- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Uye | 15 Ekim | 16 Ekim | 17 Ekim | 18 Ekim | 19 Ekim | 20 Ekim | 21 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
@hadikonusalim | |||||||
@medine66 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Pin-ky | |||||||
| |||||||
| |||||||
@karabiber01 | |||||||
| |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
@Sonsuz umut | |||||||
|
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc Pain Killer @Pin-ky hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @Sonsuz umut Ucmelekannesi
Hadi kızlar bugün menüleri unutmayalım cumadan önce son çıkış güzel menülerimiz olsun
Rica ederim tamamdır bekliyorum menünü canımEllerine sağlık canımDün çok fenaydı menüm paylaşmaya utandım Bugün şimdilik iyi gidiyor inşallah akşama paylaşırım
Pili degistirdim 109 tarti bu sefer de daha yeni almistim oysakiEllerine sağlık canım
Sağ ol ortim
Sağ ol canımBen de aynıyım ya sakarlığım zaten herkesin dilinde ufak ufak kendimi yakmışlığım da çok ama hiç bu kadar büyük çaplı olmamıştı
Koş değiştir hemen 82 nedir tabi bozulur psikoloji
Yaa evet hatırlıyorum yeni almıştın Allah Allah niye böyle yaptı acabaPili degistirdim 109 tarti bu sefer de daha yeni almistim oysaki
canım eline sağlıkKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc Pain Killer @Pin-ky hzlsel yarimuhendis @karabiber01 Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @Sonsuz umut Ucmelekannesi
Hadi kızlar bugün menüleri unutmayalım cumadan önce son çıkış güzel menülerimiz olsun
Ay bugün sen geçtin aklımdan
Dün gerçekten çok yedim canım kalorisini bile hesaplamaya gerek duymadım 3-4 bin rahat vardırhzlsel kuzum çok yediğiini düşünüyorsun ama gayet normal
ayağını yüksekte tutuyor musun canım? şiş indi mi biraz
oyyy afiyet olayımmmmAy bugün sen geçtin aklımdanhem de sansebastiancheesecake yerken
afiyet olsun cnm bazen de bütün gün ziyafet çekicez napalım yaniDün gerçekten çok yedim canım kalorisini bile hesaplamaya gerek duymadım 3-4 bin rahat vardırSabah zaten artı 700 gördüm ama işin iyi tarafı çok yesem bile uçuk miktarlarda artı görmüyorum artık vücut 66 kiloya alıştırmaya başladı kendini Şişliğim bugün daha iyi canım hala var dediğin gibi genelde yüksekte tutuyorum mümkün olduğunca kalkmıyorum yarın daha da iyi olur inşallah
Azcuk birazcukoyyy afiyet olayımmmmsos da döktürdün mü gııı
4 tane kremi karıştırıp sürüyorum canım enfeksiyon için var ağrı kesici için olan var on gün daha evdeyim zaten toparlarım herhaldeafiyet olsun cnm bazen de bütün gün ziyafet çekicez napalım yani
700 gr çok iyi canım aynen dediğin gibi kilo azaldıkça artı da azalıyor
krem verdiler mi cnm ağrı kesici
Oh maşallah Allah kabul etsin . İns kolaylığını versin canimTünaydın kızlar
Kızı servise bindirdik oğlanla yukarı zor çıkardımbugün biraz daha iyi gibi bklm ev kalk gidelim diyor bı ortalık toparlarim süpürürüm için verirse akşama yemekte tavuk köfte var yanına ne yapsam acaba bugün de niyetliyim bklm nasipse cumartesi dahil tutmak hedefim pazar tutmam
Eline sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
kıız yeseydin keşkeAzcuk birazcukama arkadaşımla bölüştük hepsini yemedim dişimin kovuğuna bile yetmedi
Ama yarın tartı günüydü kuzumkıız yeseydin keşke
tamam canım şifa olsun4 tane kremi karıştırıp sürüyorum canım enfeksiyon için var ağrı kesici için olan var on gün daha evdeyim zaten toparlarım herhalde
Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin kuzum
Allah'ım 1 dlm tatlıyı yiyemecek bitiremeyecek bir zamanım olmadı hiçAma yarın tartı günüydü kuzumbi de arkadaşım da çıtı pıtı bir şey ayrı ayrı alsaydık bitiremezdi heba olmadı tadımlık yedim dişimin kovuğuna yetmedi ama hevesimi aldırdı