Kilolar Firarda 😎

Ellerine sağlık canımDün çok fenaydı menüm paylaşmaya utandım Bugün şimdilik iyi gidiyor inşallah akşama paylaşırım

Pili degistirdim 109 tarti bu sefer de daha yeni almistim oysaki

canım eline sağlık diğer günler paylaştıysan bildirim gelmiyor cnm bunu da sayfaya bakarken gördüm üzülme niye görmüyolar diye,bu tabloların bildirimi gelmiyo nedense

hzlsel kuzum çok yediğiini düşünüyorsun ama gayet normal
ayağını yüksekte tutuyor musun canım? şiş indi mi biraz
Dün gerçekten çok yedim canım kalorisini bile hesaplamaya gerek duymadım 3-4 bin rahat vardırSabah zaten artı 700 gördüm ama işin iyi tarafı çok yesem bile uçuk miktarlarda artı görmüyorum artık vücut 66 kiloya alıştırmaya başladı kendiniŞişliğim bugün daha iyi canım hala var dediğin gibi genelde yüksekte tutuyorum mümkün olduğunca kalkmıyorum yarın daha da iyi olur inşallah

afiyet olsun cnm bazen de bütün gün ziyafet çekicez napalım yani
700 gr çok iyi canım aynen dediğin gibi kilo azaldıkça artı da azalıyor
krem verdiler mi cnm ağrı kesici

afiyet olsun cnm bazen de bütün gün ziyafet çekicez napalım yani
700 gr çok iyi canım aynen dediğin gibi kilo azaldıkça artı da azalıyor
krem verdiler mi cnm ağrı kesici
4 tane kremi karıştırıp sürüyorum canım enfeksiyon için var ağrı kesici için olan var on gün daha evdeyim zaten toparlarım herhalde
Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin kuzum

Oh maşallah Allah kabul etsin . İns kolaylığını versin canim
Eline sağlık canım

4 tane kremi karıştırıp sürüyorum canım enfeksiyon için var ağrı kesici için olan var on gün daha evdeyim zaten toparlarım herhalde
Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin kuzum
tamam canım şifa olsun
iyiliik canım yeni kitaba başlıcam bugün ,şimdi market alışverişine gidicem kabak filan alayım
sen de yeni diziye mi başladın uzanırken

Ama yarın tartı günüydü kuzumbi de arkadaşım da çıtı pıtı bir şey ayrı ayrı alsaydık bitiremezdi heba olmadıtadımlık yedim dişimin kovuğuna yetmedi ama hevesimi aldırdı
Allah'ım 1 dlm tatlıyı yiyemecek bitiremeyecek bir zamanım olmadı hiç
Nasıl fazla gelir 1 insana 1 dlm pasta

Neyse senin için iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…