyse sağlık olsun yeşil çay içip telafi edelim🤣
tamam canım şifa olsun :KK200:
iyiliik canım 😘 yeni kitaba başlıcam bugün ,şimdi market alışverişine gidicem kabak filan alayım 🤗
sen de yeni diziye mi başladın uzanırken 😘
Öyle karışık dizilere bakıp duruyorum tam saran bir dizi bulamadım henüz🥰 Hangi kitaba başlıyorsun canım

Şimdiiiikkkkk ben yedim arkadaşlar herşeyi yedim :110: :olamaz:
Yarına artı gelecem %99,999
Ama yarın başlangıç günüm olck tekrar eski düzenle devam edicem inşaAllah 🌸🌸🌸🌸
Yarın tek artı senden gelmeyecek kuzum toparlanmamız lazım ben de iyice yeme moduna bağladım bir şeyler yapmak lazım

X