Kilolar Firarda 😎

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Hadi kızlar bugün menüleri unutmayalım cumadan önce son çıkış güzel menülerimiz olsun 💪😍😉
Ellerine sağlık canım😘Dün çok fenaydı menüm paylaşmaya utandım🙈 Bugün şimdilik iyi gidiyor inşallah akşama paylaşırım🥰

Ellerine sağlık canım😘

Sağ ol ortim🥰

Sağ ol canım😍Ben de aynıyım ya sakarlığım zaten herkesin dilinde ufak ufak kendimi yakmışlığım da çok ama hiç bu kadar büyük çaplı olmamıştı🙈

Koş değiştir hemen 82 nedir tabi bozulur psikoloji🤭🤭
Pili degistirdim 109 tarti bu sefer de daha yeni almistim oysaki

15-21 EKİM

Hadi kızlar bugün menüleri unutmayalım cumadan önce son çıkış güzel menülerimiz olsun 💪😍😉
canım eline sağlık 🤩 diğer günler paylaştıysan bildirim gelmiyor cnm bunu da sayfaya bakarken gördüm 😘 üzülme niye görmüyolar diye,bu tabloların bildirimi gelmiyo nedense 🤔

hzlsel hzlsel kuzum çok yediğiini düşünüyorsun ama gayet normal 😘
ayağını yüksekte tutuyor musun canım? şiş indi mi biraz
Dün gerçekten çok yedim canım kalorisini bile hesaplamaya gerek duymadım 3-4 bin rahat vardır🤣Sabah zaten artı 700 gördüm ama işin iyi tarafı çok yesem bile uçuk miktarlarda artı görmüyorum artık vücut 66 kiloya alıştırmaya başladı kendini😅Şişliğim bugün daha iyi canım hala var dediğin gibi genelde yüksekte tutuyorum mümkün olduğunca kalkmıyorum yarın daha da iyi olur inşallah😍

Dün gerçekten çok yedim canım kalorisini bile hesaplamaya gerek duymadım 3-4 bin rahat vardır🤣Sabah zaten artı 700 gördüm ama işin iyi tarafı çok yesem bile uçuk miktarlarda artı görmüyorum artık vücut 66 kiloya alıştırmaya başladı kendini😅Şişliğim bugün daha iyi canım hala var dediğin gibi genelde yüksekte tutuyorum mümkün olduğunca kalkmıyorum yarın daha da iyi olur inşallah😍
afiyet olsun cnm bazen de bütün gün ziyafet çekicez napalım yani :KK70:
700 gr çok iyi canım aynen dediğin gibi kilo azaldıkça artı da azalıyor 😍
krem verdiler mi cnm ağrı kesici 🥰

afiyet olsun cnm bazen de bütün gün ziyafet çekicez napalım yani :KK70:
700 gr çok iyi canım aynen dediğin gibi kilo azaldıkça artı da azalıyor 😍
krem verdiler mi cnm ağrı kesici 🥰
4 tane kremi karıştırıp sürüyorum canım enfeksiyon için var ağrı kesici için olan var on gün daha evdeyim zaten toparlarım herhalde🥰
Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin kuzum🥰😘

Tünaydın kızlar 🤗
Kızı servise bindirdik oğlanla yukarı zor çıkardım 🙄😄 bugün biraz daha iyi gibi bklm ev kalk gidelim diyor bı ortalık toparlarim süpürürüm için verirse akşama yemekte tavuk köfte var yanına ne yapsam acaba bugün de niyetliyim bklm nasipse cumartesi dahil tutmak hedefim pazar tutmam
Oh maşallah Allah kabul etsin . İns kolaylığını versin canim
15-21 EKİM

Eline sağlık canım😘

4 tane kremi karıştırıp sürüyorum canım enfeksiyon için var ağrı kesici için olan var on gün daha evdeyim zaten toparlarım herhalde🥰
Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor günlerin kuzum🥰😘
tamam canım şifa olsun :KK200:
iyiliik canım 😘 yeni kitaba başlıcam bugün ,şimdi market alışverişine gidicem kabak filan alayım 🤗
sen de yeni diziye mi başladın uzanırken 😘

Ama yarın tartı günüydü kuzum🤣bi de arkadaşım da çıtı pıtı bir şey ayrı ayrı alsaydık bitiremezdi heba olmadı🤣tadımlık yedim dişimin kovuğuna yetmedi ama hevesimi aldırdı😍😍
Allah'ım 1 dlm tatlıyı yiyemecek bitiremeyecek bir zamanım olmadı hiç🤭🤭🤭
Nasıl fazla gelir 1 insana 1 dlm pasta:KK70::KK70:

Neyse senin için iyi olmuş😂

X