- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
kız o ne elişi kağıdından mıNeyse ben kaçar yalancı sarma içi hazırladım bı duşa girip oturup onu saracagim
internetten arasan çıkar heeAy burda yok ki alabileceğim bir yer
Kesin öyle olur yaalabileceğim bir yer olsa alır yerim ama eskişehirde ablamda vardır kayınvalidesi yapıp yollamıştır onlardan yiyeceğimburda ancak fırında poğaça tarzı şeyler var katmer bükme falan yok
canım afiyet olsun yarın yeni bir günŞimdiiiikkkkk ben yedim arkadaşlar herşeyi yedim
Yarına artı gelecem %99,999
Ama yarın başlangıç günüm olck tekrar eski düzenle devam edicem inşaAllah
usta ve margarita cnm ,ağır görünüyor ama başlıcam bakalım besmele çekip kitap kulübünde bu ayın kitabıydı e evde de vardı almıştım kedi resmi var diyeBendensin canım ben de akşam yemeğinde bir güzel batırdım neyse sağlık olsun yeşil çay içip telafi edelim
Öyle karışık dizilere bakıp duruyorum tam saran bir dizi bulamadım henüz Hangi kitaba başlıyorsun canım
kı 109 nasıl olur fayansta çıktın di mi cnm, ayarları var mı peki kılavuzu filen cnmHic bilmiyorum daha haziran basinda aldim cok sinirim bozuldu. Bu haftada iyi gitmistim artjm ne eksim ne bilemiyorum su an yarin eski tartimla tartilacagim artik bakalim neler gosterecek bana sinirden sistim resmen