- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki. Bi an evvel iyileşir inşallahUykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Canım yanık çok kötü bişey gerçekten, Allah yardımcın olsun. İnşallah bir an önce düzelir kuzum.Sabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için
İnşallah fayda görürsün canım çok geçmiş olsunGünaydın kizlarben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Canim cok gorunmuyorsun napiyorsun yogunmusunCanlar hastalara acil şifalar dilerim bir an önce düzelir herkse inşallah
Insallah gecer cnm, bugun nasilMiden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?
İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık
Evet cnm yine baya bi 8bin adim yurumusm dun.Bugün iyidir ins teyzesinin kuzusu
Afiyet olsun canim güzel menu
Olsun yürüyüş yapmışsın anladığım kadarıyla bebek arabası dediğin için.o da yeter
Oglenki menun ağzımı sulandirdi
Afiyet olsun sporla yakmissindir ins
Güzel menü olmuş canim afiyet olsun
Geçmiş olsun canım.
Gayet güzel süper menü olmuş afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim balık günüymüş dün sanki
Az öz güzel bir menü afiyet olsun canim
Yaa cok zor cnm gercktn en ufak elinde yanik olunca nasl aciyor insanin cani insallah gecer artık agrisi sizisi daSabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için
canım annemin kolu ağrıyordu onla ilgilendim egzersiz yaptırdım d vitaminini verdim yemek yaptım çay getirdim filanCanim cok gorunmuyorsun napiyorsun yogunmusun
Canimm cok tesekkurler sana da gecmis olsun yanik acisi kotu olurGeçmiş olsun hepinize kuzum inşallah bir an önce toparlanırsınız
Ortim buralardayim. Dun atesim cikmisti bugun biraz daha iyiyim. Yarin daha aktif olcamBurasida motive ediyorsa guzel canim
Yaa gecmis olsun zehracim bizimde olmustu pamuklz bezi hafif islatip siliyordm surekli insallah gecer
Gecmis olsun ortim acil sifalar, uzaklasma ya buralardan
Sağol canım aynen insAllahGeçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyor sanki. Bi an evvel iyileşir inşallah
Uye | 15 Ekim | 16 Ekim | 17 Ekim | 18 Ekim | 19 Ekim | 20 Ekim | 21 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
@hadikonusalim | |||||||
@medine66 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Valyrian | |||||||
| |||||||
@karabiber01 | |||||||
| |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
@Sonsuz umut | |||||||
|
Azaldı gibi şükür canım damlayı kestikten sonra yine tekrarlamasa bariInsallah gecer cnm, bugun nasil
Süper menü canım Afiyet olsun20 Ekim Menüm
Sabah tarçınlı türk kahvesi, 1 kayısılı bar
Öğlen 1 dilim kızarmış ekmek,7 zeytin,2 dilim beyaz peynir,domates salatalık maydanoz,büyük kupa şekersiz siyah çay
Ara sütlü nescafe, 1 avuç ceviz fındık üzüm karışımı
Akşam 1 kase etli çorba,ayran salata
10 bin adım,2 mil leslie 100+ 45 145 puan cnmnnurc Fit mutlu anne
Rabbim sifa versin zordur tabi canımSabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için
Geçmiş olsun canım.Uykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Sifa olsun inşallah canımGünaydın kizlarben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Allah kabul etsin canımBugün oructum kızlar ben borçları ramazan gelmeden ara ara tutup bitireyim istiyorum artık oğlanın rahatsızlığı ile bile zorlansam da iyiydi açtım demin ama eşimi bekliyorum yemek için
Geçmiş olsun canım. Eve girdimi hastalık herkesi tek tek dolanıyor zatenGünaydın canlar❤❤❤
Hiç uğrayamadım. Büyük kızım iyileşti ardından küçük hastalandı. Onunla ilgileniyorum. Kocam da bu ara evde. Hiç diyete özen gösteremiyorum. Spor da yok. Buraya zaten hiç vakit ayıramıyorum. Bi süre ayrılmak istiyorum. Birkaç hafta toparlanıp dönerim inşallah canlar. Hepinizi seviyorum..
Allah kabul etsin canım bide ben başlasamBugün oructum kızlar ben borçları ramazan gelmeden ara ara tutup bitireyim istiyorum artık oğlanın rahatsızlığı ile bile zorlansam da iyiydi açtım demin ama eşimi bekliyorum yemek için
Anladim canim iyi yapmissin hayırlı evlat masallahcanım annemin kolu ağrıyordu onla ilgilendim egzersiz yaptırdım d vitaminini verdim yemek yaptım çay getirdim filanşimdi iyi tontişim dün de kuzenimle buluştuk yemek yedik
evde de işler vardı cnmbi de kaptanlık bitince dinlenme moduna geçtim
Gecmis olsun ortim daha iyi olmana sevindmCanimm cok tesekkurler sana da gecmis olsun yanik acisi kotu olur
Ortim buralardayim. Dun atesim cikmisti bugun biraz daha iyiyim. Yarin daha aktif olcam
Gozunaydin cnm odemin iner insallahKızlar 1 haftalik gecikme sonunda regl oldumçok şükür her yönden rahatladım,hem fizyolojik hem psikolojik olarak ama tabi bu sabah da baya artı ve odemliydim
Insallah tekrarlamaz cnmAzaldı gibi şükür canım damlayı kestikten sonra yine tekrarlamasa bari
Allah kabul etsn cnm iyi yapmissin bende tutmak istiyorm biraz daha beklyrm saatler yaklassin diyeBugün oructum kızlar ben borçları ramazan gelmeden ara ara tutup bitireyim istiyorum artık oğlanın rahatsızlığı ile bile zorlansam da iyiydi açtım demin ama eşimi bekliyorum yemek için
Allah kabul etsin canımBugün oructum kızlar ben borçları ramazan gelmeden ara ara tutup bitireyim istiyorum artık oğlanın rahatsızlığı ile bile zorlansam da iyiydi açtım demin ama eşimi bekliyorum yemek için
Aynen öyle canım. Bi çıksa evden şu hastalıklar yordu vallaGeçmiş olsun canım. Eve girdimi hastalık herkesi tek tek dolanıyor zaten
Allah kabul etsin canım bide ben başlasam
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Allah razı olsunAllah kabul etsin
Sağol canım başla vala yeni yıla bı girersek Ramazan çabuk gelirAllah kabul etsin canım bide ben başlasam
Saol canım Allah razı olsunAllah kabul etsn cnm iyi yapmissin bende tutmak istiyorm biraz daha beklyrm saatler yaklassin diye
Saol canım Allah razı olsunAllah kabul etsin canım