Kilolar Firarda 😎

Emeğine sağlık kuzum.
G Goklerce ortim hayırlı olsun ortaklığımız. ❤

Bu hafta sıkı tutalım ortiiimm. Ben çok saldım bu ara..
Ben de kestirdim saçlarımı bi değişiklik aradım ama eşim beğenmedi. Açık açık beğenmedim demese de bu kadar kısa kestirme bi daha deyip duruyo
Ben resmen eşime intikam uğruna kilo almaya başladım desem yeridir. Makyajdan tut saç şeklime giyimine herşeye müdahale ederdi. Kıskançlık triplerine girerdi. Al sana dedim ama kendime daha büyük kötülük yaptım. Bu denli salmamam gerekirdi.
Gözün aydın canım ne kadar güzel.❤

Çok geçmiş olsun canım

Saol canım

Sizede geçmiş olsun canım sağlık kadar önemli bişi yok şu hayatta

Saol canım

Saol canım asi olmadık inatla pişmanlık yaşıyoruz inşallah gecicek Allah'ın izniyle
Sağol kuzum
Siz nasıl oldunuz, toparlandınız mı biraz daha

Slmlar kızlar dün akşam oğlanı uyutayim derken bende uyumuşum bakamadım birazdan hem menümü yazarım hem de kimler yazmış yazmamış kontrol ederim tartı sonucumu atarım sabah kalktık kızı banyo yaptırdım alel acele börek yaptım 4-5 tane okuluna kahvaltı faslı okula hazırlan indir derken yukarı çıktık evi süpürdüm toparladım bı mutfak kaldı süpürüp silinecek oğlan uyuyacak onu emziriyorum uyuyunca da iş çok vala ütü var dikilecek var akşama ne yemek yapacağım onu bilmiyorum çenem düştü yine

Artı bile değil canım cumaya inşallah güzel bir rakam gelecek

Ona rağmen eksidesin çok iyi canım inşallah cuma hedeflediğin kiloyu göreceksin
İmş canım
Dun gormustum 66 lari ama tartiya güvenmiyorum bugun 10 farkli sonuc gosterdi resmen hangisiyim bilemedim en yuksegini sectim cuma gunu bambaska tartabilir tamamen supriz.
canım tartının pili zayıflamıştır belki benim öyle olmuştu düzeldi

hzlsel detoks önerisi olan var mı demişsin el insaf karşim 3 günde 2.5 kilo menüm duruyor orda
pazartesi grubunu ziyaret edicem dedin o da yok bekliyoruz bakalım
Canım bugün ziyarete geleceğim inşallah 2 gün rapor aldım evdeyim tüm gün hafta sonu evde değildim ancak buraya bakabildim Zaten detoksa İhtiyaç kalmadı 65,8 gördüm demin
Kuzum ya niye öyle yaptın neyse kilo vereceksin inşallah blr daha da almayacaksın eşin istediği kadar çatlasın bu erkekler bir alem anlamak mümkün değil gerçekten benimki eskiden olsa kıskanırdım ama ne var ki kıskanayım diyor tahta kurusu diyor

hzlsel detoks önerisi olan var mı demişsin el insaf karşim 3 günde 2.5 kilo menüm duruyor orda
pazartesi grubunu ziyaret edicem dedin o da yok bekliyoruz bakalım
Kuzum sen o detoksla kaç kilo verdin.
Uydunmu tamamen. Ben koca bogaz yapamadım tabi

Canım beni listeden çıkarabilirsin bu hafta hiç spor yapamayacağım çünkü

Dolunay kendisine inanmayanları cezalandırıyööördu
İnanıyorum sana yüce dolunay al gazımı insin göbeemm
Ben yürüyüş yapmıyorum canım fırsat bulunca Eliptic ve bölgesel çalışıyorum ama zaman belli olmuyor ondan yazmıyorum

Oy gözün aydın canım hasret giderin ne güzel.
Güzel vakit geçirince yediklerin bile artı getirmez sana ins
Günaydın kızlar
Artı 300 üm ama bu olmasını gerektirecek ekstra bi şey yok. Erken uyanmamdan kaynaklı bence. Yani umarım öyledir
Zaten gece ne zaman yattın bakalım sen bide uykusuzluk bile artı getiriyor . Hallolur cumaya canim
Gunaydin kizlar
Cuma 68.05
pazartesi 67.50
fark 550 gr
El_Em hzlsel Fit mutlu anne
Harika eksi tebrikler canim
Günaydın kizlar, ben de +300 geldim ama eritecegim kardelelen321
Tabiki eriyecek canım o neki
Ben bu koruma işini çözdüm bence 1 haftadır koruma dönemindeymişim gibi yiyorum Cumaya göre -200 ama daha dikkatli olup cuma günü en azından 1 kilo vermiş olmak istiyorum
@Breeze96
Harikasın tatlım
Kizlar bende de az arti var. cumaya kadar gidecek insallah
Cuma 69.85
Bugun 70
Fark +150 gram
@Pin-ky ortim senin nasil
Oo o kadar çok gramdan birşey olmaz canim
Günaydın
Cuma 75.9
Bugün 76.0
100 gr almışım
100 Gr da artidan bile sayılmaz bence halledersin canim
Gunaydin kizlar dunku tartilar isi berbat etti, +500gr geldim ortim ama halledicem cumaya guveniyorum kendime nnurc
Bende sana güveniyorum canim
Ben de cumayla sabitim arkadaşlar 61.6 kg
Sabit olman super canim
Oo sabahtan baya hareketli geçmiş.
Ben ev dandini ama ev işine girismeyecegim hiç yoksa spor kalacak eminim. Yarın sabahtan ev işini yaparım artık.
Ben dünün menüsünü yazmadım yazıp geliyim bı bari
Eline sağlık canım bugün yapacağım ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…