- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Artık hedef 70 ve altı 75 üzerini görmeyelim bir dahaGeçen hafta:75.95
Bu hafta:74.70
Fark:1,25
Yüzde:1,64Eki Görüntüle 2938023
UcanSupurge El_Em hzlsel @nnurc
Süper canım tebrik ederimGünaydın canımslar
Tartımı iliştireyim de köşeme çekilip bakayım kimler kaç gr erimiş
Cuma:65
Bugün:63.9
Fark:1.1 kg
Yüzde:1.69
Böyle devam edecek inş
Bi daha bırakmayı düşünmüyorum
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 @Goklerce denizbenimadim @medine66 @nnurc @Pain Killer @Pin-ky hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne SonsuzUmut @Ucmelekannesi
Bu haftamenü bildirmeyen çok kişi var haftaya daha güzel bı tablo olsun kızlar yazalım ki kaçamak yapmaya yüzümüz olsun baya ben yine kaçamak oluyor ama az da olsa utanıp yemiyoruz
@Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak
C Cagrihilal1 kızlar tebrik ederim eksiksiz menü bildirdiniz
Bu hafta aralarda aktif olupta menü bildirmeyen @Jasminium84
Neyse canım boşver artık yarın tekrar denersin eğer olursa yarın resim paylaş ama eğer hala düzelmediyse garantisi devam ediyorsa tartının bir yolla istersen serviseDuzrlmedi tamamen gitti bu seferde artik hic tartmiyor. Sabah eski tartida tartildim foto cekemeden kapandi. Sonrada calismadi zaten ilkindede gecen haftaya gore fazla tartti bu hafta temiz gecti arti olmamam lazimdi. Sonra baktim calisti yine bu seferde kahvalti yaptim su falan ictim ne yapacagim bilmiyorum su an
Mükemmel ortim ama tüm hafta gerçekten çok dikkat ettin tebrik ederimGeçen hafta:75.95
İnşallah canım.Sen yanımda olunca kabak yemeye bile tekrar döndüm.iyiki varsınArtık hedef 70 ve altı 75 üzerini görmeyelim bir daha
Kız geçtin beni tebrikler kuzumGeçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Tesekkür ederim ortimSüper canım tebrik ederim
Ellerine sağlık canım
Neyse canım boşver artık yarın tekrar denersin eğer olursa yarın resim paylaş ama eğer hala düzelmediyse garantisi devam ediyorsa tartının bir yolla istersen servise
Mükemmel ortim ama tüm hafta gerçekten çok dikkat ettin tebrik ederiminşallah ben de artı gelmem
Sen de iyi ki varsın canım hele bi 6lara in bir daha 7 görmek istemeyeceksinİnşallah canım.Sen yanımda olunca kabak yemeye bile tekrar döndüm.iyiki varsın
Düşünmesi bile çok güzel.insallahSen de iyi ki varsın canım hele bi 6lara in bir daha 7 görmek istemeyeceksin
Hafta ici gonderecegim serviseSüper canım tebrik ederim
Ellerine sağlık canım
Neyse canım boşver artık yarın tekrar denersin eğer olursa yarın resim paylaş ama eğer hala düzelmediyse garantisi devam ediyorsa tartının bir yolla istersen servise
Mükemmel ortim ama tüm hafta gerçekten çok dikkat ettin tebrik ederiminşallah ben de artı gelmem
Çok güzel bi sonuç ortim tebrik ederimGünaydın canımslar
Tartımı iliştireyim de köşeme çekilip bakayım kimler kaç gr erimiş
Cuma:65
Bugün:63.9
Fark:1.1 kg
Yüzde:1.69
Böyle devam edecek inş
Bi daha bırakmayı düşünmüyorum
Vaaayyy tebrik edeeim canımGeçen hafta:75.95
Seni de tebrik ederim canım çok güzel bi sonuç almışsınGeçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Çok güzel bi sonuç ortim tebrik ederim
Tebrik ediyorum kuzumGeçen cuma : 70.5
Bu cuma : 69.7
Fark : 800gr
Yüzde : 1.135
Haftaya hedef : 69
El_Em hzlsel denizbenimadim
Artı olmasında yerinde olman da güzel hem sen biraz toparlan geçersin beni hemen bu arada ayağın nasıl olduKız geçtin beni tebrikler kuzumBen yerimde saymaya devam
Bilirim o halleri ama ha gayret bı kaç gün yemek yapabilsen devamı gelir kendin için sağlıklı şeyler yapmak insanı daha da mutlu ediyor eksisin zaten bu haftada menüler düzene koyarsan süper olurellerine sağlık kuzum
her hafta tamam bu hafta toparlayacağım deyip her hafta daha da batırıyorum ya
evin düzeni bozuldu ya hiiiçççç içimden yemek yapıp da yiyesim gelmiyor ıvır zıvıra dadandım iyice
Ahh cnm geçmiş olsun bende bı kaç gündür oğlan hasta o durumdayım Allah kolaylık versingünaydın kızlar
küçük kızım hastaydı gece, çok tıkalıydı burnu, horlayıp durdu uyandı sürekli tıkanıklıktan sanırım
o uyudu büyüğüm uyandı
toplasanız 1 saat falan uyumuşumdur
bıraksalar da masamda kafamı koyup uyusam ne olur ki
Yaaaaaa süpersin cnmGeçen hafta:75.95
Tuhh kötü olmuş cnm bilemedim bu hafta bildirimsiz olacaksın o zmnVallaha ortim iyi beslrndim bu hafta persembede iyi gecti ama tartim bozuldu yoksa gzel bir eksi bekliyordum ne yapacagim ben simdi bilmiyorum
Tebrikler güzel eksi canımGeçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Tebrikler cnm güzel eksi 6lar gelmiş MaşAllahGeçen cuma : 70.5
6lılara indin canım gerisi kolay artıkGeçen cuma : 70.5
Darısı 5lere inşallah artık 7 görmek istemiyorumTebrikler cnm güzel eksi 6lar gelmiş MaşAllah
İnşallah canım6lılara indin canım gerisi kolay artık
Bakalım canım şimdi tartılmaya gideceğim bir sürprizle karşılaşmam inşallah artı gelmemTesekkür ederim ortim
Seni de merakla bekliyorum
Süpersin canım 6lara geldin inşallah 5lerde gelecek böyle çabucakGeçen cuma : 70.5
Ayağım aynı canım yavaş yavaş iyileşiyor diyelimArtı olmasında yerinde olman da güzel hem sen biraz toparlan geçersin beni hemen bu arada ayağın nasıl oldu
Hadii 1 kg verdin di miBakalım canım şimdi tartılmaya gideceğim bir sürprizle karşılaşmam inşallah artı gelmem
Süpersin canım 6lara geldin inşallah 5lerde gelecek böyle çabucak
Ayağım aynı canım yavaş yavaş iyileşiyor diyelim